Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gün,7 Görev, 7 Dua (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
7 Gün 7 Görev 7 Dua

Pazartesi ( Çamaşır günü)
: Allahım,ne olur, bütün bencilliğimi ve kibirliliğimi yıkamama yardım et
ve ben hep sonsuz bir alçak gönüllülükle Senin yolunda çalışayım...

Salı ( Ütü günü) : Allahım, ne olur yıllardır üzerimde oluşan önyargı kırışıklıklarından kurtulayım,
ve böylece başkalarının güzelliklerini de görebileyim...

Çarşamba ( Tamir günü) : Allahım, lütfen hatalı davranışlarımı tamir etmeme yardımcı ol ki ,
ben başkaları için kötü örnek olmayayım...

Perşembe ( Temizlik günü) : Allahım,ne olur kalbimin gizli köşelerinde birikmiş olan bütün kusurlarımı silip temizlememe yardım et!...

Cuma ( Mübarek gün): Allahım, gönül sarayımı senin için hazırladım. Lütfen onun tahtına kurul, bugünü ve hayatımın geriye kalan kısmını Senin sevginle birlikte yaşayayım...

Cumartesi ( Alışveriş günü) : Allahım,bana akıllıca alışveriş etme gücü inayet et ki
kendim ve sevgiye ihtiyacı olan herkes için ebedi mutluluk satın alabileyim...

Pazar ( Yemek günü) : Yüce Rabbim, ne olur bana yardım et ve ben kocaman bir çaydanlık kardeşlik sevgisi demleyerek yanında zerafet ekmegiyle birlikte bol bol ikram edeyim...

AMİN

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Ellerine sağlık hafize anne'cim çok hoş bir paylaşım olmuş.

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardesim allah razi olsun senden rabbim sikintilarini dertlerini gidersin insallah selam ve dua ile

MELEK DİLBER

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel bi paylasım hafize abla:)
tesekkürler

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardesim allah razi olsun senden rabbim sikintilarini dertlerini gidersin insallah selam ve dua ile

Aleykümselam Ayşecim Rabbim sizdende razı olsun dualar müşterektir Rabbim hepimizin sıkıntılarını gidersin inşaallah selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt