Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

garip degil mi? (1 Kullanıcı)

akgül

Kayıtlı Kullanıcı
insanin kendi yasntisi olsu,diger yasam tarzlari olsun,dikkatli bir sekilde bakildiginda,zaman ayiramadigimiz,daha dogrusu zaman ayirmamak icin bahaneler uydurdugumuz olaylar mutlaka vardir.bende bu sayfadabu konular üzerine yazilar yazmaya karar verdim.(Bismillahirrahmanirrahim)...........zaman akip giderken kum taneleri gibi parmaklarimizin arasindan:gec kalinmisliga,gerceklerin fark edilmeyisine üzülüyorum.üzülüyorum cünkü zaman akip gidiyor,üzülüyorum cünkü hergün ayni olaylarla karsilasmamiza ragmen umursamadan yada hafife alarak gecistiriyoruz.söyleki:kur`àn dan bir veyahut birkac cüz okumak sikarken canimizi,satis rekorlari kiran herhangi bir romandan ikiyüz-ücyüz sayfayi bir anda hemde hic can sikintisi cekmeden okuyoruz.GARIP DEGIL MI?....bir ayet yada bir süre ezberlemek icin ne kadar zahmete gireriz degil mi?halbuki popüler olmus sarkiyi bir gün icerisinde ezberleyebiliyoruz GARIP DEGIL MI?...hem anlaticisi hemde izahcisi olmasina ragmen kuran`i kerim de yazilanlara süphe ile bakarken,tiraji yüksek bir gazetede yazan yadaizleme orani biraz yüksek olan bir televizyon kanalinda gecen bir konuya hic itiraz etmeden inanabiliyoruz GARIP DEGIL MI?.....camiye yada hayir diye vermeyi aklimizdan gecirdigimiz cüzi miktardaki parayi vermemek icin bahanenin arkasina siginiriz is basa gelince.ama ayni meblagi alisveriste kullanirken aklimiza bile gelmez miktarin önemi GARIP DEGIL MI?.......bir vakit olsunnamaz gelmeziken aklimiza bir film, bir program, bir dizi vaktini hic sasirmadan saati saatine tutabiliyoruz aklimizda GARIP DEGIL MI?......namaz kilmak icin cami yolunda kisa ve kirilgan, her an geri dönmeye hazir adimlarla ilerlerken,her hangi bir yere(sinema,futbol,oyun,kahve...vs.)daha hizli ve emin adimlarla ilerleyebilmek aci gelmiyor bize GARIP DEGIL MI?....------toplumda o kadar garip olaylar var ki.tabi sunuda eklemek istiyorum ki,bu gariplikler kisiye göre degisir.ne kadar degisecegide görecelidir...zamanim yok derken ufak bir gaflet anina denk geliyoruz ve bunu o kadar büyütüyoruz ki,bu zamansizlik hayatimizin büyük bir bölümüne yayiliyor..selamun aleküm hepinizden allah razi olsun.............:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt