Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

FORUM AÇMADAN FORUMLARI YORUMLAYALIM (1 Kullanıcı)

cemil cemil

Kayıtlı Kullanıcı
FORUM AÇAN KARDEŞLERİMİZİN DİKKATİNE FORM AÇMAK COKDA ONEMLİ DEİL BENCE ACILAN FRUMU OKUMADAN ONU ARKADAŞINLA PAYLAŞMADAN DURMADAN FORUM AÇSAN NE OLAÇAK ON OKUYAN VARMI YOK ŞAHSEN BEN FORUMLARA KAVUŞAMIYORUM ACILAN FORUMLAR DAHA BAKILMADAN ALT SAYFAYA İNİYOR BURDA FORUMU GEREYİNDE TARTIŞALIM VEYA SİZDE BAŞKA BİR KONU EKLERSİNİZ DAHA İYİOLUR KARDEŞLERİMİZE DUYRULUR

deren75

Kayıtlı Kullanıcı
RE: FORUM AÇMADAN FORUMLARI YORUMLAYALIM

s.a. Allah razı olsun kardeşim bende çoğu konuyu kaçırıyorum

evindar

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm ~cemil cemil kardeşim,

öncelikle hassasiyetinize teşekkürü borç biliyorum.Rabbimiz sizden razı olur inşaALLAH. Bu sabah bende çok rahatsız oldum.Bazı kardeşlerimiz tek cümlelik tek satırlık forumlar açıyorlar.Nasılsınız? Hala uyumadınız mı? tarzında !!! ( BU FORUMLAR BUNDAN SONRA TARAFIMCA SİLİNECEKTİR )

Forumlar amacının dışına çıkıyor. Bazen gereksiz mizah olsun diye sürekli fıkralar için forum açılıyor ve aynı kişi başka bir fıkra için başka bir forum açıyor aynı forumun içine devam etmek daha mantıklı.

Sonra şikayetler oluyor gereksiz forumlar ana sayfada biz bulmak istediğimiz forumları yada bilgi almak istediğimiz forumları bulamıyoruz. Bu tarz forumlara cevap yazılmazsa prim verilmezse gerçek bilgi dolu forumlar ana sayfada yer alacaktır.

Yorum yazmak da önemli değil içinde ki tek bir kelime yüreğimize değsin bu bize yeter. Amacımız Rabbimizin rızası inşaALLAH hakkını verebiliriz.

selamünaleyküm

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

evindar yazdı:
selamünaleyküm ~cemil cemil kardeşim,

öncelikle hassasiyetinize teşekkürü borç biliyorum.Rabbimiz sizden razı olur inşaALLAH. Bu sabah bende çok rahatsız oldum.Bazı kardeşlerimiz tek cümlelik tek satırlık forumlar açıyorlar.Nasılsınız? Hala uyumadınız mı? tarzında !!! ( BU FORUMLAR BUNDAN SONRA TARAFIMCA SİLİNECEKTİR )

Forumlar amacının dışına çıkıyor. Bazen gereksiz mizah olsun diye sürekli fıkralar için forum açılıyor ve aynı kişi başka bir fıkra için başka bir forum açıyor aynı forumun içine devam etmek daha mantıklı.

Sonra şikayetler oluyor gereksiz forumlar ana sayfada biz bulmak istediğimiz forumları yada bilgi almak istediğimiz forumları bulamıyoruz. Bu tarz forumlara cevap yazılmazsa prim verilmezse gerçek bilgi dolu forumlar ana sayfada yer alacaktır.

Yorum yazmak da önemli değil içinde ki tek bir kelime yüreğimize değsin bu bize yeter. Amacımız Rabbimizin rızası inşaALLAH hakkını verebiliriz.

selamünaleyküm

katılıyorum.. anasayfadan bir çok değerli ve faydalı paylaşımlar silinip gidiyor.. cevap vermeyip katılım olmazsa, dikkate değer konular elbette üst sıralarda olacaktır her zaman.. çoğu da burada daha önceden gördüğümüz konular.. neredeyse aynı fıkrayı önceden en az 20 kişi konu olarak açmış.. İnşallah birbirimize bir şeyler verebiliriz burda.. bunun da fıkralarla olmayacağı kesin.selametle

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.ALLAH RAZI OLSUN.KAÇ ZAMANDIR BU DÜŞÜNCELERİ DEĞİŞİK YERLERDE DİLE GETİRDİM.VE SONUNDA PES ETTİM.İNŞAALLAH DİKKAT EDİLİRSE SEVİNİRİM.YOKSA ARTIK SİTEYE GİRİP FORUMLARA BAKMA HEVESİM BİLE KAYBOLUYOR.A.E.O.

