islam_güneşi
Kayıtlı Kullanıcı
Gündemi meşgul eden bir şahıs,üstelik bu Türkiye nin yetiştirmiş olduğu büyük sanatçı,piyanist Fazıl Say ın geçtiğimiz günlerde yaptığı röportajı geniş kitlelerde yankı uyandırdı.ülkeyi terketmekten bahseder oldu.İSLAMCILAR KAZANDI.ÜLKEYİ TERKEDİYORUM.işte bu sözler bir Türk e yakışmadı.BAKANLARIN HEPSİNİN HANIMI TÜRBANLI.HÜKÜMET ORTAÇAĞA DÖNME ÇABASINDA ..ve buna benzer diğer sözleri bir çok ünlünün ve halkın tepkisini çekti.ama cevaplarda gecikmedi..modacı Cemil İpekçi nin bu söz karşısında söylediklerini aktarmak istiyorum:Fazıl Say ın tanırım. çok şeker bir insan; ama 'onlar' ne demek? 'Onlar' dediğin çoğunluk, yüzde 70 oy alıyor. Nasıl böyle bir ayrım yaparsın? Bunlar, Türkiye'yi Nişantaşı'ndan ibaret zanneden 40 bin kişilik, içinde benim ailemin de olduğu beyaz Türkler. 65 milyonluk Türkiye'yi görmüyorlar; çünkü belirli bir azınlığın ve dinozorların son çığlıkları bunlar.Ben 60 yaşındayım.Bizi,düne kadar 'komünizm gelecek' diye korkuttular, şimdi 'İran oluruz' diye korkutuyorlar. Kadın olsaydım 'sırf protesto olsun diye' türban takardım." diyor.daha bir çokları.Ayıp ettin Fazıl Say.bir sanatçı böyle yorumlar yaparak gereksiz tatsızlıklar çıkarmamalıydı.selametler..