Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

>> Günaydinnn:)))) >> (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜNALEYKÜM

EY DOĞAN GÜZEL GÜNEŞ..DÜŞEN SON YAPRAK GELECEK İLK YAPRAĞIN HABERCİSİ..BAKKAL AMCA..KOMŞUMUZ.. KAPICIMIZ.. EVET SENN SENNN EMEKÇİ...HEPİNİZE GÜNAYDINN....SICACIK YUVAMDAN HEPİNİZE GÜNAYDINNNNNN....
YARADILANI SEVİN YARADANDAN ÖTÜRÜ...
BEN HER ŞEYİ HERKESİ SEVİYORUMM..
GÜNAYDINNNNNNNNNN

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
HERKESE HERKESEEEEE GECEDEN HAYIRLI CUMALAR...

ALLAH HER GÜNÜNÜZÜ BİR ÖNCEKİ GÜNDEN DAHA İYİ KILSIN..

AMİN...

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli Cumalar Kardeşlerim. Sizlerden Ricam Var Ne Olur Anam Için Dua Edin K.ciğer Nakli Bekiyor Eger Takilmazsa 5 Güne Kadar Yaşamini Yitirecek. Allah Rizasi Için Dua Edin. Annemin Adi Meryem Ne Olursunuz Dualarinizi Bekliyorum

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli Cumalar Kardeşlerim. Sizlerden Ricam Var Ne Olur Anam Için Dua Edin K.ciğer Nakli Bekiyor Eger Takilmazsa 5 Güne Kadar Yaşamini Yitirecek. Allah Rizasi Için Dua Edin. Annemin Adi Meryem Ne Olursunuz Dualarinizi Bekliyorum

MELİHA ABLACIM HOŞGEŞDİNİZ.ÇOK ÜZÜLDÜM.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.DUA KÖŞESİNDE Bİ FORUM VARDI ORDAKİ ARKADAŞLARA SÖYLİYEYİM TOPLUCA DUA EDELİM KABUL EDERLERSE ABLA GELİN OARYA Bİ .SİZDE RİCADA BULUNUN.RÜYAM 3 LE BAŞLIYO KONU

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacim Pek Vaktim Yok Bi Cvp Verseniz

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
Sagol Canim Allah Razi Olsun Sizlerden. Cok Zor Bir An Yaşiyoruz.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

ah benim canım rabbim inş cumanın yüzü suyu hürmetine peygamber efendimizin yüzüsuyu hürmetine rabbim şafi isminle MERYEM annemize şifalar versin anneciğinizide evlatlarına bağışlasın amin :A

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
:K:evet:Hhepinize günaydın

ESİLA NUR

Kayıtlı Kullanıcı
meliha ablacım annen için çok üzüldüm allah acil şifalar versin .Annen adına açılan bir dua köşesi varmı bilmiyorum araştırdım ama bulamadım eğer yoksada burdan başlatmak istiyorum .
MELİHA ABLANIN ANNESİ ADINA YASİN-İ ŞERİF BAŞLATIYORUM ARKADAŞLAR KATILIRSANIZ SEVİNİRİM.
25 TANE YASİN- ŞERİF ALIYORUM .

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm dilerim ki Allahtan annenize acil şifalar versin. O ne güzel ve ne büyüktür ki hikmetinden sual olunmaz çünkü yaptıkları kusursuzdur. Hastalık da ondan şifa da. İnşaallah en yakın bir zaman da sıhhatine kavuşur. Dua ile kalın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt