Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

gidiyorum (1 Kullanıcı)

eeda

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar bu siteye son girişim aranızdan ayrılıyorum durum icabı yurt dışına gıtmem gerekiyor ve bazı olaylar.bu siteden çok şey öğrendim hepiniz hakkınızı helal edin.bundan sonra beni daha zor bir hayat bekliyor.dualarınızı esirgemezseniz sevinirim.hepiniz ALLAH'a emanet olun. çok üzülüyorum inanın yazarken ağlıyorum..selametle:(

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
RE: gidiyorum

Allah hakkinizda Hayirlisini verir insallah.. Iyi düsünün ki iyi seyler olsun, Belki umdugunuzdan farkli olur, Herseyde bir hayir vardir
Allaha Emanet olun,, B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL ALLAH SABIRLAR VERSİN GÜLE GÜLE GİT TEKRAR GEL AMAHA BEKLİYORUZ B)B)B)B)

dinci

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMETLE GİT KARDEŞ NERDE OLURSAN OL ALLAH CC YARDIMCIN OLSUN RABBİL ALEMİNE EMANET OL

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt