Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

gülüşümü bıraktım (1 Kullanıcı)

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Gülüşümü Bıraktım

dividers797am7go.gif

Soğuk bir Ekim gecesinde

bir yürek üşüdü..
Kapattı kapılarını..
Artık açması da zor
tedavisi de zor."

dividers797am7go.gif

Ben sana en güzel gülüşümü bıraktım ıssız kelimesiz.. Çocuktuk belki belki yeşermemişti aklım..
Eskitilmemiş bir hikaye bu benim hafızamda ve hala.. Birbirimize aslı astarı olan sözler veremedik belki astarı yüzünden
pahalıydı belki kimbilir.. Şimdi buradayım başım ellerimin arasında yine “şimdi şu kapıdan girse..” diye sayıkladığım geceleri düşünüyorum..

dividers797am7go.gif

Ne çok bekledim seni ve sen ne çok gelmedin.. Uzun yürüyüşler yapıyordum o zamanlar.. Sen kimbilir nerelerdeyken
karşıma çıkan her insana “onu gördünüz mü?” diye soramıyordum bile.. Yaslandığım duraklara yazarken adını her hecesinde düşüşlerim yine de her hecesine yeniden sevdalanmalarım.. Yaşamadan bitmiyor körolasıca..

dividers797am7go.gif

Her bahar ısrarla pişman oluşum bu yüzden bu yüzden eski gülüşlerimi bulamayışım bu yüzden bu yaralar bereler..
Güvensizliğim sebepsizliğimsevemeyişim bu yüzden..
çarpıp parçalayacak duvar bulamamışken hala
Senin yüzünden..

dividers797am7go.gif

...alıntı..

CAFERİ_TAYYAR

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.
harika bi paylaşım elinize yüreğinize sağlık

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
"bu yüzden..."

eyvallah merve ;)