Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

galiba sonunda basardım (1 Kullanıcı)

tövbeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm

birşey paylaşmak için yazıyorum,sonunda inşallah başardım 23ekimden beri namazlarımı kılıyorum ve ölüm korkusu sarıp bunalıma girmiyorum boğazımı sıkmıyorlar aksine mutlu bile oluyorumtabi sabah namazlarını sonra kılıyorum ama iyice alışınca sabah namazlarınada kalkacagım ve ramazan orucunu tutamazken tamamıyla seve seve sabırsızlıkla beklediğim zilhicceyi tuttum 10gün rabbim kabul etsin inş. muharremde 3güntutacagım ve ramazanı ilk defa sabırsızlıkla bekliyorum.rabbime dua ediyorum beni her halimden islah eyle gözümü acıp kapayıncaya kadarda olsa nefsimden ve seytanın serrinden uzak ve ırak eyle diye.ÇOK MUTLUYUM rabbim daim etsin inşallah

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamüaleykum...

Esselamüaleykum...

Maşallah Barekallah...
Rabbim daim eylesin inşallah kardeşim...
Ne güzel bir mutluluk bu...:a12:
Paylaştığınız için teşekkürler...
Çünkü mutluluklar paylaştıkça çoğalır...:a12:

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam
Maşallah gerçektende..
Ne güzel hidayet yolunda ilerliyorsunuz..
Sizin adınıza çok sevindim.
Rabbim daim etsin inşallah..:)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
aleykum selam ..

ne güzel bizde mutlu olduk ...: ) maşaALLAH ..

ALLAH cc emanet olunuz kardeşim ..
selam ve dua ile

ramazanı sabırsızlıkla bekliyorum demişsiniz .. bu hadisi şerifler aklınızda bulunsun inşaALLAH ;)
Her ay 3 gün oruç tutan, yılın tamamında oruç tutmuş gibi olur.) [Müslim]

(Her ay 3 gün oruç tutanın kalbindeki kin yok olur.) [Bezzar]

(Her ay 3 gün oruç tutanın kalbinin pası temizlenir.) [Nesai]

Ebû Hüreyre radıyallahu anh'den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
"Pazartesi ve perşembe günleri ameller (Allah'a) arz olunur. Ben, oruçluyken amellerimin arz olunmasını isterim."Tirmizî, Savm 44. Ayrıca bk. Müslim, Birr ve's–sıla 36

(Kış, müminin baharıdır. Gündüzleri kısadır, oruç tutar, geceleri uzundur, ibadet eder.) [Beyheki

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm Aleykümselam kardeşim;

birşey paylaşmak için yazıyorum,sonunda inşallah başardım MaşaALLAH 23ekimden beri namazlarımı kılıyorum ve ölüm korkusu sarıp bunalıma girmiyorum boğazımı sıkmıyorlar aksine mutlu bile oluyorumtabi ALLAH celle celaluh daim etsin sabit kılsın.sabah namazlarını sonra kılıyorum ama iyice alışınca sabah namazlarınada kalkacagım Bak bu olmadı işte Şeytan ve nefsin iş başında her ikisine yeniliyorsun bu işin sonrası ve evveli olmaz ki değerli kardeşim.Bu konudada inşaALLAH ilk sabah namazı ile üstüne farz olanın hakkını vereceksin inşaALLAH.ve ramazan orucunu tutamazken Mevlam o günlere yetiştirip hakkı ile vazifesini yerine getirinlerden etsin ve eylesin sizi ve cümlemizi. tamamıyla seve seve sabırsızlıkla beklediğim zilhicceyi tuttum 10gün rabbim kabul etsin inş.ALLAH celle celaluh kabul eylesin. muharremde 3güntutacagım ve ramazanı ilk defa sabırsızlıkla bekliyorum.İnşaALLAH kardeşim.rabbime dua ediyorum beni her halimden islah eyle gözümü acıp kapayıncaya kadarda olsa nefsimden ve seytanın serrinden uzak ve ırak eyle diye.ÇOK MUTLUYUM rabbim daim etsin inşallah Amin,İnşaALLAH.Selametle kalınız kardeşim.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Senin adina çok mutlu oldum.hak yolu en güzel yol.............
ölene dek o yoldan ayrilmamak umuduyla ,
selametle kalin...........

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm kardeşim
Maşallah Barekallah Subhanallah..
Rahman c.c. ibadetlerinizi kabul ve daim etsin inşallah
Biz Kullar yeterki bir adım atalım Sonsuz hamd Rahman c.c. olsun bize ne kadar güzellikler tarifsiz huzurlar sunuyor...
Hayırlı mutluluğunuzu bizlerle paylaşarak,bizleride mutlu ettiniz...:a12:
Rahman c.c. razı olduğu kullardan olabilmemiz duasıyla
Selam ve duayla..
Rahman c.c. emanet olun...

Cihat-82

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeşim, Allah tuttuğun oruçları ve kıldığın namazları kabul eder inşallah. Senin adına çok sevindim. İçindeki ibadet ateşinin hiç sönmemesi dileğiyle.

berat05

Yönetici
vealeykümselamveRahmetullahiveBerakatuhu

vealeykümselamveRahmetullahiveBerakatuhu

selamünaleyküm

birşey paylaşmak için yazıyorum,sonunda inşallah başardım 23ekimden beri namazlarımı kılıyorum ve ölüm korkusu sarıp bunalıma girmiyorum boğazımı sıkmıyorlar aksine mutlu bile oluyorumtabi sabah namazlarını sonra kılıyorum ama iyice alışınca sabah namazlarınada kalkacagım ve ramazan orucunu tutamazken tamamıyla seve seve sabırsızlıkla beklediğim zilhicceyi tuttum 10gün rabbim kabul etsin inş. muharremde 3güntutacagım ve ramazanı ilk defa sabırsızlıkla bekliyorum.rabbime dua ediyorum beni her halimden islah eyle gözümü acıp kapayıncaya kadarda olsa nefsimden ve seytanın serrinden uzak ve ırak eyle diye.ÇOK MUTLUYUM rabbim daim etsin inşallah

Maaşallah Barekallah Subhanallah

Uzun zaman sonra sizden haber almak çok güzel

Bu haberi verdiren ALLAH'A c.c. hamdü senalar olsun..

Hidayet ancak ve ancak O'ndandır.

Siz "namazı kılacağım inşallah" diye dua etmeyin....

"RABBİM BENİ SABAH NAMAZINA KALDIR VE KILDIR" diye dua edin,saatinizi kurun ve yatın...siz istemezseniz olmaz.Siz sabır etmezseniz olmaz.Siz uykunuzdan ALLAH c.c. için vazgeçmezseniz olmaz....

SİZİN elinizde.....

Şimdi daha iyilere inşallah deyip,namazlarınızı zamanında kıldığınız müjdesini bekleyeceğiz inşallah...

Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
maşallah sizin adınıza çok sevidnim

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
oooo çok sevindim kardeşim.Allah kabul etsin inşallah
Rabbim sizi doğru yoldan ayırmasın
ALLAH a emanet olun

selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt