Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Günah Tarlalarının Tohumları (1 Kullanıcı)

kardelen_misali_

Kayıtlı Kullanıcı
Bütün günah tarlalarının tohumlarında:
1.Bakma
2.Lokma
3.Tatma vardır.
Bediüzzaman Said Nursi

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Günah Tarlalarının Tohumları

Allah o kadar bağışlayıcı ki bi insan günah işlemeye gittiginde gecen sure boyunca rabbim gunah yazmıyor belkiş kulum gerı doner dıye

esen kalın

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

evet asker kardeş

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

İÇİNDENİYİLİK YAPMAYI GEÇİRİRSEN DAHA YAPMADAN RABBİM 10 SEVAP YAZIYOR.KÖYÜLÜK YAPMAYI DÜNDÜGÜN ZAMAN KÖTÜLÜGÜ YAPMADAN GÜNAH YAZILMIYOR.RABBİMİN MERHAMETİ VE RAHMETİ SONSUZDUR.

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

BA$LIGI OKUYUNCA BENDE FATOS KARDESIMIN YAZDIKLARINI YAZMAK ICIN GIRDIM SAYFAYA BAKTIM KI BENDEN ÖNCE DAVRANMI$;)
ALLAH RAZI OLSUN.AYRICA HAFIZAM BENI YANILTMIYORSA GECEN YIL MIRAC KANDILIYDI STV DE REHA YEPREM DEN DUYMUSTUM MIRAC TA HEDIYE OLARAK GÖNDERILMI$ ORDA MÜJDELENMIS.YA MUHAMMED SENIN ÜMMETINDEN KIM BIR IYILIK DÜSÜNSE 10 SEVAP HANESINE YAZILACAK YAPTIGI TAKDIRDE 100.BUNA KARSILIK SENIN ÜMMETINDEN KIM BIR KÖTÜLÜK DÜSÜNSE YAPMADIGI TAKDIRDE HIC GÜNAH YAZILMIYACAK
YAPTIGI TAKDIRDE 1 GÜNAH HANESINE YAZILACAK. ALLAH GÜNAHLARIMIZI AFFETSIN.MIRAC A 4 GÜN KALA IYI BI PAYLA$IM OLDU SANIRIM A E OB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt