Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

**Forumun N'leri*** (1 Kullanıcı)

:Eyyub:

Kayıtlı Kullanıcı
Es-Selamün Aleyküm siteye yeni üye olduğum için pek kimseyi tanımıyorum.Şimdi oyun şöyle forumda çiçek üyesini,şairini,en çok yazım yanlış yapanını,en dost canlısını,en komik üyesini,en samimisini,en neşelisini,en efendisini.....böyle devam ediyor.Size kalmış siz belirleyeceksiniz.Bu sayede herkesi iyi tanıyacağım...Hadi kolay gelsin.

islam gülü

Kayıtlı Kullanıcı
Islam Gülü

Islam Gülü

hayırlı geceler eyyub kardeş bende pek fazla kimseyi tanımıyorum.o yüzden kendimi güldüren ve hakikati söyleyen biri olarak tanıtayım.istifade olabilmen ümidi ile ALLAH a emanet olunuz...:gulegule:gulegule:gulegule

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
valla bende kimseyı tanımıyorum.ama sanırım en lezzetli yemek yapanı :) neslihantozan isminde bir bayan kardeşimiz..valla börek kurabiye pasta maaşallah:)

ayrıca cafemizin değerli personelininde maaşallahı var:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt