Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

''günaydın'' da ne demek (1 Kullanıcı)

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah ın selamı üzerinize olsun.günaydın,iyi günler,iyi akşamlar,görüşmek üzere,kendine iyi bak.bunlar sulandırılmış temenniler.bu genel terimler üzerinde kusura bakmayın ama katı olacağım.neden günaydın yerine hayırlı sabahlar,hayırlı akşamlar hayırlı günler denemiyor.çünkü öyle alışıla gelmiş.günün aydın olduğunu zaten biliyoruz Allah a hamd olsun.ama günün hayırlı olmasını dilemek kulağa daha hoş ve daha akılcı geliyor.görüşmek üzere:ne zaman ve nasıl görüşeceğiz.maalesef şahsi olarak bu cümle benim de dilimde seyrek de olsa.nerden biliyoruz tekrar görüşebileceğimizi.yarına çıkmaya senedin mi var sözü yerinde sanırım.inşallah ve Allahaısmarladık kelimesi daha uygun.kendine iyi bak:asıl o ne oluyor anlamadım.sanal ortamda çok kullanırız,k.i.b_AEO_bye.ben Allah ın izniyle kendime bakarım da.senin benim kendime iyi bakmamdaki kastın nedir.bunun yerine Allah a emanet ol demek daha münasip değil midir?ama yok.herhalde kelimeler uzun geliyor kestirmeden internet diliyle iletişim kurmak daha basit.lütfen iyi dileklerimizde biraz daha gerçekçi olalım yoksa çok komik oluyor.din kardeşlerimize dualarımızı iyi dileklerimizi eksik etmeyelim.birbirimizin hatalarını düzeltelim.Allah a emanet olunuz.hayırlı günler.

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel Bir Konu

Güzel Bir Konu

Internet Hayatimizda öyle Bir Yerdeki çoğu Kelimelerde Değişiklikler Yapiyoruz. Türkçemizi Katlediyoruz:(

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
bu yozlaşmaktan başka bir şey değil.garip dil alışkanlığımızı değiştirmeyi diliyorum(ben de dahil)selamet ile kalınız

alifurkan

Kayıtlı Kullanıcı
bu konuda gerçekten daha dikkatli olmalıyız....

gizemmsevgi

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu konuyu daha önce okumuştum ondan sonra dikkat ettim hep kullanıyorum Rabbim C.C daim kılsın

Allah C.C. razı olsun kardeş

elmedja

Kayıtlı Kullanıcı
Dogru Soze Ne Denir Arkadaslar....
Ama Dilimiz Alismis Bir Sekilde...
Dilimizi Dinimize Sahip Cikmamizda Bize Yardimci Ol Ya Rab. Selam Ve Dua Ile.aeo.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt