Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

FİLİSTİN DAVAMIZ İÇİN KATIL (1 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ FİLİSTİNDE OLANLARI ORADAKİ KARDEŞLERİMİZE BİZLER BURADAN ANCAK DUALARIMIZLA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ ASLINDA BİR YARDIM ŞEKLİ DAHA VAR GELİN HEP BERABER ORADAKİ KARDEŞLERİMİZE KURŞUN ATAN ELLERİN ÜRETTİKLERİ MALLARADA BİZLER BOYKOT BAŞLATALIM BÜTÜN TANIDIKLARIMIZA VE ÇEVREMİZDEKİ EŞ DOSTTAN BUNU İSTİYELİM VE İNTERNETTEDE BOYKOTA EVETLERLE ÇOĞALALIM HATTA GEREKİRSE AÇILIŞ SAYFASI YAPALIM BU FORUM NE KADAR ÇOK AÇILIRSA İNTERNETTE İLK SIRALARDA OLACAK VE TÜM DÜNYADA HERKES TARAFINDAN OKUNACAKTIR GELİN HEP BERABER BU KURŞUN ATAN ÜLKELERİN ÜRÜNLERİNE BOYKOT YAPALIM ALLAH RIZASI İÇİN BOYKOTA KATILALIM VE ---BOYKOTA EVET DİYELİM----

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com
RE: FİLİSTİN DAVAMIZ İÇİN KATIL

Her Coca Cola Alışınızda,

Her Mac Donald's'a girişinizde,

Her CareFour Marketlerindeki alışverişinizde,

Her Nestle çikolata yediğinizde ya da Nescafe yudumladığınızda

Her Ariel Matik kullanışınızda yukardaki görüntülere ortak olacağınızı unutmayın!

Bugün bunları yapanların Yarın aynı şeyleri bizlere de yapacaklarını da unutmayın

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.
BOYKOTA DEVAM EDİYORUZ DA KARDEŞ KİMSE DİNLEMİYOR O KADAR UYARIYORSUN BANAMISIN DEMİYOR..ALLAH ISLAH ETSİN DEVAM EDİCEZ YİNE SAOLASIN SA.

busra4

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH SAHIDIMDIRKI BOYKOT EDIYORUM AMA GECEN GUNLERDE BIR ARAP ALIS VERIS YERINE GITTIM BIR TANE COCUK ICIN SANDALYA ALMISTIM YAA HIC AKLIMA GELMEZDI BIR GOREYIM made in israil yaziyor cokk sinirlendim gittim arap adama verdim geri

BOYKOTA DEVAM ALLAHIN IZNIYLE

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com

İNŞALLAH BİR GÜN GEÇ OLMADAN ARKADAŞLAR FARKINA VARIR YOKSA VAY HALİMİZE O ZAMAN BOYKOTLAR BİLE FAYDASIZ KALACAKTIR SELAMETLE KARDESİM

yaren-34

Kayıtlı Kullanıcı

BOYKOTA EVET.
ALLAH RAZI OLSUN .

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı

BOYKOTA EVET

ALLAH RAZO OLSUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt