Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

GEL KIRIK TUŞ OLMA (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Çok hoş bir yazı ile karşılaştım; Senai Demirci ye ait...

Sxvgili Karıcığım,

Sxni kırdım biliyorum.Bu cümlxyi ilk kxz söylüyor dxğilim sana.Vx nx çarxki son kxz olmayacak.Hxpimiz hayatta mükxmmxl olmaya çalışıyoruz,karşımızdakindxndx mükxmmxllik istiyoruz.Bxlki buna hakkımız var.Ama küçük hatalarımıza rağmxn yinxdx güzxl birşxylxr yapabiliyor dxğil miyiz?

Hatırlıyormusun sxnin için ilk kxz dxmlxdiğim çay.Suyunu tam ısınmadan koyduğum için tatsız tuzsuz,bulaşık suyu gibi birşxy olmuştu.Fakat sxn yinxdx içmiştin.Ki hala hatırlarız bu güzxl günü.Zar zor içtiğin o çay içtiğimiz xn güzxl çaylardan biri olmuştu.

Bir kxrxsindxdx sxn ayağına dar gxlxn bir ayakkabı almıştın.Ben uyarmıştım ama sxn ayakkabı numaranın küçük olduğunu önx sürxrxk illxdx onu giymxk istxmiştin.İlk hafta çxktiğin sıkıntıları hatırlıyorum.Sonunda ayakkabıyı giyxmxmiştin.Zarar xtmiştik.O ayakkabıyı alırkxn inatla gözlxrimin içinx bakıp,küçük ayakkabı almada ısrar xdişini hayal xdiyorum şimdi.Hırçın bakışların,çocuksu yüzündx şimşxk gibi parlamıştı.İlk dxfa korkmuştum sxndxn.Nx zaman sxndxn uzak kalsam,yüzünün o çocuksu halini düşünür txbxssüm xdxrim.Şimdi olduğu gibi..

Sxn bxnim çoraplarımı sık sık kaybxdişimx şaşırırsın.Bxnsx hala daha bilgisayara dokunmanı xngxllxyxn o tuhaf korkunu anlayamamışımdır.

Xvlxnmxdxn öncx uzun uzun yaptığımız konuşmaları,birbirimizi yoklamaları hatırlıyorum da..Bunların hiçbiri yoktu hxsaplarımızda.Nx sxnin bana hxr öğün balık yxmxk istxyip istxmxyxcxğimi sormak aklına gxldi,nx dx bxnim aklıma sxnin işkxmbx çorbası yapmaktan nxfrxt xdip xtmxdiğini sormak aklıma gxldi.

Başka şxylxr,büyük şxylxr konuşmuştuk.Sxnin hxr şakayı ciddiyx alacağın ara sıra bü yüzdxn küsxcxğin xvlilik öncxsi hxsaplarımda yoktu.İhtimal ki sxn dx bxnim dağınık bir adam olduğumu tahmin xtmiyordun.Bozulan cihazların sxn ancak bxş kxz söylxyincx tamir xttirxcxğimi hiç düşünmxmiştin.

İnan bana,çoraplarımı kaybxtmxktxn hoşlanmadığım kadar,çorabımın nxrxdx olduğunu hxmxn söylxmxn bana tarif xdxmxyxcxğim bir mutluluk vxriyor.Hxlx dx şakalarıma öncx kızıp sonra dönüp txbxssüm xtmxn bxnim için dünyanın xn müthiş zxvki.Bu zxvklxri sxninlx paylaşacağımı hiç düşünmxmiştim.

Hiç olmazsa.daktilomun dökülxn tuşlarını tamir xttirmxk için ısrarcı dxgilsin.Bak bxn böylx dx yazabiliyorum.Sxn isx dxtaycısın,ayrıntıları incxdxn incxyx düşünüyorsun.Bir şxyx başlamak için illa da hxr şxyin tamam olmasını istiyorsun.Bxn hxp kolay tarafından bakmayı yxğlxdim hayata.Aslında, bxn dx zaman zaman sxnin gibi ayrıntıcı olmayı düşünüyorum.Hxvxslxniyorum ama olmuyor iştx..

Şimdi saydım tam kırkbir tanx tuş var daktilomda.Bunlardan biri xksik.Alıştım hxr dxfasında o harf yxrinx x yazmaya.Fakat küçük bir tuşun xksikliği sana mxktup yazmama,sxnin bu mxktubu anlamana xngxl dxğil ki..Bak iştx dxrdimi anlattım sana..

Bizi birbirimizx yazan kadxrdx xlbxttx bazı küçük tuşlarımızın kırık olduğu biliniyordu.Bir kaç tuşu xksik olsa mutluluğumuzun nx çıkar?İştx xksikliğiylx,kusuruyla mxktubum.Bxni mükxmmxlxn anlatıyor,duygularımı xksiksiz ifadx xdiyor.

Sxni kırdım biliyorum.İstxrsxn hxp böylx kırık kalabilirsin..Ama tam 41 tuşun olduğu bu daktiloda bir tuşumuz xksik diyx yazmaktan vazgxçmxk gibi,mutluluğumuzu da yaşamaktan vazgxçxlim mi?

Kırık da olsa sxninlx mutlu olacağımdan xminim.Yazdıklarımı anladıysan yaşadıklarımı da anlarsın.

Gxl kırık tuş olma..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RE: GEL KIRIK TUŞ OLMA

Çok hoş vede anlamlıydı ..B)B)B)B)

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

Valla süper.ALLAH razı olsun.

takan

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN

marziye

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzellllllll Allah razı olsunn

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

emeğinize sağlık .B)

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

HARİKA OLMUŞ Bİ MEKTUP ANCAK BU KADAR ÇOK ŞEY ANLATABİLİR
EVET BAZI TUŞLARIMIZ KIRIK
AMA BİZ BÖYLEDE MUTLUYUZ..
SAĞOL ABLACIM EMEĞİNE YÜREĞİNE SAĞLIK

hatice-e

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razi olsun cok güzel bir mektup.
insani hem gülümseden hemde düsündüren bir mektup. okurken dudagimda gülümseme aklimda ise düsünceler vardi.
kimse zaten dört dörtlük olamaz ama bir hatasi yüzündende onu yargilamamali, onu affede bilmeli.
Rabbim hepinizden razi olsun
selam ve dua ile...

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzel bir yazı. Allah (c.c.) razı olsun...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
hafize yazdı:
elzem yazdı:

ELZEM SANA TARİF ETMİŞTİM BULABİLDİNMİ B)B)B)

Hakkını helal et anneciğim anlıyamadım.Yada hatırlıyamadım neyi tarif etmiştiniz

Hani demiştin ya nereden buluyorsun bu yazıları İSLAMİYET SİTELERİ VEYA DİNİ SİTELER GOGULDAN TIKLA ORALARDAN ARAŞTIR DEMİŞTİM HERHALDE OKUMADIN BENDE ORALARDAN ARIYORUM S.A

tear

Kayıtlı Kullanıcı

Sxni kırdım biliyorum.İstxrsxn hxp böylx kırık kalabilirsin..Ama tam 41 tuşun olduğu bu daktiloda bir tuşumuz xksik diyx yazmaktan vazgxçmxk gibi,mutluluğumuzu da yaşamaktan vazgxçxlim mi?

ÇOK GÜZELDİ, ÇOK BEĞENDİM.
ALLAH RAZI OLSUN, PAYLAŞTINIZ SAĞOLUN.B)B)B)

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
elzem yazdı:
hafize yazdı:
elzem yazdı:

ELZEM SANA TARİF ETMİŞTİM BULABİLDİNMİ B)B)B)

Hakkını helal et anneciğim anlıyamadım.Yada hatırlıyamadım neyi tarif etmiştiniz

Hani demiştin ya nereden buluyorsun bu yazıları İSLAMİYET SİTELERİ VEYA DİNİ SİTELER GOGULDAN TIKLA ORALARDAN ARAŞTIR DEMİŞTİM HERHALDE OKUMADIN BENDE ORALARDAN ARIYORUM S.A

şimdi hatırladım.Evet söylediniz ama hiç bakmadım zaten siz bulup paylaşıyosunuz
ALLAH razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt