Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Flash Animasyon Neden namaz kılmıyorsun (1 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm

selamün Aleyküm

Bu slaytı daha öncede bir üye arkadaşımız tarafınca izlemiştim ve çok duygulandım bir o kadarda kendimden utandım şimdi yine izledim çokda iyi oldu benim için ne kadar izlesemden doymam o çanakkale askerleri beni bitirdi bizler hep neden buluruz azsonra der geçeriz bu görüntüleri görünce ne diyebilirmi ki utanmaktan başka selametle kalın Rabbime emanetsiniz

imported_ay_nur

Kayıtlı Kullanıcı
evet gerçekten çok güzel bir slayt namaz dinimizin direği keşke bunu izleyen herkes namazını daha dikkatli kılabilse ama şunu çok iyi biliyorum ki biz yine kendimizi kandıracak bahaneler buluruz.allah bizi affetsin onun sonsuz affınana sığınıyor ve affımızı diliyorum.:(

mutiler

Kayıtlı Kullanıcı
Allah (c.c) razı olsun harikaydı

rkycskn

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun gerçekten çok güzel hazırlanmış... Rabbim cümlemizi namazlarını tam kılanlardan ve namazı kabul olunanlardan eylesin inşallah...

ışık_42

Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten Ibret Verici Allah Razi Olsun Kardeşlerim Cok Güzel Olmuş Ellerinize Sağlik

acizane kul

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzelmiş Allah razı olsun kardeşim. Tanıdığım herkese yolladım.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun iizlemişlt,m ama bida izledim.

onur6nok

Kayıtlı Kullanıcı
Bu Slaytin Yapiminda Emeği Geçen Tüm Herkese Sonsuz Teşekkürler....

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Kendim Den Birkez Daha Utandim. Sanki Oradaki Sözleri Bana Söylüyorlardi. Ama Bu Kez Başaracam. Bidaha Ara Vermemek Kaydiyla. Allah Im Yardim Et Bana. Uydurma şeytana

KUM23

Kayıtlı Kullanıcı
ço0k güzeldi Allah razı olsun

sertace1982

Kayıtlı Kullanıcı
YouTube - ALLAH'IN MUCÄ°ZELERÄ°

ARKADAŞLAR ALLAH'IN MUCİZELERİ İSİMLİ VİDEOMU Bİ İZLEYİN ALLAH RIZASI İÇİN YORUM YAPIN FORUMDA FARKLI BİR YERDE AÇTIM KONUYU ORAYA YORUM YAPABİLİRSİNİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
harika ikisinide izledim hamd olsun Rabbime beni müslüman yarattı. bu videoları izlerken ibret aldım. inanmayan ne der bunlara?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt