Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Günahlarin En Büyüğünden Nasil Kurtuldum (1 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
günahlarin En Büyüğünden Nasil Kurtuldum

çok şükür Rabbime Beni çok Büyük Ve En Kötü Bir Girdaptan Geri Döndürdü.evet Hepimiz Insaniz Ve Hatalarda Yapabiliriz.insan Bir An Gaflete Düşüp şeytanin Esiri Olabiliyor.bu Hatalar Insanin Yaşamini ,aile Hayatinive Işini öyle Bir Kariştiriyorki Içinden çikilmaz Bir Hale Sokuyor.çok şükür Rabbime Bana Onun Gerçek Yüzünü Gösterip Onun Amaçlarinin çok çirkin Olduğunu Bana Hissettirmesiyle O Korkunç Kabustan çikmami Uyanmami Sağladi Allahima çok şükürler Olsun

ne Yaparsaniz Yapin Kendimize Yapmiş Oluyoruz .
Onun Içindirki Rabbimizin Yolundan Onun Emirlerinden Asla Taviz Vermeden Hayatimiza Devam Etmeliyiz

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm mustafa abi bahsettığınız kişinin gerçek yüzünü görebıldıysenız ne mutlu size Rabbim her daim bizleri iyi insanlarla kasılastırsın inş kötü niyetli insanlardan uzak tutsun Allah kötülik besleyen ınsanları da bildiği gibi yapsın inş aminnn

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
esselamu aleyküm mustafa abi bahsettığınız kişinin gerçek yüzünü görebıldıysenız ne mutlu size Rabbim her daim bizleri iyi insanlarla kasılastırsın inş kötü niyetli insanlardan uzak tutsun Allah kötülik besleyen ınsanları da bildiği gibi yapsın inş aminnn

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt