Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Geceler esenliğinde nefesler! (1 Kullanıcı)

Mustafa Cilasun

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
Gecenin matemiyle seni anıyorum
Yokluğunda sokakları arşınlıyorum
Kuşlara soruyor medetle anlıyorum
Onlara bakıyor, halimi anlatıyorum

Aşk bu mu soruyor çileyi anıyorum
Yârin serencamında aciz kalıyorum
Halin devranıyla, öteleri yaşıyorum
Aşkla kalb dirliğinde sürur arıyorum

Yapraklar bir bir dalları bırakıyorlar
Kelebekler bir vakte kadar uçuyorlar
Güneş çekiliyor mahın hali yaşanıyor
Zaman durmak bilmiyor aşkla yaşıyor

Ne sen, ne de senin halinde olan ben
Bahşedenin hükmüyle, nefesleri bilen
Nihayetin dirliğinde olacak aşkı seven
Tenlerden geçen, teriyle bezenmeyen

Bin bir eza ile geçiyor, şu çileli ömrüm
Nasibin kadriyle nefeslenip şükrederim
Ben aşkı ne bilirim, kalpten habersizim
Muhabbet hasretiyle gönlümü demlerim

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür Ederim..

Teşekkür Ederim..

[FONT=Arial, sans-serif]Binbir eza ile geçiyor,şu çileli ömrüm[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Nasibin kadriyle nefeslenip şükrederim[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Ben aşkı ne bilirim,kalpten habersizim[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Muhabbet hasretiyle gönlümü demlerim[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]EsSelamuAleykümVeRahmetullahiVeBerekatuhu[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Mustafa Cilasun Kardeşim..[/FONT]

[FONT=Arial, sans-serif]Siz gibi DEĞERLİ bir dil üstadımızın bizleri yalnız bırakmacağı ümidi ile..bir manada tahkik'in teşvikine vesile olabilecek çok hoş bir mana yolunu gösterdikten sonra inşaAllah.. Buyurduğunuz gibi hal'imizin pür-melalliği,bizlerin kolaycılık çeşmesine deyim yerindeyse "ağzımızı" dayamamız..Gaye yeni nesilleri kökten koparabilmek değil mi idi ?..Maalesef binlerce yılda inşaa edilmiş muhteşem bir yolu bozmayı becerdiler(affınıza sığınarak..)[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Sizin edebi kimliğinizle kaleme aldığınız yazılarınızı,gönle sürûr veren,kah bir aşkın kah bir arayışın nağmelerini zevkle yudumlamakta,Şairin duygu dünyasını okuyan..günlük olarak takib edenlerimiz muhakkak ki bu ikramlardan büyük bir tad almakta..Rabbim siz değerli üstadımıza en evveli sağlık-sıhhat..tabii ki kaleminize kuvvet ve bereket bahşeylesin inşaAllah..Anneciğiniz nasıl oldular ?..durumunda inşaAllah bir düzelme, şifaya doğru bir gelişme olmuştur umarım, dualarımızda teyzemizi unutmadık,Rabbim şifalar ihsan eylesin..[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Kalbi muhabbetlerimle selamımı lütfen kabul buyurunuz..Bizlere yaşattığınız,hal'inizde ki güzellik üzere,Rabbim yaşamınıza dirlik,esenlik bahşeylesin,sevdikleriniz ile inşaAllah..Saygı ve en derin hürmet duygularım ile Allah(CC)'a emanet olunuz değerli Kardeşim..[/FONT]

Mustafa Cilasun

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
Ve Aleyküm Selam Ve Rahmetullahi Ve Beraketihi kıymetli dostum;
Cenabı Hak ve takaddes hazretleri gönlünüzü mesrur eylesin, dirliğinizi bereketlendirsin...
Milletin efradı şuur noktasında ne hale geldi malumlarınız, hasseten getirilmeside sızımız...
Bedenler öncelikle muhtaç hale getirildiler daha sonra sinlerden bir mefkureyi çıkarttılar...
Bununla kalmadılar, edep noktasında sınırları zorladılar, bu insanlığı zillet içinde bıraktılar...
Dert çok, ne kadar ah çekilse onda bir çare yok, kitabı celil okunuyor lakin anlayan yok...
Bir fetret devridir deniyor herkese bol keseden ruhsatlar veriliyor ve hocalar dini bilmiyor...
Şimdilerde kime ne deniyor, tefekkür terk ediliyor, arsızlık sınır tanımadan paye buluyor...

Katkınız ve hatırlamanız bile büyük bir inceliktir, itminan olan gönüller şefkati esirgemezler.

Değerli kardeşim kanaatinizi gönlünüzün güzelliğinde beyan ettiğiniz için müteşekkirim, çok teşekkürler ediyorum… Muhakkak ki niyazınız için canı gönülden âmin diyorum…
Sevgili annem şükürler olsun Cenabı Hakka nispeten sağlığına kavuştu sayılr...Dualarınız için müteşekkirim...

Yazılarımı takip ettiğinizi ifade etmeniz ne kadar hoştur bilseniz halim için…
Elbette ki yorumlar yapacaksınız, farklı fikirlerinizi beyan edeceksiniz, bu yazan için bir onur payesidir zarafettir hoş görü çerçevesinde…

Yanlış anlamalar, anlaşılmalar tabiidir, önemli olan gönülden silinmemektir, sevgiyle selam vermeyi esirgememektir, şefkat esirgenmemelidir…

Yazarken sinemde demlediğim, ruhumla nöbet beklediğim, kalbimle zikreylediğim, mezarlar için nefsime nazar eylediğim, toprağın kokusunda aidiyetimi tefekkür ettiğim ötelerin güzelliğinde temaşa ederek çalışmalarımı yapıyorum…

Duyarlılığınız için minnet boşluyum, sizin hoş görünüze bizar ben ihtiyaçlıyım… Saygılarımla niyaz ile selam eğliyorum…

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt