Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gorunuşe Aldanma (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Arkadaşlar
Savunduğun şeyi Yapmalisin Yapmalisin Ki Tepki Almamalisin
Ben Savunduğum Tesetturu Yapmadiğim Icin Hayatimda Bir Kaç Defa Tepki Aldim
Paylaşmak Istedim Sizlerle

Yillar Once üniversite Yillariydi
Konferansa Gitmiştik
Yurttan Arkdaşlar öğretmenler Vardi Bende Boş Bir Yere Oturdum
Konferans Başladi Yanima Da Bir Bayan Geldi Once Soyle Bir Bakti Bana Sonra Oturdu
Sonra Dedi Ki şu Ortulari Alip şuraya Atmali Dedi
Ben Onceleri Anlamamiştim Cunku Salonda Gereksiz Perde Ve örtü Vardi
Sonra Konuşmalari Devam Etti
Meğer Orda Oturan Kapali Arkadaşlarimi Kastediyor Benimde Ayni Düşüncede Olduğumu Saniyordu
Bende Bekledim Ve Gerekli Cevabi Verdim
Kadin Bir Bana Bakti Birde Soylevime Ve Birdaha Da Yanima Gelmedi

Bunu Niye Mi Anlattim
Kapali Olmayip Boyle Duşunen Bayanlarda Var
Bunu Anlatmak Istedim
Ayrica Da Uygulamak Onemli Inşaallah Bir Gun Bende Uygularim
Allaha Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile

g.yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. bende kapalı insanlara hayranlıkla bakıyorum tabi gerçek anlamda ve bilerek kapanan insanlara ama bende kapalı değilim çalışma ortamım buna müsade etmiyo ya da zorluklar bahane mi bilemiyorum? umarım bende bir gün gönül rahatlığı ile uygulama geçerim o kadar suçluluk hissediyorum ki
'' Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime''

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
______selamün aleyküm degerli hocam çok haklısınız görünüşe aldanıp ön yargıda buluna biliyorlar inşallah bir gün sizde savundugunuz tesettürü uygulama başlarsınız:)
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile________

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. bende kapalı insanlara hayranlıkla bakıyorum tabi gerçek anlamda ve bilerek kapanan insanlara ama bende kapalı değilim çalışma ortamım buna müsade etmiyo ya da zorluklar bahane mi bilemiyorum? umarım bende bir gün gönül rahatlığı ile uygulama geçerim o kadar suçluluk hissediyorum ki
'' Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime''

ALEYKUMSELAM
EVET DOĞRUSU BU ONEMLI OLAN DA BILINÇLI OLMAK
ALLAH RAZI OLSUN
YORUMLARINIZ ICIN ALLAHA EMANET OLUN
SELAM VE DUA ILE

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
______selamün aleyküm degerli hocam çok haklısınız görünüşe aldanıp ön yargıda buluna biliyorlar inşallah bir gün sizde savundugunuz tesettürü uygulama başlarsınız:)
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile________

ALEYKUMSELAM
INŞAALLAH GUZEL KARDEŞIM
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAHA EMANET OLUNSELAM VE DUA ILE

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum hayırlı sabahlar

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli Sabahlar Hocam Diş Görünüş Bazen Cok şey Anlatir Ama Kalbte Olanlari Anlatmaya Yetmez. Siz Acikken Size Bu Kadar Tepki Geldi Bende Kapaliyim Yinede Tepki Altindayim Sen Kapalisin Ama Kalbin Farkli Siyaset Için Değil Mi Diyorlar şaşiriyorum Nasil Böyle Bir Kaniya Vardiniz Diyorum Eee Artik Bu Devirde Herkez Siyaset Için Kapanir Olmuş Moda Bu Diyorlar Insanlari Anlamak Mümkün Değil Hocam Ben Allahtan Korkuyorum Bazi Insanlar Siyaset Için Kapalisin Diyorlar Bunlar Sadece Akildan Eksik Insanlar Bence Başka Tarifi Olmaz. Bu Nedenle Siz Bu Tür şeylere Pek Aldirmayin Işallah Rabbim Kalbinize Dahada Cok Sevkat Ve Merhamet Verir Sabirla Sizde Kapanirsiniz. Amin
Selam Ve Dua Ile Allaha Emanet Olun

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum guzel anne
ne doğru soyledın
duaların ıcın amın dıyorum
başkasın ıcın değıl sıyaset ıcın hıç değıl
allah korkusundan kapanmış oldukarını ne yazık kı unutuyorlar
allah ıslah etsın
kızını op benım ıcın
allaha emanet ol
selam ve dua ıle

Canlale

Kayıtlı Kullanıcı
Şurası unutulmamalıdır ki, benim bacım, paha biçilmez değerdeki varlığını, şeytani gözlerin iğrenç bakışlarından korumak için giyindiği simsiyah çarsafıyla, imanla atan kalbiyle, irfanla çalışan aklıyla ve tavizsiz vakur karakteriyle eşsiz bir âbidedir.
Arkasına sığındığı örtü onun esaret zinciri değil, hürriyet belgesidir. Evinde oturup sokaklara çıkmaması, açılıp saçılmaması onun kokuşmuşluğuna değil, korunmuşluğuna, asaletine ve temizliğine delalettir.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Şurası unutulmamalıdır ki, benim bacım, paha biçilmez değerdeki varlığını, şeytani gözlerin iğrenç bakışlarından korumak için giyindiği simsiyah çarsafıyla, imanla atan kalbiyle, irfanla çalışan aklıyla ve tavizsiz vakur karakteriyle eşsiz bir âbidedir.
Arkasına sığındığı örtü onun esaret zinciri değil, hürriyet belgesidir. Evinde oturup sokaklara çıkmaması, açılıp saçılmaması onun kokuşmuşluğuna değil, korunmuşluğuna, asaletine ve temizliğine delalettir.

selamunaleykum
katkılarınızdan dolayı allah razı olsun
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

Canlale

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam.
Ecmain olsun inş.

Canlale

Kayıtlı Kullanıcı
İnş. yanlış anlaşılmadık.Belki ilk etapta dis görünüs önemlidir ama inanki dis görünüse bakipta aldanmamak gerek(sizinde belirttiği gibi) disi gibi icide güzel olmali insanin.
Tabiki açık olup o kadar samimi muminler var ki, onları açık olduğundan dolayı yanlış değerlendirmek yanlış diye düşünüyorum. Selam ve dua ile.

Canlale

Kayıtlı Kullanıcı
İnş. yanlış anlaşılmadık.Belki ilk etapta dis görünüs önemlidir ama inanki dis görünüse bakipta aldanmamak gerek(sizinde belirttiği gibi) disi gibi icide güzel olmali insanin.
Tabiki açık olup o kadar samimi muminler var ki, onları açık olduğundan dolayı yanlış değerlendirmek yanlış diye düşünüyorum. Selam ve dua ile.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleykum
gonlunuz rahat olsun
ben açık bır ınsanım tessetur yanlısıyım
allah ın emrı
dedığınız gıbı acık olup da bızım gıbı duşunenlerde var demek ıstemıştım
yanlış anlamadım kardeşım
allah hak yoldan ayır masın
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

Canlale

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam.
İnş. Birgun sizde dileğiniz gibi kapanırsınız. Ki ben inanıyorum içten ve samimi olduktan sonra Allah kısmet eder.Allah Rahimdir-Rahmandır.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt