Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Gözyaşını Yıkadın mı.."?! (3 Kullanıcı)

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
Dün gece kırık aynaların yüzüne düşürdüm öksüzlüğümü. Benim içim hiç şu anki gibi kokmadı. Hep çocukluk aktı damarlarımdan.

Geveze yanımı hiç satmadım eskiciye. Benim hiç senin ki gibi ışıklı bir kentim olmadı. İşte bu yüzden hep sancıyan öfkeler bıraktım kendime. Bu şehir de bulamadığım her neyse o sendeydi. Ya sen benim ışıklı kentimdin ya da ben senin hiçbir zaman demir atmadığın o kalabalık liman.

Neydi bizi her gün iki ye bölüp tekrar defalarca acıtan bu sessizlik?..

.

Adım hiç bir zaman yazılmadı adının karşısına. Ya hep sen hor gördün beni kendine ya da ben hep geç kaldım sana. Boğazıma adının harfleri dizildi.

Ağladım ama hala içimin ayazı akmadı. Yüzümden hep gece döküldü. Bir gece bıçak altına yatardım uykularımı. Hadi gece tut beni uykularımdan…

Sen hiç aynada sallanan siluetine darıldın mı?

Sokaktayım…
Bu defa kalbim biraz daha rutubetli. Aklım biraz daha nemli. Hiç başka yürekler taşımadı acımı.

İnsan hem sakar hem de bu kadar toy’ken bütün çelimsizliğiyle sevebilir miydi? Ve bir kadın kendi sesiyle bu kadar susabilir miydi bir çocuğun masalına? Susmuştun sende diğerleri gibi. Diğerleri gibi görmezden geliyordun sızılarımı? Ne merhemiydin acıyan dilimin ne de meleğiydin masalımın.

Islak yüreğime değen ayak izlerinin gürültüsünü topladım. Avazım öldüğü kadar konuştum. Ve sonra sanrılı bir sokakta sana tutkalladım kendimi... Bak yine ikiye bölündük susturulduğumuz yerden…

Sen hiç gelmeler içindeyken gitmelere yenik düştün mü?

Sağ yanım ağır geliyor sol yanıma. Ben hiç başkaları kadar güçlü biri olmadım. Başkaları ki ellerinin nasırlarında saklıyordu çocukluğunu.

Hiç nasırlarım olmadı benim. Üçüncü yanlışın bir doğruyu öldürdüğünü çok sonraları öğrendim. Senin haricin de hiç doğrum olmadı .Senin dışında hep yanlışlar buldu beni. Öldün mü sende diğer doğrular gibi?

Şehrin bütün sokaklarını sana kundakladım. Ve yine sondan başlıyorum yaşamaya. İnadına Gözyaşımı yıkıyor, Sus sus bitmiyorum. Ağzımda koca bir –hiç büyüyor. Ve ben yine paldır küldür düşüyorum kendime…

Sen hiç benim kadar susabildin mi?

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kardeşim
emeğine sağlık
cok cok güzel
içim burkularak okudum
içindeki acı farklı bir dille ve yalın bir dille ıfade edilmiş
allah acı yaşatmasın
allah acıların sonunda hayırların en güzelini nasip etsin amin
allaha emanet olun
mutlu kalın

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kardeşim
emeğine sağlık
cok cok güzel
içim burkularak okudum
içindeki acı farklı bir dille ve yalın bir dille ıfade edilmiş
allah acı yaşatmasın
allah acıların sonunda hayırların en güzelini nasip etsin amin
allaha emanet olun
mutlu kalın

Aleyküm Selam Kardeşim
Amin Ecmain Cümlemize İnşaallah.
Selam ve dua ile...
A'lamenittebeğalhüda

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamünaleyküm değerli abim RABBİM razı olsun ...
çok güzel emeğinize ,yüreğinize sağlık...
RABBİME emanet olun...selam ve dua ile...

mir_erhan

Moderator
Islak yüreğime değen ayak izlerinin gürültüsünü topladım. Avazım öldüğü kadar konuştum. Ve sonra sanrılı bir sokakta sana tutkalladım kendimi... Bak yine ikiye bölündük susturulduğumuz yerden…

Sen hiç gelmeler içindeyken gitmelere yenik düştün mü

selamün aleyküm ve rahmetülahi ve berekatüh..
ellerinize yüreğinize sağlık..
Allah celle celalüh sizlerden razı olsun..
ne güzel bulduk kendimizi
biraz acıyı bastırmışken ne de güzel dillendirdik saklımızı.
boşveremediklerimizdi aslında pusularda sancımızın ortağı..
ve bir kez daha anladık ki dev gibiymiş içerimizde ki sevda
ve bir kez daha anladık ki giden olmasa mısralar bu kadar güzel yazılamaz gelmelere..
gitmelere yol almışken herşey, gelmelerden umut kalmadı geriye...anladık.....

yüreğine sağlık okurken böyle oldum işte.. çok güzeldi..
selam ve dua ile

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı

Sen hiç gelmeler içindeyken gitmelere yenik düştün mü

selamün aleyküm ve rahmetülahi ve berekatüh..
ellerinize yüreğinize sağlık..
Allah celle celalüh sizlerden razı olsun..
ne güzel bulduk kendimizi
biraz acıyı bastırmışken ne de güzel dillendirdik saklımızı.
boşveremediklerimizdi aslında pusularda sancımızın ortağı..
ve bir kez daha anladık ki dev gibiymiş içerimizde ki sevda
ve bir kez daha anladık ki giden olmasa mısralar bu kadar güzel yazılamaz gelmelere..
gitmelere yol almışken herşey, gelmelerden umut kalmadı geriye...anladık.....

yüreğine sağlık okurken böyle oldum işte.. çok güzeldi..
selam ve dua ile

Vealeyna Aleykümselam Kardeşim
kalıcı yorum ve katkılarından dolayı Teşekkür ederim, Allah razı Olsun,
Selam ve dua ile...
Allah'a Emanet Olunuz

sarmasik

Kayıtlı Kullanıcı
Ne söylesem bilmiyorum,,,harikaydı....
Rahman razı olsun.....

erzsalih

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
emeğine sağlık güzel bir paylaşım
Rabbim razı olsun sizden

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Dün gece kırık aynaların yüzüne düşürdüm öksüzlüğümü. Benim içim hiç şu anki gibi kokmadı. Hep çocukluk aktı damarlarımdan.

Geveze yanımı hiç satmadım eskiciye. Benim hiç senin ki gibi ışıklı bir kentim olmadı. İşte bu yüzden hep sancıyan öfkeler bıraktım kendime. Bu şehir de bulamadığım her neyse o sendeydi. Ya sen benim ışıklı kentimdin ya da ben senin hiçbir zaman demir atmadığın o kalabalık liman.

Neydi bizi her gün iki ye bölüp tekrar defalarca acıtan bu sessizlik?..

.

Adım hiç bir zaman yazılmadı adının karşısına. Ya hep sen hor gördün beni kendine ya da ben hep geç kaldım sana. Boğazıma adının harfleri dizildi.

Ağladım ama hala içimin ayazı akmadı. Yüzümden hep gece döküldü. Bir gece bıçak altına yatardım uykularımı. Hadi gece tut beni uykularımdan…

Sen hiç aynada sallanan siluetine darıldın mı?

Sokaktayım…
Bu defa kalbim biraz daha rutubetli. Aklım biraz daha nemli. Hiç başka yürekler taşımadı acımı.

İnsan hem sakar hem de bu kadar toy’ken bütün çelimsizliğiyle sevebilir miydi? Ve bir kadın kendi sesiyle bu kadar susabilir miydi bir çocuğun masalına? Susmuştun sende diğerleri gibi. Diğerleri gibi görmezden geliyordun sızılarımı? Ne merhemiydin acıyan dilimin ne de meleğiydin masalımın.

Sen hiç gelmeler içindeyken gitmelere yenik düştün mü?

Sağ yanım ağır geliyor sol yanıma. Ben hiç başkaları kadar güçlü biri olmadım. Başkaları ki ellerinin nasırlarında saklıyordu çocukluğunu.

Hiç nasırlarım olmadı benim. Üçüncü yanlışın bir doğruyu öldürdüğünü çok sonraları öğrendim. Senin haricin de hiç doğrum olmadı .Senin dışında hep yanlışlar buldu beni. Öldün mü sende diğer doğrular gibi?

Şehrin bütün sokaklarını sana kundakladım. Ve yine sondan başlıyorum yaşamaya. İnadına Gözyaşımı yıkıyor, Sus sus bitmiyorum. Ağzımda koca bir –hiç büyüyor. Ve ben yine paldır küldür düşüyorum kendime…

Sen hiç benim kadar susabildin mi?

tek kelime ile
ne güzeldi.......

abi yüreginize sağlık olsun ..
paylaştıgınız için teşekkürler ..

göz yaşlarını yıkamak! ne çok anlam barındırıyor içerisinde..
ciltler dolusu kitap yazılabilininecek bir cümle
göz yaşları ne ile yıkanır ki.......
belki durmak bilemeyen kırk ikindi yağmurlarında ..
belki buz gibi tek bir damla göz yaşı ile ...
belki..
selam ve dua ile ...

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
tek kelime ile
ne güzeldi.......

abi yüreginize sağlık olsun ..
paylaştıgınız için teşekkürler ..

göz yaşlarını yıkamak! ne çok anlam barındırıyor içerisinde..
ciltler dolusu kitap yazılabilininecek bir cümle
göz yaşları ne ile yıkanır ki.......
belki durmak bilemeyen kırk ikindi yağmurlarında ..
belki buz gibi tek bir damla göz yaşı ile ...
belki..
selam ve dua ile ...

Allah Razı Olsun
Selam ve dua ile....
Allah'a Emanet Olunuz.

katrenur

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzeldi .Yüreğinize sağlık .Geveze yanımı hiç satmadım eskiciye. Benim hiç senin ki gibi ışıklı bir kentim olmadı. İşte bu yüzden hep sancıyan öfkeler bıraktım kendime. Bu şehir de bulamadığım her neyse o sendeydi. Ya sen benim ışıklı kentimdin ya da ben senin hiçbir zaman demir atmadığın o kalabalık liman.

Sevginin böylesini yaşamak da güzel olsa gerek diyorum....

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzeldi .Yüreğinize sağlık .Geveze yanımı hiç satmadım eskiciye. Benim hiç senin ki gibi ışıklı bir kentim olmadı. İşte bu yüzden hep sancıyan öfkeler bıraktım kendime. Bu şehir de bulamadığım her neyse o sendeydi. Ya sen benim ışıklı kentimdin ya da ben senin hiçbir zaman demir atmadığın o kalabalık liman.

Sevginin böylesini yaşamak da güzel olsa gerek diyorum....

B)...........B)
Selam ve dua ile....

_ahraz_

Kayıtlı Kullanıcı
Bu defa kalbim biraz daha rutubetli. Aklım biraz daha nemli. Hiç başka yürekler taşımadı acımı. Adım hiç bir zaman yazılmadı adının karşısına. Ya hep sen hor gördün beni kendine ya da ben hep geç kaldım sana. Boğazıma adının harfleri dizildi

Selamun Aleyküm kardeşim.Yüreğine ,emeğine,ellerine sağlık.Çok güzel ve içten bi paylaşımdı.Allah'a emanet ol.Selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt