Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

fethullah hoca (1 Kullanıcı)

olunlu71

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm,arkadaşlar acizane görüşlerinizi istiyorum,samimi olarak, hocaefendi hakkında ne biliyorsanız,düşüncelerinizi bekliyorum.Bazı sitelerde hakkında iftira türü şeyler söyleniyor,ajandır,amerikanın adamıdır,dinler arası diyalog bir oyundur,servet sahibidir gibi şeyler,ben inanmak istemiyorum,inan mıyorumda,ben nur cematine meyilli değilim,ama türkiyeye hatta dünyaya mal olmuş bir hocaefendi hakkında söylenenleri hiç tasvip etmiyorum.Aramızda belki nurcu arkadaşlarda vardır,bilgilerinizi bekliyorum.S.A.

hakaNet

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam...o sözlere inanma zaten..onlar vatan hainlerinin,din düşmanlarının sözleridir emin ol...ben sana bir video verim bu videoyu tam olarak izle inşallah...bide bu yorumları dinle.....Allah'a emanet ol....![YOUTUBE]Ie5YJ1v8s_Q[/YOUTUBE]

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
bende kesinlikle katılmıyorum hoca efendi kendini islama hizmete adamış bir ALLAH dostu olarak görüyorum.insanlardan hicbir karşılık beklemeden sırf ALLAH rızası için hizmet eden bir memleket sevdalısı. ben nur cemaatını ve hoca efendiyi sonuna kadar desteklıyorum.meyva veren agac taşlanır misali bunların kesınlıkle iftıra oldugunu düşünüyorum.

PriMe

Kayıtlı Kullanıcı
Evet,meyve veren ağaç taşlanır misali gerçekten durumu açıklıyor...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt