Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Görebiliyorum , Hissedebiliyorum, Duyabiliyorum, (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Bu gün de sabahla (YAŞAM'LA) kucaklaştım sabahın yüreğinden öptüm. [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Bir gün dilimi daha koparttım yaşamın nefesinden ! [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Nekadar güzel ... Bedenimin her sağlık adresi yerli yerin de... Çok şükür aklım başım da!. [/FONT]

Görebiliyorum , hissedebiliyorum, duyabiliyorum, güzeli çirkini birbirinden sağlıklı bir şekilde
ayırabiliyorum... ÇOOOOOOOK ŞÜKÜR.! Şükretmenin de kıymetini bilebiliyorum.!

[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif][/FONT]
[FONT=Verdana, Geneva, Arial, Sans-serif]Yüreğimin odacıkların da ritmi sevgi olan müzikler çalmak da... [/FONT]

[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif][/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Şimdi düşünce tarlama doğru yol almalıyım... Yaşamın bana sunduğu bu güne karşılık [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]ben neler yapmalıyım.? [/FONT]

[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Ümitleri ümitle, sevgileri sevgilerle harmanlamak gönül borcum.!!! [/FONT]

[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Her şeyden önce yüreğimle barış imzamı tazelemeliyim... Ne oluuuur ne olmaz.! [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Öncelikle barışı emniyete almalıyım. Çünkü barış karşıtları zayıf, umutsuz, çelimsiz günlerim [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]de düşünce tarlamın içinde, yabani dikenli otlar gibi boy atarlar. [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Dedim ya, her şeyden önce,[/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif] KENDİMLE VE YÜREĞİMLE BARIŞ İMZALAMALIYIM.! [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Sevgi merkezimi çember içine almalıyım.! Kuşatmalıyım dört koldan sevgi setleri [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]örmeliyim sınırlarıma.! [/FONT]
[FONT=Lucida Handwriting, Cursive][FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Hani bir ata sözümüz vardır ( Ne ekersen onu biçersin) diye .! Ben de sevgi[/FONT] [FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]ekiyorum[/FONT][/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]düşünce tarlamın en verimli merkezlerine, sonra biçeceğim hasat mevsimin de , [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]savuracağım alabildiğine rüzgarların nefesleri ile...! [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Çocuksu masum şimdi ki anların kıymetini bilip, sevgi tohumlarını çiçeğe dönüştürenlere... [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Çiçeğe özenle bakıp, toprağını yüreklendirenlere, ekime hazır tohumlara döndürenlere , [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]rüzgarların nefesleri ile uçup düşünce tarlaların da boy atacağım, yeniden demeye, [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]umut üretmeye yüzüm olması için, paylaşıp büyütmek için.! İnsan olma hatırına , [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]sevgilerin hatırına, ümit dolu dünler, ümit yolu bugünler hatırına.! [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Sevgi ekip sevgi biçeçeğim, ruhumda ki evrensel koşulsuz beklentisiz (RABBİMİN) bana [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]verdiği güzellikler hatırına.!!! [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Gün yolculuğum da yol alırken , diğer düşünce tarlalarımı seyrediyordum . Çoğu [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]verimsiz ya da bakımsızlıktan yabani otların istilasına uğramış . Yeşermek ne kelime, [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]nefes alamıyor boğulmak üzereler.! [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Uzak hedefler , anlık yatırımların yıkımları oluyor.Ne bu güne , nede yarınlara faydası [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]oluyor maalesef, gün dilimleri kârsız kepenk indiriyor!. Şanslı canlılardan biriyim ben .! [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Çünkü (YAŞAMIN vede MUTLULUĞUN) yüreğin o iki tik tak'ın çırpınış aralıklarda ki [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]nefes alışları olduğunu öğrendim.! [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Şimdiki an'ın kıymetini bilmeyen yarın'ın yollarını hiççççç bulamayacağını öğrendim.! [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]ve gecenin anlık dilimlerini de sabah dilimlerinide birbirinden ayırmadan sevgi dolu [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]umutlarımla kucakladım..! [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Çünkü tüm bu olanlar yüreğimin iki tik takın arasında ki (YAŞAM'IN) nefes dilimleri... [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]ve benim için çok kıymetli. [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]İyi ki doğdum... iyi ki varım nefes alıyorum... İyi ki güzel anların farkını görebiliyorum. [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]İyi ki hayatı her haliyle kabullenip bağrıma basıyorum...İyi ki düş zenginiyim. İyi ki [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]beni yaşam misafirhanesinde ağırlıyorsun ALLAHIM.! [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]RABBİM , sana yürek dolusu teşekkürler ..[/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]. Çünkü tüm bu olanlar yüreğimin iki tik [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]takın arasındaki YAŞAMIN nefes dilimleri, bana sunulmuş olan çok kıymetli hediyeler. [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]İyiki nefes alıyorum iyiki güzel anların farkını görebiliyorum , RABBİM seni çoooooook seviyorum. [/FONT]
[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]Ümit'e ümit aşıladım... [/FONT]

[FONT=Geneva, Arial, Sans-serif]HERŞEYE RAĞMEN BENİ, TABİATTAKİ TÜM CANLILARI VE HAYATI ÇOOOOK SEVİYORUM. [/FONT]

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm hayirli günler hayirli cumalar

_-yolcu-_

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam sizlerinde cuması mübarek olsun

Rabbim herşey için sana yürek dolusu teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt