Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

filim gibi....ama ailemin hayatı. (1 Kullanıcı)

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
Genç Kız Kanserden Hayatını Kaybetti, Komadaki Baba Habersiz
26.12.2010-12.01.21__sinem.jpg

Kocaeli'nde İkamet Eden ve 20 Gün Önce Böbreğinde Kötü Huylu Tümör Olduğu Anlaşılan 15 Yaşındaki Sinem Nerminer, Ameliyat İçin Gittiği İstanbul Cerrahpaşa Hastanesi'nde Hayatını Kaybetti.

Kocaeli'nde ikamet eden ve 20 gün önce böbreğinde kötü huylu tümör olduğu anlaşılan 15 yaşındaki Sinem Nerminer, ameliyat için gittiği İstanbul Cerrahpaşa Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 11 yıldır beynindeki tümörle mücadele eden ve 2 aydır komada olan baba İsmail Nerminer ise kızının öldüğünü bilmiyor.
Kocaeli'nde ikamet eden İsmail Nerminer (40) 11 yıl beynindeki kanser ile yaşadı. Baba Nerminer, iki ay önce komaya girdi. İstanbul Cerrahpaşa Hastanesi'nde tedavi gören babasını ziyarete giden Sinem'in, uzun zamandır karın ağrısı şikayetinde bulunduğunu bilen babaannesi, torununa röntgen çektirdi. Röntgen sonucunda ise Sinem'in karın bölgesinde 30 santimetrelik tümör tespit edildi. Doktorların tahminine göre yaklaşık 3 sene önce böbrek bezlerinde oluşan tümörün zamanla Sinem'in bütün iç organlarına sıçradığı anlaşıldı. Röntgen sonucu Sinem hemen hastaneye yatırıldı. Önce böbreklerinden biri alındı, ancak çare olmadı. Genç kız, kanser olduğunun anlaşılmasından sonra İstanbul Cerrrahpaşa Hastanesi'nde ameliyata alındı, ancak ameliyat masasından kalkamadı.

Seka Devlet Hastanesi'nde son iki aydır yoğun bakımda ve bilinci kapalı olan baba İsmail Nerminer'in ölüm haberini bekleyen yakınları, Sinem'in ölüm haberini aldı. Öte yandan, Sinem'in ölüm haberini alan yakınları derin bir üzüntü yaşarken, komada olan baba İsmail Nerminer ise kızının öldüğünden habersiz.

AİLE DRAM YAŞIYOR

Bu arada, Babaanne Kezban Nerminer'in elektrik kurumunda çalışan eşi İbrahim Nerimer'in bacaklarından biri 2000 yılında kesildi. Bundan kısa bir süre sonra da İbrahim Nerimer hayatını kaybetti. Eşinin ölümünün ardından elektrikçilik yaparak geçimini sağlayan oğlu İsmail'in beyninde tümör tespit edildi. İsmail Nerimer, beynindeki tümör nedeniyle felç geçirdi. Son 2 aydır bilinci kapalı olarak yoğun bakımda tutuluyor. Eşinin ölümü ve oğlunun felç geçirmesiyle yıkılan Kezban Nerimer'in kızı Firdevs de iki sene önce bağırsak kanserine yakalandı. Diğer kızı Nalan ise bu acılar nedeniyle yüz felci geçirdi.

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
bu bir gazete haberi ama benim canım ailemin hayatı...sizlerden dua istediğim canım abim hala komada ama kızını elim bir şekilde yitirdik.rabbim böylesi bir imtihanla kimseleri sınamasın inş.teyzemin kızı anneleri.inanın insanın kelimeleri kifayetsiz kalıyor.bu kadarı ancak filimlere konu olur sanırız ama bazende yanıbaşımızda yaşanıyor böyle.....rabbim tüm dualarıyla yanımızda olan dostlarımızdan razı olsun.inş.

narinim

Kayıtlı Kullanıcı
çOK ÜZÜLDÜM aLLAH YARDIMCINIZ OLSUN. aBİN İÇİN DUA İSTEDİĞİNDEDE ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR DUA ETMEYE ÇALIŞMIŞTIK. DERDİ VERENDE DERMANI VERENDE ALLAH. Rabbim cümlesine şifa versin tez zamanda feraha kavuştursun inşallah.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
İnne liilahi ve inne ileyhi raciun...
Rabbim rahmetini esirgemesin üzerimizden her daim inşallah...
Rabbim sabır ve kolaylıklar nasip etsin inşallah..
Rabbim imtihanımızı kolay kılsın inşallah...

Selam ve DUA ile kardeşim...

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim rahmetini esirgemesin üzerimizden her daim inşallah...
Rabbim sabır ve kolaylıklar nasip etsin inşallah..
Rabbim imtihanımızı kolay kılsın inşallah...

Selam ve DUA ile kardeşim...

amin...abim..inş.sabırların en büyüğünü canım ablamın ve geride kalanların yüreğine versin mevlam.öyle büyük bir acıki tarif edemiyorum.rabbim hayırlı eyler inş.rabbim hepinizden razı olsun.selam ve dua ile...

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
çOK ÜZÜLDÜM aLLAH YARDIMCINIZ OLSUN. aBİN İÇİN DUA İSTEDİĞİNDEDE ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR DUA ETMEYE ÇALIŞMIŞTIK. DERDİ VERENDE DERMANI VERENDE ALLAH. Rabbim cümlesine şifa versin tez zamanda feraha kavuştursun inşallah.

rabbim razı olsun canım kardeşim.inş.dualarınızla .

İPARHAN

Kayıtlı Kullanıcı
Hani bir laf vardır,olmadık yok,duyulmadık çok diye...hakikaten de film gibi,ama film değil gerçek...
Çetin imtihanlardan geçiyorsunuz güzel kardeşim..Sonu hayır,aydınlık,bol mükafat olsun inşaallah...Ölenleri Cenab-ı Hak merhametiyle kuşatsın,kalanlara güç-kuvvet-kudret-sabır ihsan eylesin!..AMİN

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
çok üzücü Allaha sizlere sabır versin,yar ve yardımcınız olsun inşallah kardeşim.herşey hayırlı olur inşallah

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
amin.inş.kazananlardan oluruz...rabbim razı olsun...

GEVHER

Yönetici
inna lillahi ve inna ileyhi raciun ...

Makbergülü kardeşimiz...

Sinem kardeşimizin kabri ferah , mekanı cennet olsun inşaAllah.
Rabbim ablanıza , ailenize dayanma gücü ; İsmail abimize şifalar ihsan etsin.

benn_tubis

Kayıtlı Kullanıcı
her sıkıntının sonrasında mutlaka ferahlık vardır.hikayenize üzüldüm ama allahın takdiri böyleymiş.belkide ahiret hayatında rahat etmeniz için böyle bir sıkıntıyla deneniyorsunuz.hayat bir sınav neticede bu dünya boş.önemli olan ahiret.allah bu sıkıntılarınızın karsılıgını ahirette mutluluk olarak size versin inşallah.herşeyde bir hayır vardır diye düşünerek üzülmemeye çalışın.

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı

allah c.c rahmet eylesin ablacıgım...
okuyunca şok oldum ya. rabbim her daim yar ve yardımcınız olsun ablacıgım...
herşey üst üste geliyor derlerya böyle durumlar içinmiş megersem...
rabbim sabır versin. ve açil şifalar versin hepisine inşallah...
selam ve dua ile allaha emanet olun ablacıgım inşallah...

sevda gun gul

Kayıtlı Kullanıcı
bu bir gazete haberi ama benim canım ailemin hayatı...sizlerden dua istediğim canım abim hala komada ama kızını elim bir şekilde yitirdik.rabbim böylesi bir imtihanla kimseleri sınamasın inş.teyzemin kızı anneleri.inanın insanın kelimeleri kifayetsiz kalıyor.bu kadarı ancak filimlere konu olur sanırız ama bazende yanıbaşımızda yaşanıyor böyle.....rabbim tüm dualarıyla yanımızda olan dostlarımızdan razı olsun.inş.
oncelıkle basınız sagolsun.Rabbım makamını cennet eylesın ınsallah.abınızede Allah(c.c) safi ısmıyle şifa versın.dunyadakı bu cetın ımtıhanızda yar ve yardımcınız olsun kolaylıkkar nasıp etsın.amin

NDYZLF

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Makber gülü kardeşim,

Rabbim, ölmüşlerinize rahmet size ve yakınlarınıza sabır versin inşallah..

Rabbim yar ve yardımcınız olsun..

Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin...

Allaha emanet olun...

Selam ve dua ile...

zeynommm

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten çok üzüldüm bu kadar şey yaşamak rabbim acil şifa ve aileye sabır versin kardeşim sadece apandist ameliyatı oldu dye ben kendmi yedim bitirdim üzüntüden peki bu aile ne yapsın allahım inş en kısa zamanda şifasını verir kalanlarım rabbim yardımcınız olsun inşallah AMİN...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt