Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

GENÇLER DİKKKKKAT!!!!!!!! (1 Kullanıcı)

esved

Kayıtlı Kullanıcı
B)B)B) SELAMIN ALEYKÜM KARDEŞLERİM.SİZE HİÇ HOŞLANMADIĞIM BİR KONUYU ANLATACAĞIM.ŞU SON ZAMANLARDA ÇIKAN ABUK SABUK MÜZİKLER GENÇLERİMİZİN BEYNİNİ ELE GEÇİRİYOR.YOK TOKYOYMUŞ, BİLMEM RUMPAYMIŞ.TÖVBE TÖVBE!!!:mad::mad::mad::mad:
NEYSE ALLAH CÜMLEMİZİ SAPKINLIKTAN KORUSUN.SELAMETLE.BENİM FİKRİMDE OLAN VAR MI ?B)B)B)

allahvg6.jpg

AZeRi_86

Kayıtlı Kullanıcı
RE: GENÇLER DİKKKKKAT!!!!!!!!

kesinlikle katiliyorum bu tur sarkilari ozelikle 13-15 yas arasi gelisim caginda olanlarin uzerinde cok kotu etki yapiyor,dillerine dolayip FESUBHANALLAH neyseeeeeeeee.Allah razi olsun ardes emegine saglik

mustafa murat66

Kayıtlı Kullanıcı

:mad::mad::mad:GERÇEKTENDE DOĞRU NE OLDUĞU BELİRSİZ MÜZİKLER TOPLUMUMUZU KUŞATMIŞ DURUMDA .B)B)B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Allah(c.c) ıslah etsin....Amin inşallah..

Hayırlı akşamlar..B)

A

Arzu_76

Evet çok haklısınız gençliğimizin beynını bu boş şeylerle dolduruyorlar

Rabbim sen gençliğimize yardımcı ol

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. Haklısınız bende bazı müzik türlerinden hoşlanmıyor rahatsız oluyorum. Bu gençlik bu boş ve anlamsız müziklerle nereye gider bilmem. Müzik şeytandandır zaten, ALLAH (c.c.) şeytana uydurmasın....

emeğine sağlık güzel bi konuya değinmişsin....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt