Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

GÖZ YANILMASI (1 Kullanıcı)

Mc Laren

Kayıtlı Kullanıcı
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN. İNCİNUR ŞİMDİLİK GİTTİ.MALUM İŞYERİNDEYİM.EVE BİLGİSAYAR ALINCA BOL BOL GÖRÜŞÜR.ÇOK SEVİNDİ.İNCİNUR 8İNİ YENİ BİTİRDİ.8 AYLIKTI İLK ALLAH DEDİ.MUHAMMED NERDE DİYE SORDUKLARINDA ELİNİ KALBİNE GÖTÜRÜRDÜ.3 KEZ ÖRNEK ÖĞRENCİ SEÇİLDİ.AM TENEFÜSTE ARKADAŞLARINA DUA ETTİĞİ İÇİN UYARI ALDI.ŞİMDİ ENBÜYÜK İSTEĞİ KABEYE GİTMEK Bİ ONU ANLATAMIYORUM.İSTANBULA GİDER GİBİ KOLAY GİDİLİR ZANNEDİYOR .CUMA GÜNLERİ SOKAK SOKAK DİLENCİ ARARIZ SEVAP KAZANMAK İÇİN.NEYSE ALLAH HEPİMİZİN EVLADINI BAĞIŞLASIN.
selamün aleyküm kardeşim şu an bunları okuduktan sonra elim parmaklarım birbirine dolaştı ne yazacağımı bilmiyorum allah böyle cocuk herkese versin başka yazamıyorum kusuruma bakma biraz duyğulandım allaha emanet olun incenuru benim icin öpün

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt