Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gördüm Gördüm En Sevgiliyi gördüm!!!... (1 Kullanıcı)

daduyankey

Kayıtlı Kullanıcı
slm ben yasin 70 kere bir dua vardı onu okudum ve peygamberimizi gördüm.rüyada karşımda 4 büyük halife ile oturuyordu. bana şöyle dedi daha fazla dua öğrenki bize okuyabilesin dedi kafasında yeşil bir sarık vardı belinde turuncu kuşak vardı bana ğülümsediler bende onların ellrini öptüm 3 kere peygamberimizin bir tane kılı yere düştü uyandığımda aynı yerde kılı gördüm oturdukları yer de sıcaktı ben ikindi namazımı kılmaya gidiyorum hoşçaklın.

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
slm ben yasin 70 kere bir dua vardı onu okudum ve peygamberimizi gördüm.rüyada karşımda 4 büyük halife ile oturuyordu. bana şöyle dedi daha fazla dua öğrenki bize okuyabilesin dedi kafasında yeşil bir sarık vardı belinde turuncu kuşak vardı bana ğülümsediler bende onların ellrini öptüm 3 kere peygamberimizin bir tane kılı yere düştü uyandığımda aynı yerde kılı gördüm oturdukları yer de sıcaktı ben ikindi namazımı kılmaya gidiyorum hoşçaklın.

NE GÜZEL :A AMA BEN EFENDİZİ GÖRECEK KADAR GÜNAHSIZ DEĞİLİM DEMEKKİ ... DAHA ÇOK YOLUM VAR AMA GÖREMESEMDE RABBİM ONA KOMŞU EYLER İNŞALLAH BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİ

daduyankey

Kayıtlı Kullanıcı

NE GÜZEL :A AMA BEN EFENDİZİ GÖRECEK KADAR GÜNAHSIZ DEĞİLİM DEMEKKİ ... DAHA ÇOK YOLUM VAR AMA GÖREMESEMDE RABBİM ONA KOMŞU EYLER İNŞALLAH BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİ

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn abla inşallah sende görürsün.ben bu ay 11 yaşıma girecem ablacım şimdi ben ders yapıyorum dua yı sana sonra yazarım

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

keşke anlatmasaydın ...tekrar görme şansın olabılırdı... genelde böyle ruyalar göruldugunde anlatmayın derler... selametle kardeşim...

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Güzel Kardeşim

Ne Mutlu Sana Ne Güzel.hangi Dua O Yazarmisin Rica Etsem Keşke Biz De Görsek Yarabbim

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
duayı sabırsızlıkla bekliyoruz kardeşim Rabbim bizede nasip eder inşallah.

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
canım kardeşim ne güzel maşallah.Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah. Dua et kardeşim :( Allah'a emanet ol

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim maşallah ya,Rabbim ona komşu eylesin.
Bende çok görmek istiyorum herkes gibi :A:A
Nolur bizede o duayı yazar mısın,inşallah bizlerede nasip olur.Yüce rabbim gül kokulu sevgiliyi görmemizi bizlerede layık görür inşallah.
Selametle

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn abla inşallah sende görürsün.ben bu ay 11 yaşıma girecem ablacım şimdi ben ders yapıyorum dua yı sana sonra yazarım

canım benim daha 11 yaşında GÜZELLER GÜZELİ EFENDİMİZ(S.A.V) İ görebilmek ne güzel ... yolun açık olsun CANIM her daim RABBİM YARDIMCIN OLSUN .......BİZLEREDE SENİN GİBİ ALLAHI VE RESULUNU BİLEN EVLATLAR NASİP ETSİN MEVLAM

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı

CANIM BENİM YA NE MUTLU SANA.ALLAHIM BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞAALAH GÖRMEMİZİ NASİP EDER

daduyankey

Kayıtlı Kullanıcı
camiden yeni geldim yemekten sonra dua yı yazıcam hoşcakalın inşallah peygamberimizi görürsünüz amin

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Mübarek Eylesin Her Zaman Nasip Etsin Sizede Bizde Inş

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleyna aleykum selam kardesim Allah (c.c.) size böyle muhtesem bir olayi size yasatmis.Rabbim bizlerede nasip eylesin.:ASelametle kalasin.

daduyankey

Kayıtlı Kullanıcı
Peygamber efendimiz buyurmuş: Bir kimse yatmadan önce bu salavatı açıktan 70 kere okursa, beni rüyasında görür.
Allahümme salli ala ruhi seyyidina muhammedin fil ervah. Allahümme salli ala cesedi seyyidina muhammedin fil ecsad. Allahümme salli ala gabri seyyidina muhammedin fil kubur. Allahümme ebliğ ruha seyyidina muhammedin minni tehıyyeten selaten ve selema

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Peygamber efendimiz buyurmuş: Bir kimse yatmadan önce bu salavatı açıktan 70 kere okursa, beni rüyasında görür.
Allahümme salli ala ruhi seyyidina muhammedin fil ervah. Allahümme salli ala cesedi seyyidina muhammedin fil ecsad. Allahümme salli ala gabri seyyidina muhammedin fil kubur. Allahümme ebliğ ruha seyyidina muhammedin minni tehıyyeten selaten ve selema
okuldan geldikten sonra bi yere not alacam allah razı olsun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Güzel Kardeşim Rabbim Razi Olsun. Rabbim Bizlerede Nasip Eylesin. Gül Kokulu Efendimizi Görmeyi Inşallah. Bunca Günahla Böyle Birşeye Layik Değilim Belki Ama Rabbime şükür ümitsizde Değilim. Rabbimize Emanet Ol Kardeşim.

daduyankey

Kayıtlı Kullanıcı
slm ben yasinin teyzesiyim dün akşam hiç bir şekilde siteye giremedik açılmadı
yasin okuldan izinli geldi şimdi şiddetli karın ağrısı var dualarınızı bekliyoruz

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt