Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

FİLİSTİNLİ ÇOCUK'TAN MEKTUP (1 Kullanıcı)

hilal76

Kayıtlı Kullanıcı
FİLİSTİNLİ ÇOCUKTAN MEKTUP

Bağışlayın beni
Kenarlarında renkli çiçekler olan bir kağıda yazmak isterdim
Kelebek kanatları boyamayı
Kuşların ötüşünü dinlemeyi
Hatta uçurtma uçurtmayıda öğrenebilirdim
Bağışlayın beni
Top ateşleri bomba gürültüleri arasında doğdum ben

YAŞIM 13
Ninelerin masalları yerine makinelerin takırtısında büyüdüm ben
Renklerden ilk önce KANKIRMIZISINI tanıdım
Çiçeklerden önce ölüler arasında dolaştım ben
Hiç saklanbaç oynamadım kelebeklerle
Babamın elleri bağlanarak gittiğinde bende ordaydım
Gömdüğümüzdede onlaydım
Ha bugün hayarın diye diye öleceğiz
Size sesleniyorum duyuyormusunuz
Ben filistinliyim beni anlıyormusunuz!

Yinede yaşıyorum işte
Çünki kanlı topraklarda yaşamayı
Çiçek boyamayı değilsede mezar taşlarında çiçek yetiştirmeyi
Kelebek kovalamayı değil ama tüfek tutmayı öğrandik
Sokak aralarında mermi kovanlarından oyuncak yaptık
Yaşım 13 burada çocuklar çocuk olmaz
Bebeler bile yaşamak için beşikte siper yapar
Minicik yüreğimle ateşler arasından geliyorum
Dudaklarımdan dökülen özgürlük türkülerini duyuyormusunuz
Filistinliyim ben anlıyormusunuz!

Yürek dayanırmı bu mazlumların feryadına

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

takan

Kayıtlı Kullanıcı
RE: FİLİSTİNLİ ÇOCUK'TAN MEKTUP

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

dayanmaz kardeşim dayanmaz.akşam akşam aglattın bizi.allah senden razı olsun..B)B)

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

:(:( gerçekten çok etkilendim paylaşım için tşkr.RABBİM ordaki tüm filistinlilerin
yardımcısı olsun

hilal76

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH hepinizden razı olsun bugün haberleri, o görüntüleri izledim ve çok etkilendim bizler hayat koşuştuması içindeyiz daha nekadar sürecek bu ızdırap bu savaş o çocukların ne günahı var :( :( :( lanet olsun israile

seda

Kayıtlı Kullanıcı

sagol kardeş allah onlara sabır versın fılıstınlı ve dıyer musluman ülkelerimiz e allah yardımcısı olsun ölenler inşallah cennetde olurlar bız savaş görmek istemiyoruz ....allah bır daha göstermesın...saygılarımla by...benıde aglattın guzelım...:(

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

dualarımız onlarla RABBİM bian önce onları bu gafletten acıdan kurtarsın bu acımasızlığı yapanlarda kalp yok zannedersem

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

BU ACIYA NE YUREK DAYANIR NE DE KALP :( ARKADAŞIM TV DE GORDUKÇE KENDIME HAKIM OLAMIYORUM BAZENLERI AĞZIMDAN KOTU SÖZ ÇIKIYOR İSRAİL ASKERLERİNE ALLAH BU YAPTIKLARININ CEZASINI YERDE KOYMAZ.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

onlar canlarıyla imanlarıyla sınanırken orada biz ne yapacağız ya rabbim Hakk meydanında...inş. dualarımız ve yardımlarımız onlarla olsun.ölü bir annenin göğsünde iki küçük ölü bebek bedeninin fotoğrafını başarı! olarak niteleyen zalimlere tüm cihan adına Allah Kahhar sıfatı ile tecelli buyursun.amin..

avdan

Kayıtlı Kullanıcı

ONLARIN BU FERYADINI DUYUPTA BİR ŞEYLER YAPAMAMAK İNSANI KAHREDİYOR KARŞINDAKİ KAFİRİN HEDEFİ DİREK ÇOCUKLAR ARTIK FRANSA DENEN ADI BATASICA NE KARIN AĞRISIYSA SOY KIRIM YOK DİYENİ HAPSE ATACAK SENE OLMUŞ 2006 İSRAİL DENEN SOYSUZ GÜRUHU SOY KIRIM YAPACAK DÜNYA BUNA SESİNİ ÇIKARMIYORSA ZEVK İÇİNDE SEYREDİYORDUR HERHALDE YA BİZ TÜRKİYE OLARAK NE YAPIYORUZ BELKİ FİLİSTİN HARİÇ AMA HER ALANDA İSRAİLİ HÜKÜMET OLARAK DESTEKLİYORUZ UÇAKLARIMIZIN HEPSİNİ BU SOYSUZLAR MODERNİZE ETMEDİMİ GARİMENKULLERİMİZİN EN KIYMETLİ YERLERİNİ BU SOYSUZLARA SATMIYORMUYUZ EN KIYMETLİ İŞLETMELERİMİZİ ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA BUNLARADA HİSSE VERMİYORMUYUZ HER ALANDA TÜRKİYE ONLAR İÇİN ÇOK BÜYÜK PAZAR EKONOMİSİNİ BİZ GİBİ GERİ KALMAYA YÜZ TUTMUŞ ÜLKELER SAYESİNDE GELİŞTİRİYORLAR YANİ ONLARIN TABİRİYLE DON LASTİĞİMİZİ BİLE ONLAR GÖNDERİYOR HÜKÜMET OLARAK BİR SESİMİZİ YÜKSELTEMİYORUZ DUR KARDEŞİM SEN NE YAPIYORSUN BU İNSANLARI ÖLDÜRMEKTEKİ AMACIN NE DİYEMİYORUZ YARIN ALLAH BUNUN HESABINI İSRAİL İŞ BİRLİKÇİLERİNE SORACAK ALLAH DÜNYADAKİ ZULÜM GÖREN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE YARDIMCI OLSUN ONLARI MUZAFFER KILSIN :(:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt