´´GüLiѕтaи´´
Kayıtlı Kullanıcı
SeLamün aLeyküm...
ßugün ikindiden sonra yoLcuyum ALLAH nasip ederse...
uzun süre siteye giremiceğim için üzüLüyorm... ama sitedeki herkes hep duaLarımda oLcak... bana çok yardımcı oLdunuz... gerek tefriciyede gerekse geneL biLgiLerde... bu site sayesinde çok değiştim...
burayı buLmadan önce 2 seçeneğim vardı...
Ya gafLete düşcektim... Ya da RABBimin yoLunda oLcaktım...
içimde fırtınaLar kopuyodu... derken... çok merak ettiğim bişeyi araştırırken bu site çıktı kar$ıma.. sonra siteyi şöyLe bi turLadım... zaten uzun zamandır kendimi geLiştircek bi site arıyodum... ama böyLesine rastLamadım..
hayaLLerimdeki site...HayaLLerimdeki abiLer abLaLar kardeşLer...
ßurası tam bi aiLe... ßende çaktırmadan bu aiLeye girmek istedim...
Çokta mutLuyum girdiğime... Her ne kadar tanımasamda burdaki herkese kanım kaynadı... B)
bunLarı 1. yıL da ya da 2.yıLda yazmak daha iyi oLurdu beLki ama gidipte dönmemek dönüpte görmemek varmı$...
Giderken boş gitmiyorm he
DuaLardan çokça aLdım.. biraz daha doLanayım siteyi,aLırım inşALLAH biraz daha... 10 saatLik yoL boş boş gitceğime... :a32:
Bu kardeşinizi unutmayın
hayırLısıyLa oraya qitmemiz içinde dua edin 
(giderken biLe dua istiyorum) :a37:
Hakkınızı heLaL edin... :a35:
inşALLAH tekrar görüşürüz....
RABBim hepinizin yardımcısı oLsun..
ßugün ikindiden sonra yoLcuyum ALLAH nasip ederse...
uzun süre siteye giremiceğim için üzüLüyorm... ama sitedeki herkes hep duaLarımda oLcak... bana çok yardımcı oLdunuz... gerek tefriciyede gerekse geneL biLgiLerde... bu site sayesinde çok değiştim...
burayı buLmadan önce 2 seçeneğim vardı...
Ya gafLete düşcektim... Ya da RABBimin yoLunda oLcaktım...
içimde fırtınaLar kopuyodu... derken... çok merak ettiğim bişeyi araştırırken bu site çıktı kar$ıma.. sonra siteyi şöyLe bi turLadım... zaten uzun zamandır kendimi geLiştircek bi site arıyodum... ama böyLesine rastLamadım..
hayaLLerimdeki site...HayaLLerimdeki abiLer abLaLar kardeşLer...
ßurası tam bi aiLe... ßende çaktırmadan bu aiLeye girmek istedim...
Çokta mutLuyum girdiğime... Her ne kadar tanımasamda burdaki herkese kanım kaynadı... B)
bunLarı 1. yıL da ya da 2.yıLda yazmak daha iyi oLurdu beLki ama gidipte dönmemek dönüpte görmemek varmı$...
Giderken boş gitmiyorm he
Bu kardeşinizi unutmayın
(giderken biLe dua istiyorum) :a37:
Hakkınızı heLaL edin... :a35:
inşALLAH tekrar görüşürüz....
RABBim hepinizin yardımcısı oLsun..