Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

gözyaşım müslümanlar (1 Kullanıcı)

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı
müslüman ölüyor Allahım bizleri öldürüyorlar Allahım dinimizide çalıyorlar Allah'ım kendi paramla öldürüyorlar beni Allahım din nkardeşim beni öldürmesi için israile para veriyor Allahım şeytan korkutuyor beni insalar görmüyorlar neden kimse hadini bilmiyor Allahım can ölüyor öldürülüyor ölmeyenlede can çekişiyor yalvarıyorum sana rabbim dinini tebli edecek kimsemi kalmayacak adını yayacak kimsemi kalmayacak Allahım bu çok zor senden geldim sana dönücem ama ya benim imanımıda kirli elleriyle namluya koydukları mermilerle çalarsa ya şeytan içimde kahkaha atarsa ALLAHIM müslümanları uyandır Allahım şeytanı uzaklaştır Allahım dünya bozuldu allahım sevgili peygamberim ağlıyormu ordada Allahım ordada bizim için secde ediyormu dualarını eksik etmiyor biliyorum burda artık nereyi eşersen ordan müslüman kanı çıkıyor

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı
RE: gözyaşım müslümanlar

selamun aleyküm kardeşim.inanki okurken tüylerim diken diken oldu..rabbim tüm müslümanları korusun..düşmanlarımıza iizin vermesin inşAllah..dualarımız hep din kardeşlerimizle.şu an onların yerinde bizde olabilirdik..olmayacağımızın garantiisde yok..ve kardeşim ben bir kaçc ümle daha eklemek istiyorum...biz insanoğulları olarak gerçekten doyumsuz varlıklarız.hhep daha fazla ,hep daha fazle..nereye kadar..hadii istiyoruz da şükretmesini biliyor muyuz acaba?din kardeşlerimizin bir sabah bomba sesleriyle uyanmasa ne kadar şükür içinde oluyorlar..ya bizler bu kadar varlıkla r içerisinde iken hiç mi şükretmeyeceğiz,din kardeşleirmiz bu durumda iken hala mı derdim başka diyeceğiz..hani dost kara günde belli olur ya şuan bizlerde din kardeşelrimizin işte bu günlerinde maddi manevi yanlarında oluruz inşAllah..bugün onlara yarın bizlere..çok güzel anlatmışsın kardeşim.Allah razı olsun..inşAllah dualarımzın o din kardeşlerimizin yüreğine birazcık su serpebilir..selametle..hayırllı akşamalr kardeşim..rabbim sen yardım eyle..(amin)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

YÜREGİN ÖYLE GÜZELKİ ONU ŞEYTANIN ALMASINA İZİN VERME .BEN SENİ ANLIYORUM HEMDE ÇOK İYİ ANLIYORUM.İÇİMDEN ANSANLARI TOPLAYIP BAKIN GÖRÜN BİR GECEDE KAVİMLER YOK OLUYOR KULŞAR BİR ORDUYU KÜÇÜCÜK TAŞLARLA YOK EDİYOR NİYE UYANMIYORUZ.

Siyahgulsevdalisi

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH C.C. HAZRETLERİ BUNLARDAN HABERSİZ Mİ SANIYORSUNUZ ARKADAŞLAR HER ANDAN HER YAPILANDAN HABERDAR EMİN OL Kİ HER YAŞANAN DOGUM SANCISI ASKALDI KARDEŞİM YAKLAŞMAKTA OLAN YAKLAŞIYOR... BİR GÜN GELECEK ALLAH NURUNU TAMAMLIYACAK O BEŞİKTEKİ ÇOCUKLARINDA AGLAYAN BACILARINDA AGLAYAN ANNELERİNDE AHI ALINACAK UHUD DAGINDA SAHABİLERİN DEDİGİ GİBİ ÖLÜLERİMİZ ŞEHİD OLUP CENNETE GİTTİ. ÖLÜLERİZ CEHENNEME GİTTİ ALLAHHU EKBER ALLAHHU EKBER ALLAHHU EKBER...

zeynep1111

Kayıtlı Kullanıcı

içimden geçenleri fakat kelimelere dökemediğim herşeyi yazmışsın allah senden razı olsun. gerçekkten okurken göz yaşlarımı tutamadım
rabbim yardımcımız olsun
müslümanın kanı yerde kalmaz yüce rabbim muhakkak cezaları verecektir müslümanlık bunun gibi nice durumları allahın izniyle atlattı vede yapanların sonunu hepimiz biliyoruz bunların sonu dahada kötü olacak inşallah

beni asıl yaralayan vede her aklıma gelişinde üzüldüğüm noktada şudur müslümanlık terör değildir bu saçmalığı her duydugumda ölmek istiyorum keşke içimden geçenleri yazabilsem :(:(:(:(
allah büyük

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

HER AN KALBIMI PARCALAYARAK DÜSÜNDÜKLERIM SU AN KARSIMDA YAZILI DURUYOR DILE GETIREMEDIKLERIMI MUHAMMED KARDESIM YAZMIS COKTA GÜZEL OLMUS ALLAH RAZI OLSUN! GÜLER FATOS SIYAHGÜL SEVDALISINA VE ZEYNEP KARDESLERIME BÜTÜN KALBIMLE KATILIYORUM.HABERLERI IZLERKEN GÖZLERIM $I$MEKTEN KAPANANA KADAR AGLIYORUM DUYDUGUM ÜZÜNTÜYÜANCAK BU KADAR DILE GETIREBILIRIM:(4 YA$INDAKI OGLUM BILE GÖRDÜGÜ ZAMAN SALAVAT GETIRIYOR O DAHA 4 YASINDA VE YÜREGI MERHAMET DOLU
KÜFFARIN YASI BÜYÜK AMA ACIMASI YOK.RABBIM OL DE OLSUN ARTIK BIZ COK ACIZIZ ELIMIZDEN BISEY GELMIYO

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun hepinizden duygu vede düşüncelerinizi paylaştığınız için selametle

beadgirl

Kayıtlı Kullanıcı

gerçekten çok güsel kardeşim ellerine ve yüreğine sağlık...ALLAHım inş. dualarımızı kabul eder rabbim bir tek sana sığınır bir tek senden yardım dileriz nolur yardım et rabbim bitsin bu acı :(:(:( ....selametle...

ALLAHindir-Can

Kayıtlı Kullanıcı

NE DiYECEGiMi BiLMIYORUM,OKURKEN BENDE AGLADIM,AMA AGLAMAK NE GETIRIR BiZEKi,DUA EDIYORUM,BITSIN BU ACI,BITSIN BU AZAP.O ANALARIN,COCUKLARIN SUCU NE,BIZ TERÖRIST FALAN DEGILIZ,BIZIM HER DIN'E SAYGIMIZ VAR,AMA NEDEN ONLARIN BIZE SAYGISI YOK KARDESLER...COK ACI CEKIYORUM,BITSIN ISTIYORUM..
ALLAHIM (C.C) NOLUR BITSIN BU OLANLAR,GÖZÜMÜZÜ BIRGÜN SAVASIZ ACALIM.YINEDE ALLAHIM,MÜSLÜMANLIGI BIZE HEDIYE ETTIGIN ICIN BINLERCE SÜKÜR,ALLAHTAN GELDIK ALLAHA GIDERIZ !!! :(:(:(:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt