Filistinde işgalci İsrail katliamları devam ederken, Filistin halkının destansı cihadı hız kesmiyor. Bugün öğlen saatlerinde işgalci terör rejimi askerlerinin kurduğu kontrol noktasına Filistinli bir kadın tarafından şehadet operasyonu düzenlendi. İşgalci ordu yetkilileri tarafından yapılan açıklamada 3 askerin yaralandığı bildirildi. Filistinli görgü tanıkları ise çok sayıda işgalci siyonist askerin öldüğü yönünde açıklamalarda bulundu.
Şehadet saldırısını düzenleyenin bir bayan olduğu bildirilirken gerekli açıklama, Hamas'ın askeri kanadı İzzettin El Kassam Tugayları tarafından yapıldı. Açıklamada Operasyonu düzenleyen şehadet eylemcisinin Fatma Ömer Ennacar isimli, 64 yaşında yaşlı bir bayan olduğu öğrenildi.
Fatma Ömer Ennacar, operasyon öncesinde çekilen video kasette bu eylemi siyonist İsrail cezaevlerinde bulunan Filistinli tutsaklara ve Filistin Başbakanı İsmail Haniye' ye adadığını açıkladı. Neccar, sözlerini "Kendimi Allah'a ve ülkeme kurbam ediyorum" diye tamamladı.
Ennacar'ın 9 çocuğu ve yaklaşık 30 toruna sahip olduğu öğrenilirken, 31 yaşındaki oğlu Fuat'ın haber ajanslarına yaptığı açıklamda 'siyonist işgalciler evimizi yıktı. Benim oğlumu, onun torununu işgalciler öldürdü. Diğer torununun ise bir ayağı koptuğundan tekerlekli sandalyeye mahküm olmuştu. Annem ve ben camiye gittik ve Rabbimizin bize şehadet nasip etmesi için dua ettik' dedi.
Kaynak: KudusYolu