Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

fon muzıyı bulmam gerek yardım edın kardeslerım (1 Kullanıcı)

NURGUL14

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum...

kardeslerım yarın kutlayacagımız fahr_i kaınat efendımız HZ. MUHAMMED (s.a.v) efendımızın kutlu dogumu munasebetıyle bır program hazırladık ve program esnasında dursun alı erzıncanlının " sen yoktun " adlısıırını okuyacagız ve fon muzıı olarak saaırın kullandıgı muzuyı kullanmak ısteyıyoruz lakın o muzıyı bulamadım ... eyersızlerden bırı bu muzıyın ( sarkının) adını bılen varsa lutfen bana souylesın Allah rızası ıcın sımdıden tesekkur ederım.. Allah a emanet olun

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=x3-IcoGihbI[/YOUTUBE]

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum...

kardeslerım yarın kutlayacagımız fahr_i kaınat efendımız HZ. MUHAMMED (s.a.v) efendımızın kutlu dogumu munasebetıyle bır program hazırladık ve program esnasında dursun alı erzıncanlının " sen yoktun " adlısıırını okuyacagız ve fon muzıı olarak saaırın kullandıgı muzuyı kullanmak ısteyıyoruz lakın o muzıyı bulamadım ... eyersızlerden bırı bu muzıyın ( sarkının) adını bılen varsa lutfen bana souylesın Allah rızası ıcın sımdıden tesekkur ederım.. Allah a emanet olun
aleyküm selam kardeşim bumuydu müzik? müzik dinlemediğim için bilmiyorum senin için aradım. budur inşallah.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VI4mXy9uAso[/YOUTUBE]

NURGUL14

Kayıtlı Kullanıcı
kardesım gozukmuyor bısey:(

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Bu resme de tıklayın ve Dursun Ali Erzincanlı - Sen Yoktun'u indirin kardeşim.

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Estağfirullah bir şey değil kardeşim,
Rica ederiz, Önemli değil naptık ki :D

NURGUL14

Kayıtlı Kullanıcı
Estağfirullah bir şey değil kardeşim,
Rica ederiz, Önemli değil naptık ki :D

selamun aleykum kardesım ... baglatım koptugu ıcın daha yenı gırıs yapabıldım yardımların ıcın tesekkue ederım...Allah a emanet olun...

NURGUL14

Kayıtlı Kullanıcı
kardeslerım hapıneze cokkk tesekkur ederım hakkınızı helal edın ne olurrrr...Allah a emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt