EsSelamuAleyküm Gül Damla'm ;
Hocamızın sohbetini kendi sayfalarından da izlemiştim..bir kez daha izleyip yararlandık inşaAllah..Allah(CC) Sizden razı olsun..
"Beyaz Gül" ikram etmek için..yarına..sizin güller için teşekkür ederim..
Tekrar Hayırlı Cum'a'lar ve geceler olsun inşaAllah..
Selam ve baki dua ile Allah-u Tealala Tekaddes Hazretlerine(CC) emanet olunuz..
Es Selamü Aleyküm VeRAHMETULLA Nur Daml' as Kardeşim
Eline emeğine yüreğine sağlık RAHMAN sevabını yazsın işl.
Hayırlı Bereketli CUMA'lar Selam ve Baki Dua ile RAHMAN VE RAHİM olan tek ALLAH'a emenet ol
S.A.PAZAR GÜNÜ HOCAMIZLA BERABERDİK.HOCAMIZIN TALEBELERİNDEN OLMAK BİZE GURUR VERİYOR.BURAYA TAŞIDIĞINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN
s.a. hayırlı cumalar, Allah razı olsun kardeşim
Hayatın ve ölümün farkında olmak için bu konularla daha haşr olmak gerektiğini düşünüyorum.Damla kardeş emeğine sağlık.
Selamün Aleyküm nur damlam, maşallah çok güzel bir sohbetti canım kardeşim..Resmi sitesinden de birçok değerli makalesini de takip ettim..Gerçekten güzel, ufuk açıcı, gönülleri dinlendirici ve bizleri eğitici, çok yönlü sohbetler..Buraya da nakledip bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim canım kardeşim..Rabbimiz c.c muhterem hocamızın da, senin de sevabınızı ziyadesiyle yazsın, tesirli kılsın inşallah...Amin..Dualarımdasın nur damlası..Rahman ve Rahim olan Rabbimize emanetsin..Selam ve baki muhabbetle inşallah...B)
s.a damla kardeşim çok güzel bir sohbetti içimizi ve bizi aydınlattı emeğine sağlık...
ALLAH RAZI OLSUN İNŞ...
SELAMETLE KAL...
Allah razı olsun ihvanım