Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Fon Müziği Bulmam Lazım.... (1 Kullanıcı)

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar bir haftaya kadar benden bir abla engelliler günü ve anneler günü programı için fon müziği istedi o güne uygun fon müziği için bana yardımcı olurmusunuz tavsiye ettiğiniz müzik olursa çok sevinirim
bilgisayarıma yüklemem gerek Selam ve Dua ile...

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm selam kardeşim
İnşaaLLAh bulursunuz o güne yetiştirisiniz Allah kolaylık versin..

24-) Forum konu başlıkları "Acil Yardım" veya "Acil bakarmısınız" gibi açılmamalıdır

Forum kuralları gereği konunuzun başlığını Fon Müziği Bulmam Lazım- diye izninizle değiştiyorum..:)

Selam ve dua ile...

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm selam kardeşim
İnşaaLLAh bulursunuz o güne yetiştirisiniz Allah kolaylık versin..

24-) Forum konu başlıkları "Acil Yardım" veya "Acil bakarmısınız" gibi açılmamalıdır

Forum kuralları gereği konunuzun başlığını Fon Müziği Bulmam Lazım- diye izninizle değiştiyorum..:)

Selam ve dua ile...

özür dilerim bilmiyordum hem böyle daha güzel olmuş teşekkürler
Selam ve Dua ile...

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

Aşağıdaki linkte 20 tane var, bakın beğendiğiniz olursa kullanın... Ben de biraz daha araştırırım...

Fon Müzikleri İndir...

Allah'a emanet olun...

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

Müzikleri ben de indirdim ve sorunsuz açıldılar... Winamp ile dinledim...
İsterseniz bilgisayarınıza bir codec programı yükleyin öyle deneyin...
Mesela k-lite codec gibi (en iyi codec programıdır)...
İsterseniz aşağıdaki linkten indirebilirsiniz...

K-Lite Codec...

Allah'a emanet olun...

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

Müzikleri ben de indirdim ve sorunsuz açıldılar... Winamp ile dinledim...
İsterseniz bilgisayarınıza bir codec programı yükleyin öyle deneyin...
Mesela k-lite codec gibi (en iyi codec programıdır)...
İsterseniz aşağıdaki linkten indirebilirsiniz...

K-Lite Codec...

Allah'a emanet olun...

zahmet verdim size Allah razı olsun proğramı yükledim ama ingilizce bilmediğim için açamadım
Allaha emanet olun Selam ve Dua ile...

Buyur kardeşim. Benim elimdede 1 tane mevcut idi. Aşağıdaki linkten indirebilirsin. Selametle kal.

http://hotfile.com/dl/42356092/1958fad/2.mp3.html

Allah razı olsun indirdim Allaha emanet olun Selam ve Dua ile...

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

Halen istediğinizi bulamadıysanız, aşağıdaki resimde gördüğünüz listeden istediğiniz olursa ismini yazın ben rapidshare sitesine yüklerim...
Bu listedekilerin hepsi fon müzikleridir ve mp3 uzantılıdır... Ayrıca wma uzantılı olanlar da var isterseniz onları da ekleyebilirim...

adszchc.jpg

Allah'a emanet olun...

lale&gül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

Halen istediğinizi bulamadıysanız, aşağıdaki resimde gördüğünüz listeden istediğiniz olursa ismini yazın ben rapidshare sitesine yüklerim...
Bu listedekilerin hepsi fon müzikleridir ve mp3 uzantılıdır... Ayrıca wma uzantılı olanlar da var isterseniz onları da ekleyebilirim...

adszchc.jpg

Allah'a emanet olun...

Allah razı olsun birkaçtanesini seçtim size zahmet olmassa Acının isyanı, Ağrı dağı efsane, Cafe anatolia-ay düşünce, Kalanların ardından, Mustafa demirci- sultanım ve Kırk yaşındasın Takeone kardeşin yüklediğini açabildim onunkisigibi eklerseniz sevinirim beni büyük bir yükten kurtardınız Allah razı olsun
Rabbime emanet olun Dua ile...

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı

YaEyyühennas

Kayıtlı Kullanıcı
Bir fon müziği için millet seferber olmuş yahu :)
Benimde bir problemim var yardımcı olabilirmisiniz lütfen.
İnsanlar kulluktan uzaklaşmış heva ve heveslerinin peşinde cehenneme sürükleniyor.Allah kitap kavramları insanların artık aklına gelmez oldu.İnsanlar artık Allah'ı camide zanneder oldu.Kısaca toplum islamdan uzaklaşıyor hayasızlaşıyor.Ne olacak bu toplumun hali ne olur yardım edin.Benim derdimle sizde dertlenin ve çözüm adına herkes birşeyler yapmak derdine düşsün lütfennnnn

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
İnsanlar kulluktan uzaklaşmış heva ve heveslerinin peşinde cehenneme sürükleniyor.Allah kitap kavramları insanların artık aklına gelmez oldu.İnsanlar artık Allah'ı camide zanneder oldu.Kısaca toplum islamdan uzaklaşıyor hayasızlaşıyor.Ne olacak bu toplumun hali ne olur yardım edin.Benim derdimle sizde dertlenin ve çözüm adına herkes birşeyler yapmak derdine düşsün lütfennnnn

Benim de derdim bu...
Eyvallah gönüldaşımız...
Çoktandır nerelerdesiniz..
Hoş geldiniz...
Rabbimize emanetsin...
O EN GÜZEL VEKLİDİR..
BESMELE...SELAM...DUA...

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı

Serzenişlerinize büyük oranda katılıyorum arkadaşım, ancak biraz eksik buluyorum ve izninizle bazı ilaveler yapmak istiyorum...

İnsanların geneline bakmadan önce bana göre bizler müslümanlarız diyen fertlerin içinde bulundukları dejenerasyon ve deformasyon maalesef daha büyük sorun teşkil ediyor...

Şöyle ki; diğer müslüman kardeşlerine hoşgörüsüz, önyargılı ve su-i zan içerisinde bakarak onları yargısız infaza tabi tutmak maalesef nefsin esareti altında olmanın kaçınılmaz bir sonucudur...

"Kendi gözündeki çöpü gürmeyen başkasının gözünde mertek ararmış" misali başkalarının açıklarını aramaktan kendi açıklarını ve ayıplarını görmeyen ya da göremeyen müslüman kardeşlerimiz özmuhasebe yapmaktan aciz olduklarından sürekli olarak başkalarını itham etmek suretiyle sadece kendilerini inançlı, bilgili, bilinçli ve duyarlı olduklarını kendilerinden başkalarını ise yerine göre fasık, yerine göre sapık ve hatta yerine göre kafir ilan ederek nefislerini tatmin yoluna gitmekteler...

Bunun daha da kötüsü ise bu tür yozlaşmaların topluma da sirayet etmek suretiyle toplumda da aynı türde bozulmalara ve onarılması oldukça güç yaralara yol açmasıdır... Çünkü bu tür müslümanlar toplumda yapıcı olmak yerine yıkıcı bir rol üstlenmeyi bir maharet saymaktadırlar...

Allah hepimizi nefsimize uymaktan ve büyüklenip böbürlenmekten muhafaza eylesin...

Allah'a emanet olun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt