RE: FORUM AÇMADAN FORUMLARI YORUMLAYALIM
cemil cemil yazdı:
FORUM AÇAN KARDEŞLERİMİZİN DİKKATİNE FORM AÇMAK COKDA ONEMLİ DEİL BENCE ACILAN FRUMU OKUMADAN ONU ARKADAŞINLA PAYLAŞMADAN DURMADAN FORUM AÇSAN NE OLAÇAK ON OKUYAN VARMI YOK ŞAHSEN BEN FORUMLARA KAVUŞAMIYORUM ACILAN FORUMLAR DAHA BAKILMADAN ALT SAYFAYA İNİYOR BURDA FORUMU GEREYİNDE TARTIŞALIM VEYA SİZDE BAŞKA BİR KONU EKLERSİNİZ DAHA İYİOLUR KARDEŞLERİMİZE DUYRULUR
Kardeşim seni kutluyorum, çünkü çoğumuzun düşünüpde, aklına gelipde söyleyemediği önemli bir konuyu açmışsın.
Dediğin gibi önemli olan konular hemen alt sıralara iniyor. Fıkralar ardı ardına geliyor.
-Meselâ, açılan bir fıkraya yorum yazılmak yerine fıkralar yazılabilir. Bazen iki yorum bir fıkra alt alta gelmiş, yorumlardan aradaki fıkralar görülmüyor. Neden fıkra dersek, en basit örnek fıkra olduğu için.
-Bir konu daha var, destan gibi olay anlatıyorlar. Meselâ ( adam eve gelince herzamanki yeşil koltuğuna oturdu ve sigarasını yaktı, ezan okunmasına çok vardı...) bu gibi gereksiz yazılar ekleniyor bazen, asıl konuyu ancak en son paragrafta buluyoruz. Uzattıkça uzatmışlar, az olsun öz olsun taraftarıyım ben.