Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gül Nisa Kardeşime (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM. ARAMIZDA ÖYLE BİR KARDEŞİMİZ. ABLAMIZ. HOCAMIZ .VARKİ HER YAPTIĞI İLE BİRİNCİ .ÖYLE BİR KARDEŞKİ CANDAN .ÖYLE BİR ABLAKİ KÜCÜKLERİNİ SEVER SAYAR. ÖYLE BİR HOCA Kİ ÖĞRENCİLERİ ONA ANNE TEYZE DER VE HEPSİ BİRİNCİ. KAİNATI YARADAN RABBİMDEN DİLEĞİM BU KARDEŞİMİZİ BİZLERDEN AYIRMASIN. BİZLERİ ONSUZ ONU BİZSİZ KOYMASIN. ALLAH HER ZAMAN GÖNLÜNDEKİNİ MURAT EDER İNŞALLAH. KAİNATIN SAHİBİNE EMANET OL SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM BENİM.

SENİ COK SEVİYORUZ

ACİZHANE HEDİYEMDİR

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
--------------------------------------------------------------------------------

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM. ARAMIZDA ÖYLE BİR KARDEŞİMİZ. ABLAMIZ. HOCAMIZ .ANNEMİZ .VARKİ HER YAPTIĞI İLE BİRİNCİ .ÖYLE BİR KARDEŞKİ CANDAN .ÖYLE BİR ABLAKİ KÜCÜKLERİNİ SEVER SAYAR. ÖYLE BİR HOCA Kİ ÖĞRENCİLERİ ONA ANNE TEYZE DER VE HEPSİ BİRİNCİ. ÖYLE BİR ANNEKİ EVLATLARINA KOL KANAT ACMIŞ SADECE ONLAR İCİN YAŞIYOR. KAİNATI YARADAN RABBİMDEN DİLEĞİM BU KARDEŞİMİZİ BİZLERDEN AYIRMASIN. BİZLERİ ONSUZ ONU BİZSİZ KOYMASIN. ALLAH HER ZAMAN GÖNLÜNDEKİNİ MURAT EDER İNŞALLAH. KAİNATIN SAHİBİNE EMANET OL SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM BENİM.
s.a amin diyorum bende yürekten.....
canım gülnisam,en birinci gönül dostum,bacım benim bu zor günlerimde yanımda olduğun için çok teşekkür ederim.çok kıymetli bir dostsun,çok şükür ki bu siteye üyeyim ki senin gibi bir dostla tanışmama vesile oldu.ALLAH senden razı olsun yüreği,yüzü güzel en birinci hocam.MEVLAM iki dünyada da iyilik versin sana,ALLAH emanet ol canım kardeşim....

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
cevdet abim çok teşekkür ederiz... selam ve dua ile

__________selamün aleyküm güzel yürekli güzel hocam için söylediklerinize katılıyorum....en birinci bizim hocamız ... en gül yürekli bizim ablamız...
en emine emanet olunuz güzel hocam.....
selam sevgi ve baki dua ile________

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ve Alekümselam Cevdet abim. Yüreğine sağlık. Hakikaten GÜLNİSA öğretmenimizi tanıdığım için onun kardeşliğine sahip olduğum için bende inanın çok çok çok mutluyum...O Öğretmenim ki Söylediğiniz ve söylenebilecek her en güzel sözleri sonuna kadar hakediyor.
Öğretmenim Dünyada açmış her çiçeği önünüze sermek mümkün olsa yapabileceğimden endişeniz olmasın. sakın olaki abarttığımı düşünmeyin.:):) Siz bunu sonuna kadar hakediyorsunuz şimdi. Kardeşlerimin her yazdığı sizi ağlatacaktır diye düşünüyorum. haksızmıyım sizce...

1744486hy6.jpg

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm cevdet hakikaten güzel bir insanı tarif etmişsin gerçi sitede olanlar hepimiz için değerli ama öğretmenlerimizin yeri başka :H

ribbonofloveleft.jpg
ribbonofloveright.jpg

Yüce önderimiz Cumhuriyet'imizi gençlerimize,
gençlerimizi de değerli öğretmenlerimize emanet etti.
Onun bu emanetine sahip çıkan tüm öğretmenlerimizin
önlerinde saygı ile eğiliyoruz...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
ve Alekümselam Cevdet abim. Yüreğine sağlık. Hakikaten GÜLNİSA öğretmenimizi tanıdığım için onun kardeşliğine sahip olduğum için bende inanın çok çok çok mutluyum...O Öğretmenim ki Söylediğiniz ve söylenebilecek her en güzel sözleri sonuna kadar hakediyor.
Öğretmenim Dünyada açmış her çiçeği önünüze sermek mümkün olsa yapabileceğimden endişeniz olmasın. sakın olaki abarttığımı düşünmeyin.:):) Siz bunu sonuna kadar hakediyorsunuz şimdi. Kardeşlerimin her yazdığı sizi ağlatacaktır diye düşünüyorum. haksızmıyım sizce...

1744486hy6.jpg

Aydın öğretmenim buda sana

ogrebarb.jpg

DÜNYANIN BÜTÜN ÇİÇEKLERİ
Dünyanın bütün çiçeklerini diyorumBütün çiçeklerini getirin buraya,Öğrencilerimi getirin, getirin buraya,Kaya diplerinde açmış çiğdemlere benzerBütün köy çocuklarını getirin buraya,Son bir ders vereceğim onlara,Son şarkımı söyleyeceğim,Getirin, getirin.. Ve sonra öleceğim.Dünyanın bütün çiçeklerini diyorum,Kır ve dağ çiçeklerini istiyorum,Kaderleri bana benzeyen,Yalnızlıkta açarlar, kimse bilmez onlarıGeniş ovalarda kaybolur kokuları..Yurdumun sevgili ve adsız çiçekleriHepinizi, hepinizi istiyorum, gelin görün beni,Toprağı nasıl örterseniz öylece örtün beni.Dünyanın bütün çiçeklerini diyorum,Afyon ovasında açan haşhaş çiçekleriniBacımın suladığı fesleğenleri,Köy çiçeklerinin hepsini, hepsini,Avluların pembe entarili hatmisini,Çoban yastığını, peygamber çiçeğini de unutmayın,Aman Isparta güllerini de unutmayınHepsini, hepsini bir anda koklamak istiyorum.Getirin, dünyanın bütün çiçeklerini istiyorum.Dünyanın bütün çiçeklerini diyorum,Ben köy öğretmeniyim, bir bahçıvanım,Ben bir bahçe suluyordum, gönlümden,Kimse bilmez, kimse anlamaz dilimden,Ne güller fışkırır çilelerimden,Kandır, hayattır, emektir benim güllerim,Korkmadım, korkmuyorum ölümden,Siz çiçek getirin yalnız, çiçek getirin.Dünyanın bütün çiçeklerini diyorum,Baharda Polatlı kırlarında açan,Güz geldi mi Kopdağı'na göçen,Yörükler yaylasında Toroslar'da eğleşen,Muş ovasından, Ağrı eteğinden,Gücenmesin bütün yurt bahçelerindenÇiçek getirin, çiçek getirin, örtün beni,Eğin türkülerinin içine gömün beni.Dünyanın bütün çiçeklerini diyorum,En güzellerini saymadım çiçeklerin,Çocukları, öğrencileri istiyorum.Yalnız ve çileli hayatımın çiçeklerini,Köy okullarında açan, gizli ve sessiz,O bakımsız, ama kokusu eşsiz çiçek.Kimse bilmeyecek, seni beni kimse bilmeyecek,Seni beni yalnızlık örtecek, yalnızlık örtecek.Dünyanın bütün çiçeklerini diyorum, Ben mezarsız yaşamayı diliyorum,Ölmemek istiyorum, yaşamak istiyorum,Yetiştirdiğim bahçe yarıda kalmasın,Tarumar olmasın istiyorum, perişan olmasın,Beni bilse bilse çiçekler bilir, dostlarım,Niçin yaşadığımi ben onlara söyledim,Çiçeklerde açar benim gizli arzularım.Dünyanın bütün çiçeklerini diyorum,Okulun duvarı çöktü altında kaldım,Ama ben dünya üstündeyim, toprakta,Yaz kış bir şey söyleyen toprakta,Çile çektim, yalnız kaldım, ama yaşadım,Yurdumun çiçeklenmesi için daima yaşadım,Bilir bunu bahçeler, kayalar, köyler bilir.Şimdi sustum, örtün beni, yatırın buraya,Dünyanın bütün çiçeklerini getirin buraya...Ceyhun Atuf KANSU

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm Cevdet Abimiz..En Birinci can ve candan hocama çok güzel bir başlık olmuş..Rabbimiz c.c razı olsun inşallah..

Selamün Aleyküm En Birinci can hocam..Size her zaman söylediğim şeyi tekrar dile getirmek istiyorum..Sizinle aynı şehirde olmamız benim için inanılmaz bir lütuf ve büyük bir mutluluk..İyi ki aynı şehirdeyiz ve hamd olsun ki sizi görme şansına sahip oldum..Sizi ilk gördüğüm günü ve beni öğrencilerinizle karşılayışınızı hiçbir zaman unutmayacağım..Yüreğinizin güzelliği, ışıltısı sözlerinize ve davranışlarınıza da öyle güzel yansıyor ki..Her şeyde en birincisiniz can hocam..Gönlü gül hocam..B) Yeri geldi dost gibi dost, yeri geldi annem gibi oldunuz..Güzel, sıcak ve samimi dostluğunuz için çok teşekkür ederim Gönlümün Birincisi can hocam..Sustuğum zaman, çiçeklere dökerim hislerimi bilirsiniz:)..Sevgimi buralara yazamayacağım şu an..Ama bunlardan anlarsınız can hocam..Rahman c.c eksikliğinizi göstermesin, dostluğumuzu ahiretle tamamlayanlardan eylesin, gül gönlünüzce olsun her şey en birinci hocam..
Baki dualar ve muhabbetle inşallah..

GittaPurple-tulip2-large.jpg

purpleTulipBoutBIG.jpg

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum arkadaşlar
cevdet abıye cok teşekkur ederım bu ıncelığı ıcın
gec yazdım kusura bakmayın
allah hepınızden razı olsun
ben en bırıncı değılım
bu formu acan cevdet abı en bırıncı bence abılığı ve guvenırlığı ıle
allah razı olsun
allaha emanet olun

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Birbirimizin Yaptiklarini Hal Ve Hareketleri Herşeyiyle Beğenebilirz Taktirde Ederiz O Ayri Bişeydir. öğretmenlik Kutsaldir Ayrica..yanliz Bunu Abartipta Komedi Haline çevirip Sanki öğretmenler Arasinda Bir Musabaka Olmuş Gibi Yok Yaptiklariyla En Birinci ,en Birinci öğretmen Vb.bu Tarz Cümlelerin Ne Alemi Var Güncel Hayatimizda Hiç Duymadiğim Bir Cümle.çocuklar Dahi Kullanmaz.

Abartmayiniz Lütfen

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt