Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

görüntü kirliliği kadınlar (1 Kullanıcı)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Görüntü kirliliği kadınlar

Yaz geldi ya, döküldüler yine sokaklara Kafanızı nereye çevirseniz onlardan birkaç tane varKaçacak yeriniz yok Görmek zorundasınız kendilerin Çünkü burnunuzun dibinde duruyorlarSağa bak, vıcık vıcık Sola bak, vıcık vıcık Görüntü kirliliği had safhada

Son yıllardaki en önemli problemlerimizden biri bu aslındaKim ne giyeceğini bilmiyor Yaz, kış soyunuk geziyor bu takımBel ortada, sırt açık, üst zaten komple askılı, koca göbekleri kendilerinden bir metre ötede gezerken, etraflarına bakıyorlar,kısa bir etek yada dar bir pantolon ile sakil bir terlik tamamlıyor onları ve bu görüntüyle karşılaştığınızda :” İğrenç” diye geçiriyorsunuz içinizdenOğlum 3,5 yaşındayken, tramvayda böyle bir kadın görmüştük ve işaret parmağını kadına doğru uzatıp:”Anne bu ne ?” Diye sormuştuÇocukta ne olduğunu çıkaramadı sanırım, meraklandı Eee biz de pek çıkaramıyoruz İnsanın içinden :” Bu ne ?” Diye sormak geliyor tabi

60 –70 yaşındaki koca teyzeler göbekleri dışarıda sokaklarda geziyorlar, beli açık tişörtleri ilk onlar giyiyorlarGenç kız reyonlarında satılan o askılı, o kısa, orası burası açık kıyafetler, 80- 100 kilo arasındaki bu teyzelerin üzerlerinde sanki Gençliklerinde giyememişler mi ? Yoksa, ne giydiklerine bakmıyorlar mı ? Yoksa akli bir problemlerimi var bilmiyorum ama ayıp oluyor ya ! Torun torbanın yanında, sokaktaki genç çocukların yanında höpür höpür gezmek,Hiç mi utanmak arlanmak yok bilmiyorum ki

Ahlaksızlık diz boyu,utanmasalar (ALLAHtan ki, o kadarından da utanıyorlar) Çıplak gezecekler ortalıktaHangi mantıkla bunu bilmiyorum ama gözlerime inanamıyorum Oturdukları yerde açılan sırtlarını, bellerini toplamak için bir hareket bile yapmıyorlar Her şeyi o kadar normal yaşıyorlar ki, aklım şaşıyor, midem bulanıyorSokağa adım atarken başlıyor rezalet ! Soyunmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar sanki İnsanın evinde bile giymeye utanacağı şeylerle fellik fellik geziyorlar sokaklarda Acaba dışarı çıkarken hiç aynaya bakmıyorlar mı ? İnsanın midesini bulandıran bu görüntüleri sergilemekle ne kazanıyorlar ?

YUH BÖYLE ERKEKLERE DE !

Böyle hanımlarla sokaklarda gezen adamlara da ne desek bilmiyorum Onlara adam demek ne derece doğru onu da bilmiyorum Adam dediğimiz biri karısını, kızını bu şekilde sokağa çıkarmaz gibi geliyor bana Ya en azından bir sorar :” Yahu sen böyle mi geleceksin ?” DiyeHiç mi aynanız yok evde biraderGözünüz görmüyor mu ?, mideniz nasıl kaldırıyor ? O neredeyse çıplak kadını yanınıza alıp sokaklarda dolaşıyorsunuzAyıp değil mi ya ? Sahiden hiç utanmıyor musunuz ?Size de Yuh!

Ondan sonra da bana baktılar, laf attılar diye ortalıkta dolaşıyor bu yaratıklar !Yahu be kadın ! Sana bakmasa ne yapacak bu adamlar ? Zaten soyunup çıkmışsın sokağa Göz denilen şey, illaki görüyor ve böyle iğrenç bir şeylerle karşılaşınca da otomatik olarak bakıyor Milleti zorla günaha sokuyor, kendinizde bu günahlardan nasipleniyorsunuz Kendinize gelin yahu ! Kendinize gelinHiç mi utanmanız yok sizin !

Şebnem GÜler Karacan

alıntı

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm ekrem kardeşim...
emegine saglık, ne güzel bi konu, tam zamnında böyle bi konuya deginmişsin. kardeşim..
ben okurken bi tuhaf oldum ya, evet çok haklısın.
ben öyle yaşlı kadınları görünce kendimden utanıyorum. nasıl giyorlar ya şaşıyorum..,
ama kardeşim şu var, genç kızlar açık giniyorlarya, genelde hep arkadaş çevresine özenip öyle açık giyiniyorlar, aileleri kendi nevisleri izin verince, işte o manzaralar ortaya çıkıyor..
ama birşey söyleyecegim. peki kardeşim neden erkekler kapalılarada bakıyorlar...
öyle erkekleri gördükçe tiksiniyorum. rabbime çok şükür kapalıyız hala bakıyo, çok şükürki bi laf atmıyorlar..
saolasın kardeşim. inşallah idrak edenlerden oluruz..
selam ve dua ile..

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm ekrem kardeşim...
emegine saglık, ne güzel bi konu, tam zamnında böyle bi konuya deginmişsin. kardeşim..
ben okurken bi tuhaf oldum ya, evet çok haklısın.
ben öyle yaşlı kadınları görünce kendimden utanıyorum. nasıl giyorlar ya şaşıyorum..,
ama kardeşim şu var, genç kızlar açık giniyorlarya, genelde hep arkadaş çevresine özenip öyle açık giyiniyorlar, aileleri kendi nevisleri izin verince, işte o manzaralar ortaya çıkıyor..
ama birşey söyleyecegim. peki kardeşim neden erkekler kapalılarada bakıyorlar...
öyle erkekleri gördükçe tiksiniyorum. rabbime çok şükür kapalıyız hala bakıyo, çok şükürki bi laf atmıyorlar..
saolasın kardeşim. inşallah idrak edenlerden oluruz..
selam ve dua ile..
aleykume selam

evt malesef günümüzde öyle yaşlılar var.

gençlere gelince evt sizin dediğiniz gibi arkadaş çevresine uyuyorlar. anne babada uyarmayınca gençte iyi bişi yaptığını zannediyor ve o iğrenç görüntü ortaya çıkıyor.

ALLAHa emanetsiniz

tevfik

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.
Güzelleşim diye kendilerini çirkinleştirip rezil ediyorlar.halbuki dinimiz kadınların nasıl giyinmesi gerektiğini açıklamıştır.

Erkeklerin kabalı kadınlara bakma konusuna gelince;erkek sadece kapalı kadına değil açık kadına bile bakmıyacak.

Erkekde nefis var moda kapanış şeklindeki kapanan bir kadın zaten bana bak diyordur.dini kurallara göre kapanan bir bacıma bakan erkekde zaten bozukluk var demektir.

Toplum olarak hatalarımızdan biride erkek adam yapar diye konuşmalar ve desteklemeler kız kadın yapınca peki......

Erkek çoçukları kızla gezdimi sevinirler
diğerlerin erkek çoçuklarıda sizin kızınızla gezer bunuda düşünün

bir erkek nasıl evleneceği kızın temiz olmasını istiyorsa
erkekde aynı temizlikde olması gerekir.

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.
Güzelleşim diye kendilerini çirkinleştirip rezil ediyorlar.halbuki dinimiz kadınların nasıl giyinmesi gerektiğini açıklamıştır.

Erkeklerin kabalı kadınlara bakma konusuna gelince;erkek sadece kapalı kadına değil açık kadına bile bakmıyacak.

Erkekde nefis var moda kapanış şeklindeki kapanan bir kadın zaten bana bak diyordur.dini kurallara göre kapanan bir bacıma bakan erkekde zaten bozukluk var demektir.

Toplum olarak hatalarımızdan biride erkek adam yapar diye konuşmalar ve desteklemeler kız kadın yapınca peki......

aleyküm selam kardeşim..
çok haklısın. kardeşim. neden bakıyorsun dedndigi zamanda güzele bakmak sevaptır diyorlar...saçma birşey...
evet herkes nasıl bulmak istiyorsa helalini kendiside öyle olmalı. kardeşim..
çok güzel deginmişsin...
selam ve dua ile..

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.

a.s

haklısınız

kapanan bir bayana bakan erkekte bozukluk vardır :a04:

konuya gösterdiğiniz ilgiden dolayı ALLAH r.o

a.e.o

ZEYNEPLER

Bizde varız dediler
Davayı yüklendiler
Zulme kıyam ettiler
Bu çağın Zeynepleri.

Bayrak açtı zulüme
Karşı durdu zalime
Gah Hatice,Fatıma
Bu çağın Zeynepleri.

Gah mısırda zindanda
Bölgede işkencede
Gazze de intifada
Bu çağın Zeynepleri

Endülüs’te sürülür
Halepçede vurulur
İranda önde yürür
Bu çağın Zeynepleri.

İnkilapta öncüdür
Kıyamda birincidir
Hem ana,hem bacıdır
Bu çağın Zeynepleri.

İman kaynar kanında
Her çağda,her yaşında
Hüseyinin yanında
Bu çağın Zeynepleri.

Kara çarşaflarıyla
Kartal bakışlarıyla
Tekbir atışlarıyla
Bu çağın Zeynepleri.

İbadette Rabia
İşkencede Sümeyye
Meydanlarda Sümeyra
Bu çağın Zeynepleri.

Silahlar kuşanmışlar
Küfrü hedef almışlar
Cihada başlamışlar
Bu çağın Zeynepleri.

Onlar bizim bacımız
Başımızda tacımız
Onlar çeker acımız
Bu çağın Zeynepleri.

Zalim korksun sonundan
Zulüm gelir burnundan
Kısas alır canından
Bu çağın Zeynepleri.

Onlar mazlumun sesi
Küfür sen duy bu sesi
Kesecekler nefesi
Bu çağın Zeynepleri

Ayşegül00

Kayıtlı Kullanıcı
Emeğinize sağlık güzel konu...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm benim gördüğüm kirlilik nefis kirliliği sadece kadınardamı ki kirlilik erkekler kadınlara kadınlar adamlara dönüştüüüüüüü

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt