Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Fazıl Say'ın ayıbı (1 Kullanıcı)

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
Gündemi meşgul eden bir şahıs,üstelik bu Türkiye nin yetiştirmiş olduğu büyük sanatçı,piyanist Fazıl Say ın geçtiğimiz günlerde yaptığı röportajı geniş kitlelerde yankı uyandırdı.ülkeyi terketmekten bahseder oldu.İSLAMCILAR KAZANDI.ÜLKEYİ TERKEDİYORUM.işte bu sözler bir Türk e yakışmadı.BAKANLARIN HEPSİNİN HANIMI TÜRBANLI.HÜKÜMET ORTAÇAĞA DÖNME ÇABASINDA ..ve buna benzer diğer sözleri bir çok ünlünün ve halkın tepkisini çekti.ama cevaplarda gecikmedi..modacı Cemil İpekçi nin bu söz karşısında söylediklerini aktarmak istiyorum:Fazıl Say ın tanırım. çok şeker bir insan; ama 'onlar' ne demek? 'Onlar' dediğin çoğunluk, yüzde 70 oy alıyor. Nasıl böyle bir ayrım yaparsın? Bunlar, Türkiye'yi Nişantaşı'ndan ibaret zanneden 40 bin kişilik, içinde benim ailemin de olduğu beyaz Türkler. 65 milyonluk Türkiye'yi görmüyorlar; çünkü belirli bir azınlığın ve dinozorların son çığlıkları bunlar.Ben 60 yaşındayım.Bizi,düne kadar 'komünizm gelecek' diye korkuttular, şimdi 'İran oluruz' diye korkutuyorlar. Kadın olsaydım 'sırf protesto olsun diye' türban takardım." diyor.daha bir çokları.Ayıp ettin Fazıl Say.bir sanatçı böyle yorumlar yaparak gereksiz tatsızlıklar çıkarmamalıydı.selametler..

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
s.a :Gelhamdülillah inşaallah her zaman islam ve müslümanlar kazansın kim nerye giders e gitsin kardeşim tutan yok onları yeterki heeeeeeeeeeep islam kazansın bu haberi verdiğiniz için Allah razı olsun çok sevindirdiniz :B inşaallah Mevla onlarıda hidayete erdirsin s.a:H

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
Güle Güle Fazil Say Tutan Mi Var....emeğine Sağlik Kardeşim

fatıma meral

Kayıtlı Kullanıcı
nedense dünyada daha çok itibar görmek için türklüğe ve islama hakaret ediyorlar .

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Fazıl say oturup piyanosunu çalsın o kendi alanında yorum yapsın şimdiye kadar ödül almadı galiba orhan pamuk gibi müslümanlara çamur atıpta adını duyurmak istiyor Allah cc ıslah etsin selametle

valentulus betül

Kayıtlı Kullanıcı
ne ıslahı kardeşim rabbim böylelerine lanet etsin.islam düşmanı bunlar.rabbim bizleri doğru yoldan ayırmasın

merdümgiriz

Kayıtlı Kullanıcı
Cahiliye bir dönem değil düşünce sistemidir demişlerdi;sağolsun Fazıl bey buna çok iibir örnek, konuyu daha net anlayabildim kendilerine üzüntülerimin yanı sıra teşekkürlerimide sunmak istiyorum.. İnş. düşüncelerinide yetileri kadar geliştirme fırsatı olur, üzerindeki ilerici insan etiketi;bu açıklamasıyla çok eğreti durmuş.. ne diyelim Allah hidayet versin..Gidene dur denmez; edeple gelene gelme denilmez..Olurda inançtan kaçış olmadığını idrak ederse, edebini alsın buyursun kapılar sonuna kadar açık...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt