Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Gelde Ağlama :( (1 Kullanıcı)

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Şuan okuduğum bir Kitapta, Beni çokca düşündüren ve ağlamaktan gözlerimi şişiren bir HAdis-i şerif okudum sizlerlede paylaşmak istedim Allah biz Ahir Zaman insanlarını bağışlasın :(

Ebu Hureyre r.a Resulullah s.a.v in şöyle buyurduğunu anlattı.

Münafıklara en zor gelen namaz, yatsı namazı ile sabah namazını cemaatle kılmaktır, Eğer onda ne gibi bir sevap olduğunu bilseler, o namaza sürünür durumda olsalar dahi yine cemaata gelirlerdi.

gece karanlığında mescitlere gidenleri kıyamet günü için tam nurla müjdele.

Resulullah s.a.v. : İstiyorumki yerime namaz kıldırmaya birini bırakayım namaza kalkıldığı zaman beraberlerinde odun taşıyan bir kısım gençlerle ççıkıp ezanı duyup namaza gelmeyenlerin evlerini yakayım . :(

hep saatimi güneşin doğmasına 30 dakika kalaya ayarlardım ezanı duymak nerde 5 dk daha uyuyayımda öyle kılarım derdim :( mahvoldum gece gece ya dua edin bana :(

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleykum Rabbım hepımızın yardımcısı olsun... bana hep yatsı namazı zor gelr nedense sabah namazını hep ezan vaktıne kurarrım hamdolsunkı acarım camı ezanı dılerım duamı ederım... camı gıtme işi bız bayanlar ıcın bıraz zor ama sızler ıcın zor degıl aslında gıtmenız daha ıyı olur... selametle...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH döktüğünüz her gözyaşı için size Cennette bir derece versin inşaallah kardeşim...

Ağlamak hakikaten insanı bir huzura ve ALLAHa daha yakınlaşmaya yol açıyor...ALLAHım ibadetlerimizi dergah_ı izzetinde kabul buyursun...hayırlı cumalar kardeşim...

salih_43

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH YARDİMCİMİZ olsun kardesler bunları ögrendigim iyi oldu inşALLAH gec kalmamisi ALLAH RAZİ OLSUN selametle...

ervaaa

Kayıtlı Kullanıcı
haklisiniz hadi gelde haline aglama, namaz kiliyoruz diye kendimizi avutuyoruz ama nasil namazz....:(

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM NAMAZLARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH ... BİZ NAMAZLARI YAŞAYARAK KILMAYI BECEREMİYORUZ :A

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim paylaşımın çok güzel rabbim namazlarmızı kaul etsin inşallah
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile:gulegule
<<B)>>

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim paylaşımın çok güzel rabbim namazlarmızı kaul etsin inşallah
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile:gulegule
<<B)>>

Amin Kardeş, cümle ümmet-i muhammedin ibadetlerini kabul etsin allah c.c

Selamun aleykum

hayalsu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyüm.RABBİM ibadetlerimizi kabul eylesin.sizden de razı olsun.hayırlı geceler

LUTFI

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim.
Paylaşımın güzel olmuş emeğine sağlık, Rabbin namazı kabul ve makbul olan kullarından eylesin Amin. Selam ve Dua ile

turusina

Kayıtlı Kullanıcı
çok Eksiklerimiz Var Hemde çok Rabbimin Huzuruna Nasil çikarim Kendi Adima Yazmak Isterim.duyuyoruz Bu Kadar Güzel Paylaşimlari Okuyoz Vede Hala Ayni Günahlari Hatalari Tekrar Ediyoruz.rabbim Yar Ve Yardimcimiz Olsun Inşaallah :(((( Reisulkurra Kardeşim Allah Razi Olsun Anlamli Paylaşim ...

turusina

Kayıtlı Kullanıcı
çok Eksiklerimiz Var Hemde çok Rabbimin Huzuruna Nasil çikarim Kendi Adima Yazmak Isterim.duyuyoruz Bu Kadar Güzel Paylaşimlari Okuyoz Vede Hala Ayni Günahlari Hatalari Tekrar Ediyoruz.rabbim Yar Ve Yardimcimiz Olsun Inşaallah :(((( Reisulkurra Kardeşim Allah Razi Olsun Anlamli Paylaşim ...:A:A

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
sizin gürül gürül ezanlarinik var bizim gurbette ezanlarimiz sanal ..Allah askina kiymeti bilin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt