Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Geleceğe İlişkin Son Bomba (1 Kullanıcı)

karnec_81

Kayıtlı Kullanıcı
İnsanların ne düşündüklerini, aklından geçirdiklerini bir cihaz ve biyolojik bir gereçle dinleyebiliyorlar.. Henüz dünyada belki de kimse bilmiyor.. Ben geçen hafta Hindistanda bizzat şahit oldum, bilmiyorum göz boyama falan değildi bu..
Elime yeni haberler geçtikçe sizinle paylaşmaya devam edicem

ecthelion

Kayıtlı Kullanıcı
çok ilginç ltfn link de atabilirmisiniz?

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
s.a gerçekten ilginç artık hiç bişiy düşünemicez anlaşılan
teknoloji gerçekten sınır tanımıyoooo

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Dün bende buna benzer bir haber dinledim. Adam dünyanın en zeki insanlarından biri ama konuşamadığı için bir cihaz sayesinde düşüncelerini karşısındaki birine iletebiliyormuş.. Yakında neler çıkacak kimbilir ama Bari bizim bilim insanları bu konularda önderlik yapabilseler...

mst2005

Kayıtlı Kullanıcı
Dün bende buna benzer bir haber dinledim. Adam dünyanın en zeki insanlarından biri ama konuşamadığı için bir cihaz sayesinde düşüncelerini karşısındaki birine iletebiliyormuş.. Yakında neler çıkacak kimbilir ama Bari bizim bilim insanları bu konularda önderlik yapabilseler...

Amin inşallah

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
verdiğin bilgiler için çok teşekkürler kardeşim ALLAH razı olsun RABBİM yar ve yardımcımız olsun:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt