Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

gönlümü kimbilebilir (1 Kullanıcı)

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
Hayatımdan yalancılar çok şey çaldı.
Gidenlerin ardından sadece ağarmış saçlarım kaldı.
Ama bir günlük sevdaların peşinden koşmadım.

Yalancılara aldandığım doğru .
Ama aldanışlara gözyaşı döküşüm de doğru.
ve pişmanlığım da doğru.
Öyle doğru ki, istikameti şaşmaz bu yolda düşe kalka yürüsem de , şimdi aşkım doğru.

Unuttum desem yalan ,
unuturum desem yalan.
Uzaklara kaçsam yalan .Başkalarını sevdiğim yalan.
Evet hep aynı şarkının nakaratlarını tekrarladığım doğru,

İletişimim eksik, şaşkınlığım doğru.

Biliyorum ki tevbelerle , pişmanlıklarla aldığım abdest doğru.
En doğruyu anlatan soy doğru.
En doğruyu bilen yar doğru.
Anladım ki en doğru aşklar götürür aşka doğru.

Cahildim, bilemezdim, üniversite diplomamla .ne demek istediğini anlayamazdım, kavrayamazdım, ümmi bir peygamberin ümmeti olduğumu anlayana kadar.Fark ettiğimde çırpındım, kıvrandım.Deli olduğumu zannettiler. Oysa derdimi bir ben biliyorum , bir de azze ve celle . Bu aşk düşmüştü gönlüme bir kere.

Beğenilmezmişim, horlanmışım, dışlanmışım umurumda değil artık. Beni seven sevmiş, adını kalbime yerleştirmiş. Yıllarca yana yana aradığım huzuru vermiş.

Sevmese, sevgisinden bir numune misali senin sevgini, muhabbetini düşürmezdi ki gönlüme…Cıvıl cıvıl ötüşen kuşların sesiyle , gençliğimde yaylalarda güttüğüm buzağıların , kuzuların sesiyle renk renk , dua dua açan dağ lalelerinin renkleriyle , seher vaktinde aşk namelerini konuşan kumruların sevdasıyla , bir o kadar yalın , yörükçesine,hoyratçasına , ötelerin sevdasını koyar mıydı yüreğime, dik başımı indirir miydi secdeye? Sevmeseydi büker miydi boynumu kendisine ve artık gönlüm sonsuzluk gemisinde yol alırken yarar mıydı denizleri?

Şair edasıyla edebiyat parçalamıyorum artık, edepsizliği parçalıyorum. Gizemli hatırasında Nuh a.s ın gemisinde düğün davetiyeleri hazırlıyorum. Sevdiklerim de düğünüme gelsinler diye, sevmedikleim de…

Bugün boynu bükük öksüzlerin , yetimlerin düğünü var. Açsın şimdi tomurcuk güller, kandiller yakılsın Ramazan gibi….yansın gönüller..

Sevgilisini bulan garipler , name name şakıyan bülbüller yüzünü sana döndü.bas bağrına sevgili yar. Fakir odasında gülsün , kadrine ersin aşıklar..

hayal_hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm
Eline Sağlik çok Güzel şeyler Yazmişsin Allah Razi Olsun...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ellerınıze sağlık allaha emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt