islam_güneşi
Kayıtlı Kullanıcı
Allah ın selamı üzerinize olsun.günaydın,iyi günler,iyi akşamlar,görüşmek üzere,kendine iyi bak.bunlar sulandırılmış temenniler.bu genel terimler üzerinde kusura bakmayın ama katı olacağım.neden günaydın yerine hayırlı sabahlar,hayırlı akşamlar hayırlı günler denemiyor.çünkü öyle alışıla gelmiş.günün aydın olduğunu zaten biliyoruz Allah a hamd olsun.ama günün hayırlı olmasını dilemek kulağa daha hoş ve daha akılcı geliyor.görüşmek üzere:ne zaman ve nasıl görüşeceğiz.maalesef şahsi olarak bu cümle benim de dilimde seyrek de olsa.nerden biliyoruz tekrar görüşebileceğimizi.yarına çıkmaya senedin mi var sözü yerinde sanırım.inşallah ve Allahaısmarladık kelimesi daha uygun.kendine iyi bak:asıl o ne oluyor anlamadım.sanal ortamda çok kullanırız,k.i.b_AEO_bye.ben Allah ın izniyle kendime bakarım da.senin benim kendime iyi bakmamdaki kastın nedir.bunun yerine Allah a emanet ol demek daha münasip değil midir?ama yok.herhalde kelimeler uzun geliyor kestirmeden internet diliyle iletişim kurmak daha basit.lütfen iyi dileklerimizde biraz daha gerçekçi olalım yoksa çok komik oluyor.din kardeşlerimize dualarımızı iyi dileklerimizi eksik etmeyelim.birbirimizin hatalarını düzeltelim.Allah a emanet olunuz.hayırlı günler.