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

kesinlikle haklsınız ben de bazen kapatıyorum pc bakıyorum kayda değer bişey lütfen yanlış anlamayın tabikide eğleneceğiz arasıra ama burda olmasa daha iyi olur ben önceki dönemler göre şimdi daha az faydalanıyorum .....yöneticiler ne güzel formlar açıyor müsait oldugum zaman dönüp bir bakıyorum ki çoktan silinmiş daha okuyamadan doğrusu nerdeydi o forum diye karıştırıp bakmaya vaktim olmuyor selametle......

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı

cemil cemil yazdı:
FORUM AÇAN KARDEŞLERİMİZİN DİKKATİNE FORM AÇMAK COKDA ONEMLİ DEİL BENCE ACILAN FRUMU OKUMADAN ONU ARKADAŞINLA PAYLAŞMADAN DURMADAN FORUM AÇSAN NE OLAÇAK ON OKUYAN VARMI YOK ŞAHSEN BEN FORUMLARA KAVUŞAMIYORUM ACILAN FORUMLAR DAHA BAKILMADAN ALT SAYFAYA İNİYOR BURDA FORUMU GEREYİNDE TARTIŞALIM VEYA SİZDE BAŞKA BİR KONU EKLERSİNİZ DAHA İYİOLUR KARDEŞLERİMİZE DUYRULUR

Kardeşim seni kutluyorum, çünkü çoğumuzun düşünüpde, aklına gelipde söyleyemediği önemli bir konuyu açmışsın.

Dediğin gibi önemli olan konular hemen alt sıralara iniyor. Fıkralar ardı ardına geliyor.
-Meselâ, açılan bir fıkraya yorum yazılmak yerine fıkralar yazılabilir. Bazen iki yorum bir fıkra alt alta gelmiş, yorumlardan aradaki fıkralar görülmüyor. Neden fıkra dersek, en basit örnek fıkra olduğu için.

-Bir konu daha var, destan gibi olay anlatıyorlar. Meselâ ( adam eve gelince herzamanki yeşil koltuğuna oturdu ve sigarasını yaktı, ezan okunmasına çok vardı...) bu gibi gereksiz yazılar ekleniyor bazen, asıl konuyu ancak en son paragrafta buluyoruz. Uzattıkça uzatmışlar, az olsun öz olsun taraftarıyım ben.

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm;
çok yerinde bir konu açılmışsınız Allah c.c. razı olsun...
fıkra fıkra fıkra evet gülmek espri yapmak bizim için çok değerli...acaba bugün kaç kere kahkaha attım veya güldüm onun muhasebesini mi yapacağız akşam yatağımıza girdiğimizde...bundan sonra daha dikkatli olunursa çok iyi olur...burda çok kardeşim var güzel konuları ana sayfaya getirmeye çalışıyorlar...ama ne yazık ki gayretleri 3-5 dk.yı geçmiyor...

efendimiz s.a.v. buyuruyor ki:
benim bildiklerimi bilseydiniz az güler çok ağlardınız...

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

ferit yazdı:
selamün aleyküm;
çok yerinde bir konu açılmışsınız Allah c.c. razı olsun...
fıkra fıkra fıkra evet gülmek espri yapmak bizim için çok değerli...acaba bugün kaç kere kahkaha attım veya güldüm onun muhasebesini mi yapacağız akşam yatağımıza girdiğimizde...bundan sonra daha dikkatli olunursa çok iyi olur...burda çok kardeşim var güzel konuları ana sayfaya getirmeye çalışıyorlar...ama ne yazık ki gayretleri 3-5 dk.yı geçmiyor...

efendimiz s.a.v. buyuruyor ki:
benim bildiklerimi bilseydiniz az güler çok ağlardınız...
haklısınız kardeşim....

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

B) S.A. HAKLISINIZ Bİ ÇOK ŞEY OKUNAMADAN ARKA SAYFALARA GEÇİYO TEKRAR DÖNMEYE VAKİT OLMUYO, İNŞ. UYARILAR DİKKATE ALINIR B)

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. KARDEŞİM ALLAHCC. RAZI OLSUN İKİ ÜÇ GÜNDÜR DÜŞÜNÜP ACABA KİŞİLERİN KALBİ KIRILIRMI DİYE YAZMAYA CESARET EDEMEDİĞİM KONUYU SEN YAZMIŞSIN EMEĞİNE SAĞLIK RABBİME EMANET OLUN

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

S.A...

GÜZEL BİR FİKİR...ALLAH RAZI OLSUN...

BAKALIM NE KADAR ETKİLİ OLACAK...SELAMETLE..

Zinnire

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. değerli kardeşlerim. tamamen katılıyorum kardeşimin dediğine az öncede ben sınır oldum.gezel başlık bi bakiyim ne yazılmış derken baktım ki,başlıktan başka bi şey yok..Ya canlarım olmaz böyle şey..Bakın neden salavatlarımızla,tefriciyyelerimizle başka bildiklerimizle övünmeyelimde,onları öğrenmeyelimde boşu boşuna konuşmalar yapayım ha?? zaten msn var istenilen sözler ordan söyleniliyo,yalnış anlamayın ama sitenin acıl amacı ÖGRETMEK,PAYLAŞMAK hemde dini konuda....
inşallah kimseyi kırmadım,kendime de ait yazdıklarım..inşaallah uygulamaya bakarız..
selam ve dua ile..
.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KESİNLİKLE ÇOK HAKLISINIZ KARDEŞİM.ÖNCE EKLENEN KONULARI BİR OKUYALIM EMEK VERİP HAZIRLANAYANA EKLEYENE ŞÜKRANLARIMIZI SUNALIM TEŞEKKÜR EDELİM,SONRA EĞER FAYDALI OLACAĞINA GERÇEKTEN İNANDIĞIMIZ KONUYU EKLEYELİM.AMA HEP FARKLI KONULAR AÇANLAR GENELDE YENİ ÜYELERİMİZ OLUYO.BUNLARDA EMİNİM SİTEYİ İYİ TANIDIKÇA SİTENİN AMACINI İYİCE KAVRAYINCA ÇOK ÇOK DAHA DİKKATLİ VE TİTİZ DAVRANACAKLARINA EMİNİM.ONLARA GÜVENMEMİZ LAZIM.GÜVENİYORUZDA.

cemil cemil

Kayıtlı Kullanıcı

İLGİNENEN KARDEŞLERİMİZEN LAAH RAZI OLSUN BEN ŞOYE BİR PROJEDEN YANAYIM ŞAYET SİTE GOREVLİLERİ BOYLE BİR PROGRAM VAR DERLERSE VE BUNU UYGULAYABİLİRZ DERLERSE FORUM AÇAN KARDEŞİMİZ BİR SAAT İCİNDE ÜÇ FORUM ACSIN BİRDAHAKİ FORU ÜÇ SAAT SONRA AÇSIN BOLE BİR DURUMDA BÜTÜN FORUMLAR HEM OKUNUR EM YORUMLANIR VE COKTA FAYDASI OLUR DÜŞÜNCESİNDEYİM TŞEK

cemil cemil

Kayıtlı Kullanıcı

:(:(:(:(
cemil cemil yazdı:
İLGİNENEN KARDEŞLERİMİZEN LAAH RAZI OLSUN BEN ŞOYE BİR PROJEDEN YANAYIM ŞAYET SİTE GOREVLİLERİ BOYLE BİR PROGRAM VAR DERLERSE VE BUNU UYGULAYABİLİRZ DERLERSE FORUM AÇAN KARDEŞİMİZ BİR SAAT İCİNDE ÜÇ FORUM ACSIN BİRDAHAKİ FORU ÜÇ SAAT SONRA AÇSIN BOLE BİR DURUMDA BÜTÜN FORUMLAR HEM OKUNUR EM YORUMLANIR VE COKTA FAYDASI OLUR DÜŞÜNCESİNDEYİM TŞEK
:p:p:pB)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt