Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

gelin kayın valide (1 Kullanıcı)

kahverangi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm sitede yeniyim bi konuda ben açiyim dedim..bi kılasikmidirbu yıllar geçsede degişmezmi sonu?neden anlaşamıyoruz daha dogrusu neden paylaşamıyoruz? nezaman bitecek bu kavga..bu duruma çok üzülüyorum..bu konuyu tartışsak içinden çıkabilecekmiyiz bakalım;)

kahverangi

Kayıtlı Kullanıcı
RE: gelin kayın valide

bence gelin kayın valideyi anne,kayın validede gelini kızı gibi görse sorun ortadan kalkar bence.hangi anne kızının kusurunu görür görsede çıkıp dedikodusunu yaparmı şikayetci olurmu ?hayır enfazla uyarır yanlışını düzeltmeye çalışır ayıpını kapatmaya çalışır,tabi gelinde anna olarak görmüyosa bu uyarıdan rahatsız olur. bide ogula yani eşe düşen sorumlulukta büyük çünkü ikisinide herkesten iyi tanır muhakkak işin idare kısmıda ona düşüyo mesela. bi arkadaş vardı annesiyle eşi iyi anlaşmıyolardı bu kendisi gider annesinin memnun oluca bişeyler alır sana gelinin gönderdi derdi eşine aynı şekilde yapardı güzel sözler taşırdı aralarında mesela eşine ya sanki annem seni benden çok seviyo kıskanıyorum dogrusu derdi.. sonra bu gelin kaayın valide iyibir anne kız oldu..

kahverangi

Kayıtlı Kullanıcı

bence gelin kayın valideyi anne,kayın validede gelini kızı gibi görse sorun ortadan kalkar bence.hangi anne kızının kusurunu görür görsede çıkıp dedikodusunu yaparmı şikayetci olurmu ?hayır enfazla uyarır yanlışını düzeltmeye çalışır ayıpını kapatmaya çalışır,tabi gelinde anna olarak görmüyosa bu uyarıdan rahatsız olur. bide ogula yani eşe düşen sorumlulukta büyük çünkü ikisinide herkesten iyi tanır muhakkak işin idare kısmıda ona düşüyo mesela. bi arkadaş vardı annesiyle eşi iyi anlaşmıyolardı bu kendisi gider annesinin memnun oluca bişeyler alır sana gelinin gönderdi derdi eşine aynı şekilde yapardı güzel sözler taşırdı aralarında mesela eşine ya sanki annem seni benden çok seviyo kıskanıyorum dogrusu derdi.. sonra bu gelin kaayın valide iyibir anne kız oldu..

kahverangi

Kayıtlı Kullanıcı

kahverangi

Kayıtlı Kullanıcı

kahverangi

Kayıtlı Kullanıcı

selamün alaeküm..kusura bakmayın yanlışlık oldu galiba aynı mesaj birkaç defa gitmiş. bu konuda fikri olan yokmu??:(

kahverangi

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleykümbu konuyla ilgili bi hikaye hatırladım..
zamanın birinde bigelin kaynana varmış maddi ve manevi durumlardan dolayı birlikte yaşamaları lazımmış gel gelelim ikiside birbirinden hoşlanmazmış zaman geçtikte kavgalar huzursuzluklar artmış..gelinin birgün sabrı taşmış babasının arkadaşı olan bi aktara gitmiş ona zehir istemiş adam azbiraz muhterem bir insanmış kadın durumu anlatmış o ölmeden eşimle bize huzur yok demiş adam iyi düşündünmü sonra pişman olma demiş kadın eminim demiş bu son çarem demiş adam bitkilerden bi zehir hazırlamış bunu her gün yemeklerine biraz biraz at yavaş yavaş olsunki kimse anlamasın bunun yanında ona çok iyi davranki oda,başkasıda senden şüphelenmesin 1 aya kadar ölür demiş..gelin ordan ayrılmış adamın dedigi gibi zehiri azar azar vermeye başlamış adamın dedigi gibide iyi davranmayada başlamış bu duruma kaynana şaşırıyor bi okadarda memnun oluyomuş tabi zehirden habersiz. oda gelinie güzel duygular beslemeye başlamış böyle günler geçerken gelin pişman olmaya başlamış son birkaç gün kalmış ya ölürse artık bana çok iyi davranıyo aslında nekadar iyibir insan diye üzülmeye başlamış hemen koşmuş aktara aglaya aglaya bu zehrim panzehiri yokmu artık ölmesini istemiyorum demiş. aktar hani o ölmedebn rahat yoktu neolduda fikir degiştirdin demiş gelin ne oldu anlamadım ama o artuk bana çaok iyi davranıyo ona bişey olursa kendimi asla affetmem nolur ölmesin diye aglıyormuş aktar gülmeye başlamış.zehir senin kalbindeydi sana verdigim sadece vitamindi o olsa olsa kayınvalideni dahada güçlü yapmıştır sen ona iyilik yapınca aranızdaki zehir eridi demiş....:):):)inşallah aramızdaki zehirler erir....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt