Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gözyaşı (m) zamanıdır gece (1 Kullanıcı)

rumuzgüller

Kayıtlı Kullanıcı
Gözyaşı (m) zamanıdır gece. Oluk oluk akar . akar da kimseler görmez. Görseler de farketmez, kimseler teselli vermez, veremez Ben gönüllüyüm bu aşka, heyhat! Tanımam üstüne bu aşkın. Acısı nasıl da yorar, nasıl kanatır için için, nasıl boğar yalnızlıklar iyi bilirim, zaten aşkın bunca güçlü, bunca ayakta, bunca büyük bir sevdaysa, acısını nasıl olurda küçümseyebilirsin. Ask terkedince izi kalmaz mı sanırsın Ufuk. ? Hem acı çekmeye gönüllüysen, aşk ne yapsın. Gidişine meydan okuyan gözlerim, Hâlâ suskun. Ve akan her damlada, senden bir parça daha kaybettigini bildiginden Hep üzgün. Sol yanımda kırmızı bir leke, Kanar durur. Atsan atılmaz satsan satılmaz bir sevda içimde yol olur. Ne bu kan, ne bu yol senin için Hükümsüzdür bundan böyle gitmelerim Sana dairligimi de tükettin Bir izlerin kaldı, çok derin sevgim bunca çokken sana, sende elbet tükenirsin. Bir bildigim varsa o da bittigimdi. Gözlerimi kapatıp açtığımda tek gördügüm gidişindi Bakişlarim "seni seviyorum" yüklü bir bulut gibi arkandan yagıyordu. Fazla "sen"le yüklü oldugu için kendini hafifletiyordu. Döndügüm her yer karanlıktı, nereye baksam seni anlatıyor, acımı kat kat arttırıyordu. Aşkımi kazıdığım duvar buruk bir acıyla beni taşımaya çalısıyordu bense toparlayamiyordum bir türlü yere düsen kalp kırıntılarımı. Sevmek, sevebildigin kadar sevmekti aşk. Ayrılık giden için gidebildigi kadar gitmek, kalan için yasabildiğin kadar yasamaktı Var olmayi basaramadım, yasayamadım. Sensizliğin karamsarlığı belkide bu sessizligim. Sakinim Hissizim Ve ben kara gozLüm hala sana aşığım. Çıktıgın kapım olsada kalbimde hala tutuklusun Susar sandığım ve kimselere duyuramadığım çığlığımla arkandan kosmaya çalısıyorum Gecenin inadina, binbir dertle yolumu kesen çaresizligimle birazda kimsesiz bir gülücükle pesindeyim Ama arkasında takıldığım sen, ellerinle ittin beni sonsuz uçurumlara. Sevdam yalnız. Sevdam yetim şimdi Üzülmemek gerek, kaybettiğimin yerine ne koysam dolduramam. Boş kalacak yerin hep bombosTıpkı ardından gözlerimin baktığı gibi bomboş. Alışmayı hiç basaramayacağım sensizliğe, ecelle sonladıramadığım hayatımı, ellerinle sen bitirdin. Kara GozLerinde kayboLdugum çocuk , severek unutmak olur iş mi. Bilerek uçuruma önden atlanır mı ki? Kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz. Boş bırakacağim yerini Hep ßomboş.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt