Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

gözünüz aydın yokum artık (1 Kullanıcı)

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar kıymetli ablalarim abilerim kardeşlerim....
ALLAH aşkına bana biri beni anlatsın.ben bu sitenin çok dışında birimiyim ya.neden benim düşüncelerim insanları bu kadar rahatsız ediyor.neden fikirlerim hep yalnış anlaşılıyor/ anlaşılmak isteniyor....
çok farklı şeylermi düşünüyorum..
bi eleştri yaptım arkadaş kaldıramadı ki hiç alınma payı yok tuttu forumu kapattırdı.ne yani neler söyledim de/söylüyorum da?
daha öncede olmuştu bu tip bi olay hakarete uğradım...sustum...
bir müslümana yapılmaz ki bu ya..
benden rahatsızmısınız bu kadar öyleyse gidiyorum ben ya...hiç yapmak istemediğim anlamsız bulduğum bir şeyi yapmak zorunda kalıyorum inanın..madem bu kadar çok zıt düşünceliyim yada bu kadar muhalefetim ki öyle yansıtılıyorum gidiyorum ben hakkınızı helal edin.....

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Yok kardeşim bu konuda seninde payin var elbette ama formu acarkende dusuncem belli bi zamn sonra kapattirmakti sadece hizlandirdin sen fikirlerini kaldiramamak degil yanliş anlaşilmamak içindi paylaşimin kapatilmasini istemem.hakkinizi helal edin.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Bu arada giderseniz gercekten beni vebal altinda birakmiş olursunuz vicdani olarak gercekten cok rahatsiz olurum kalin lütfen eminim faydalariniz dokunacaktir bizlere.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum zeynepcım
bazen ne yazık kı boyle oluyor
ama gıtmek cozum değıl
ınan kı
burda senı seven cok kışı var
bırı de benım bılıyorsun
gelırsen cok sevıneceğım
allah hakkında hayırlısını versın amın

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı
kardeş konu nedir bilmiyom ama kalmanda fayda vardır inşallah lambaya bakıpta güneşe sönük deme selam ve dua ile

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah problem düzelir.güzel bir diyaloğ ile.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Peygamber Efendimiz, Cenab-ı Hakk´a sığınmayı öfkenin ilâcı olarak tavsiye etmiş, insanın kendi kendine telkinle ulaşacağı irade sağlamlığının onu öfkelenmekten kurtaracağına işaret etmiştir. Yine Peygamberimiz öfkeyi güç ve kuvvetin değil zayıflığın ve aczin alâmeti olarak görmüştür. Öfke nefse hâkim olamamanın işaretidir. Nefislerine hâkim olamayanların sonu ise hüsrandır. Müslüman, işlerini öfke ile değil; teennî, sabır ve yumuşaklıkla halletmelidir.

_YUSUF_

Yönetici
selamun aleyküm arkadaşlar kıymetli ablalarim abilerim kardeşlerim....
ALLAH aşkına bana biri beni anlatsın.ben bu sitenin çok dışında birimiyim ya.neden benim düşüncelerim insanları bu kadar rahatsız ediyor.neden fikirlerim hep yalnış anlaşılıyor/ anlaşılmak isteniyor....
çok farklı şeylermi düşünüyorum..
bi eleştri yaptım arkadaş kaldıramadı ki hiç alınma payı yok tuttu forumu kapattırdı.ne yani neler söyledim de/söylüyorum da?
daha öncede olmuştu bu tip bi olay hakarete uğradım...sustum...
bir müslümana yapılmaz ki bu ya..
benden rahatsızmısınız bu kadar öyleyse gidiyorum ben ya...hiç yapmak istemediğim anlamsız bulduğum bir şeyi yapmak zorunda kalıyorum inanın..madem bu kadar çok zıt düşünceliyim yada bu kadar muhalefetim ki öyle yansıtılıyorum gidiyorum ben hakkınızı helal edin.....

Olurmu ole şey kardeşim nereye gidiyon yok öle yarı yolda bırakmak insanları
kavga edilse bile yine barışılır takma kafana bak ben biraz sert yazarım :) ama olsun maksat dogruları yazmak alınma hemi kerdeşim
Selametle
Beni bir sen anladın sende yanlış anladın vesselam :B emanet55

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Yok kardeşim bu konuda seninde payin var elbette ama formu acarkende dusuncem belli bi zamn sonra kapattirmakti sadece hizlandirdin sen fikirlerini kaldiramamak degil yanliş anlaşilmamak içindi paylaşimin kapatilmasini istemem.hakkinizi helal edin.

artık siteye girmeyecektim evet halada öyle ama şu mesajına cevap yazmdan içim rahat etmeyecek..
ben böyle değilim,değildim de ama insanın demek en hassas en can alıcı noktası varmış ve o noktaya iasabet ettin sen.ben bu siteyi çok seviyordum.mükemmel arkadşlıklarım vardı en değerli abim kaan abim,gülnisa ablam,aliyem,mücahit kardeşim,nevincim,meltem,neslihan ablam,aminenurum,mavci,mahsun kul ve daha bir çoğu...
sen kardeşim,
kardeşim diyorum benden küçüksün,bu da acı bişey tabi
sen anladığım kadarıyla forumlarına cevap istiyorsun ama güzel,şirin,alamayınca o cevapları karşılığı böyle oluyor demek...bu kadar benci olma...anladım seni...
bide beni sitedekilere cephe aldırmaya kalkıyorsun yapma kardeşim yapma beni tanıyan tanıyor...diğer arkadaşlarda cevap yazmadım diye alınmasınlar...sağolsunlar...
ha son..
helelleşme forumuna asla cevap yazmayacağım,belki istediğin cevabı,belkide sadece cevap...hiçbirşey yazmayacağım...bunuda anlamışsındır umarım ne demek istediğimi...
yolun açık olsun...

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
artık siteye girmeyecektim evet halada öyle ama şu mesajına cevap yazmdan içim rahat etmeyecek..
ben böyle değilim,değildim de ama insanın demek en hassas en can alıcı noktası varmış ve o noktaya iasabet ettin sen.ben bu siteyi çok seviyordum.mükemmel arkadşlıklarım vardı en değerli abim kaan abim,gülnisa ablam,aliyem,mücahit kardeşim,nevincim,meltem,neslihan ablam,aminenurum,mavci,mahsun kul ve daha bir çoğu...
sen kardeşim,
kardeşim diyorum benden küçüksün,bu da acı bişey tabi
sen anladığım kadarıyla forumlarına cevap istiyorsun ama güzel,şirin,alamayınca o cevapları karşılığı böyle oluyor demek...bu kadar benci olma...anladım seni...
bide beni sitedekilere cephe aldırmaya kalkıyorsun yapma kardeşim yapma beni tanıyan tanıyor...diğer arkadaşlarda cevap yazmadım diye alınmasınlar...sağolsunlar...
ha son..
helelleşme forumuna asla cevap yazmayacağım,belki istediğin cevabı,belkide sadece cevap...hiçbirşey yazmayacağım...bunuda anlamışsındır umarım ne demek istediğimi...
yolun açık olsun...

anlamadogom bişey var ben size kırıcı cewap bile yazmnadım durumdan sikayetciysenız buyrun yonetime şkayet edin onlar gerekenı yapar dedim nerde hata söylermisniz.?ayrıca kimseyi kimsye cehpe aldırma gibi bi durumumda söz konusu degil bu ithamları yaparken benım kırılabilecegimi dusunmuyormusunuz.paylaşimların acılma sebebleri fikir alamkatır bende fikir almak için actım onu siz hiç cıkmazda kalamdınız mı karar veremefigniiz durumlar olmadımı bende öyle bidurumda yazdım sizin cewabınız benı kırmadımı sanıyorsunuz.neyse ya gerceken tuhaf seyler tuhaf bunlar.gir kardeşim rahat ol degmez ama bu yaptıgınız gercekten cok agırıma gitti.siteye laf dalaşina girmek için girmiyporum herhalde normalde bunu yazmam bile ama dayanamadım merak etmeyin benı görmezsenın sorun olmayacaktır.

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Konuyu bilmemekle beraber, maksatları dini bilgi paylaşımında bulunmak isteyen kişilerin bulunduğu bir sitede bu tarz atışmaların çok doğru olmadığını düşünüyorum. Siteye üye olalı çok olmadı ama her ikinizin de çok güzel paylaşımları var.Dolayısıyla bunların devam edebilmesi için acilen sizlerin barışması ve bir tarafın değil iki tarafında alttan alması gerekiyor. Sizlerden ricam lütfen daha uzatmayın ''Allah aşkına'' uzatmayın..
Allahım şu kardeşlerimizin barışmasını nasip eyle ve birbirlerine karşı kul hakkıyla ayrılmalarını engelle..Amin..

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
Konuyu bilmemekle beraber, maksatları dini bilgi paylaşımında bulunmak isteyen kişilerin bulunduğu bir sitede bu tarz atışmaların çok doğru olmadığını düşünüyorum. Siteye üye olalı çok olmadı ama her ikinizin de çok güzel paylaşımları var.Dolayısıyla bunların devam edebilmesi için acilen sizlerin barışması ve bir tarafın değil iki tarafında alttan alması gerekiyor. Sizlerden ricam lütfen daha uzatmayın ''Allah aşkına'' uzatmayın..
Allahım şu kardeşlerimizin barışmasını nasip eyle ve birbirlerine karşı kul hakkıyla ayrılmalarını engelle..Amin..

ALLAH askı deyince dag yerinden oynar ben mı kıpırdamıcam.ama kardeşim sucum yok hatam yok paylaşim benım degilm i ister kapatılmasını
isterim ister acarım bunu ustune alınması mı gerekir.tepki verme helede sert tepki vermek hakmidır neyse ya benım amacım burda birilerile oturup sohbet etmek degil uyeligmizn silinmesini isterim uye olmadanda girerim siteye ne olcak amaç belliyse gerisi boş.saolun duyayrlılıgınız için özürde dilerim böyle bi konuyla karsınıza cıktıgım için.

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH askı deyince dag yerinden oynar ben mı kıpırdamıcam.ama kardeşim sucum yok hatam yok paylaşim benım degilm i ister kapatılmasını
isterim ister acarım bunu ustune alınması mı gerekir.tepki verme helede sert tepki vermek hakmidır neyse ya benım amacım burda birilerile oturup sohbet etmek degil uyeligmizn silinmesini isterim uye olmadanda girerim siteye ne olcak amaç belliyse gerisi boş.saolun duyayrlılıgınız için özürde dilerim böyle bi konuyla karsınıza cıktıgım için.

Allah senden razı olsun kardeşim. Yazılarından okuduğum kadarıyla kimseyle kötü olmak ve kul hakkına girmek istemediğin ap açık belli..Emanet kardeşim de alttan alıp hakkını helal edecektir diye düşünüyorum.Karadenizliler kinci olmaz ve sıcak kanlı olurlar..Hadi bir sıcaklıkta sen göster lütfen.. Müslüman küs kalır mı???

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı

Allah senden razı olsun kardeşim. Yazılarından okuduğum kadarıyla kimseyle kötü olmak ve kul hakkına girmek istemediğin ap açık belli..Emanet kardeşim de alttan alıp hakkını helal edecektir diye düşünüyorum.Karadenizliler kinci olmaz ve sıcak kanlı olurlar..Hadi bir sıcaklıkta sen göster lütfen.. Müslüman küs kalır mı???

hakkını helal etmesze artık hep dua ederım napalım:) saglık sıhhat olsun kardeşim benım hatam yok buna eminim kardeşimizde öyle algılaı dahada yapabilecegim bişey yok benden bu kadar ne diyim.sende saolasın kardeşim duyarlılıgın için.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm zeynepçiğim seni çok seviyorum...görünce başlığı dayanamadım..konuyu bilmiyorum ne oldu ne bitti ama sana gitme kal,yada gitte demeyeceğim...ama sana bi abla tavsiyesi sende benim gibi kinci,kötü kalpli ilan edilirsin bazıları tarafından,,,,onun için konu açma canım..zaten açınca siliyorlar benim örnekte olduğu gibi.....gideceksen sesiz sedasız git....seni çok seviyorum ve son günlerde seni yakından tanıma fırsatı bulduğum için çok mutluyum.....

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeslerim neler oluyor böyle tartismalar kirmalar kirilmalar kimse kimseyi tanimiyor sadece sanal yoluyla tanisiyoruz neyi paylasamiyorsunuz fikir uyusmazligi olabilir ama konusarak insanlar anlasa bilir küsüp gitmek iyi bir sey degil her kes herkesle anlasacak diye bir seyde yok ama dedigim gibi kimse kimsenin yüzünu görmüyor sadece yazisiyoruz lütfen böyle sacma seylere son verilsin kimse kimsenin kalbini kirmasin ölümlü dünyada üzülmeye üzmeye degmez

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt