Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gönül derdi çekip kavusmak ısteyıpte kavusamayanlar ıcın hep birlikte namaz ve dua (1 Kullanıcı)

zzzynppp

Kayıtlı Kullanıcı
S.A arkadaslar bu gece kandıl gecesı yıne dualarda bulusuruz umarım.kımse bırsey paylasmamıs ???

LEYLAK27

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaşlar bende daha önce aranızdaydım fakat bazı sebebplerden ötürü giremiyordum aranıza allah hepimizin dualarını kabul etsi hayırlısıyla.öyle kötüyüm ki bilseniz kalbimi çıkarıp atasım var beni aranıza kabul ederseniz sevinirim erkek arkadaşım ve ben her şeyi birlikte yapmaya karar vermiştik berarber namaza başlayıp çeki düzen vermiştik herşeye ama ne olduysa onun hayatına o kötü arkadaşları girene kadar oldu şimdi bambaşka bir insan ve ayrıldık dileğim onun bana tekrar dönmesi ve hayırlısıyla evlenmemiz adım sibel onun da tolga hiç olmazsa kalbim biraz ferahlasın istiyorum

abdullah80

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum herkese;
benıde yazın barı.ben yenı uyeyım.2006 dan berı kız arkadasım vardı;maalesef ayrıldık.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
bu liste nezamandan beri olusturulmuyor yeni katılan arkadaşlarımızın dikkatine[/B]

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
daha hayırlı işler için dua etmenizi tavsiye ederim...
dünya ve ahiretiniz için afiyet isteyiniz...

haram olan sevgilileriniz ile buluşmak için kavuşmak ve harama kaldığınız yerden devam etmek için dua etmeyiniz.. bu küfür olur... bütün amelleriniz iptal olur...

muhterem hanımlar ve beyler..sizde hiç haya ve edep kalmadımı ki .. aşikare yazabiliyorsunuz.. "erkek arkadaşımla kavuşayım" veya "sevgilim geri gelsin"

ALLAH tan sevgilinizi geri istemeye utanmıyor musunuz... sevgilinizi isteyeceğinize hidayet, şuur ve akıl istesenize...

sizler nasıl insanlarsınız... taşa mı söylüyoruz bunları, duvarlara mı...? neden ısrarla bu tip konulara giriyorsunuz...HARAM dır diyoruz... HARAM HARAM HARAM

selsebil_pinar

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslarim affedin beni ama bende yeni ayrildim erkek arkadasimdan,fakt soyle bi dusuncem var,hep hayirlisini isteriz ya bende oyle yapmakta idim.insan mantikli dusununce demekki o kisi bizim icin hayirli olmadigi icin o iliski sona eriyor.olayin o yonunden bakiniz.anliyorum sizi caniniz acidigi icin careyi dua etmekte buluyorsunuz faakt bunu istemek yerine hayirli olani istemek daha guzel degilmi.kusurum olduysa affola selametle.

kevsertkn

Kayıtlı Kullanıcı
herseyin hayırlısı için dua ediyorum,ve sizlerden de beklıyrum..

hselen

Kayıtlı Kullanıcı
Allah ım eşimle boşanma aşamasındayım..hayırlısından başkasını isteyemem senden...ama yuvam kurtulsun çok istiyorum..Nolur yardım et Allah ım..
amin....

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar banada bir dua lütfen..
meltem adım..sevdiğimle evlenmek için dua istiyorum 4 yıllık ilişkim artık aile arası adım atılsın diye bekliyorum nolur yalvarrım dua edin..umutlarımı tüketmek istemiyorum ama şeytana uyuyorum bazen

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun. sizin için dua edicem.

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
daha hayırlı işler için dua etmenizi tavsiye ederim...
dünya ve ahiretiniz için afiyet isteyiniz...

haram olan sevgilileriniz ile buluşmak için kavuşmak ve harama kaldığınız yerden devam etmek için dua etmeyiniz.. bu küfür olur... bütün amelleriniz iptal olur...

muhterem hanımlar ve beyler..sizde hiç haya ve edep kalmadımı ki .. aşikare yazabiliyorsunuz.. "erkek arkadaşımla kavuşayım" veya "sevgilim geri gelsin"

ALLAH tan sevgilinizi geri istemeye utanmıyor musunuz... sevgilinizi isteyeceğinize hidayet, şuur ve akıl istesenize...

sizler nasıl insanlarsınız... taşa mı söylüyoruz bunları, duvarlara mı...? neden ısrarla bu tip konulara giriyorsunuz...HARAM dır diyoruz... HARAM HARAM HARAM

Hayırlı bir evlilik ve hayırlı bir yuva kurmak için dua etmek HARAM olmasa gerek.

Rabbim canı gönülden yuva kurmak evlenmek isteyen kullarının karşısına hayırlı insanlar çıkarsın inşallah.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sen gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle..

hatun83

Kayıtlı Kullanıcı
konu kapanmış sanırım arkadaşlar. allah hepinizin dualarını kabul etmiştir inşallah. bizlerinkini de kabul etmesi duasıyla. selametle kalın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt