Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Fatih Altaylı'nın yazısı (Lütfen Tamamını okuyun) (1 Kullanıcı)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
BİR dostum, Tayyip Erdoğan’ın nasıl üst üste 7 seçimden galip çıktığını önceki gece anlamış. (Lütfen Tamamını okuyun)

BİR dostum, Tayyip Erdoğan’ın nasıl üst üste 7 seçimden galip çıktığını önceki gece anlamış. Derin bir siyasi analiz sonucu değil, TRT 6’yı izlerken anlamış. TRT Şeş’te bir program var. Gezi programı. Bir sunucu Türkiye’yi geziyor, gittiği yerlerde yaşayan Kürt vatandaşlarla Kürtçe sohbetler yapıyor. Programın yolu Bingöl’ün bir dağ köyüne düşüyor. Sunucu, köydeki yaşlı bir amcayla sohbet ediyor.

Sunucu soruyor: “Amca kaç yaşındasın?”

Kürt vatandaş yanıtlıyor: “74.”

Sunucu soruyor: “Yengeyi göremiyorum. Hanım nerede?”

Kürt vatandaş yanıtlıyor: “Öldü.”

Sunucu soruyor: “Yeniden evlenmemişsin.”

Kürt vatandaş yanıtlıyor: “Evlenecek karı bulamadım.”

Sunucu soruyor: “Niye seni beğenmiyorlar mı, yaşlı mı buluyorlar?”

Kürt vatandaş yanıtlıyor: “Yok. Ne yaşlısı. Ankara’da bir adam vardı, neydi adı, hani uzun boylu. Bıyıklı...”

Sunucu anlamıyor.

Kürt vatandaş biraz düşünüp buluyor: “He Erdogan Erdogan. Onun yüzünden evlenemedim. Buradaki bütün karılara maaş bağlamış. Ayda yüz lira veriyor. Bir kart dağıtmış. Hepsi bedavadan doktora gidiyor. O yüzden de evlenmiyorlar benimle. İhtiyaçları yok ki bana. Hepsi rahat.” Dostuma göre Anadolu’da kadınlar AKP’ye gönülden bağlanmışlar. “Başarının ardında bu kadınlar var. Belki 74 yaşındaki amcayı kızdırıyor ama onunla evlenmek zorunda kalmayan onlarca kadını kazanıyor” diyor.

Fatih Altaylı'nın yazısı

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
ben hiçkimsenin savunucusu değilim ama en azından iktidardakiler diğer önceki partiler gibi sadece yiyip içip cebe indirmedi.. yollar okullar.. parklar.. alt geçitler.. otobüsler.. kaldırımlar marmaray vs.. projeleri vs vs vs daha birçok şey onların sayesinde oldu hiçkimse dört dörtlük değildir.bundan önceki yıllara bir geri dönüş yapılsa zihinlerde ne bulunacak acaba? ozamanlar türkiye bukadar gelişmiş miydi geriyemi gitti şimdi? ımf ye olan borçlar vs ekonomik kalkınma bunlar nerden nereye geldi.kimlerin sayesinde kendi kendinemi.elbette onlarında birçok hatası vardır oluyorda benim gönlüm güzel ülkemi güzelleştirecek insanlardan yana ne a partisi nede b partisi ben iyi olana destek veririmki ülkemide iyi hale getirsin oyuzden iktidarda olanlar en azından kötünün iyisi bile olsa nankörlük etmemek gerek diye düşünüyorum... bunlar benim şahsi görüşlerimdir amacım kimseye birşeyler ima etmek etkilemek değildir birde şunu söyliyeyim fatih altaylı cübbeli ahmet hocayı programına alıpta onun dini sözlerine anlatımlarına katılarak gülen kahkalar atan yani resmen islamla dalga geçen birisidir ben duyduğuma inanmayı değilde gördüğüme inanmayı tercih ederim işi gücü rayting olan birinin laflarına inanıpta kendim bizzat şahit olmadan kimsenin günahını üzerime alamam doğrusunu allah bilir selametle..

MELEK DİLBER

Kayıtlı Kullanıcı
ben hiçkimsenin savunucusu değilim ama en azından iktidardakiler diğer önceki partiler gibi sadece yiyip içip cebe indirmedi.. yollar okullar.. parklar.. alt geçitler.. otobüsler.. kaldırımlar marmaray vs.. projeleri vs vs vs daha birçok şey onların sayesinde oldu hiçkimse dört dörtlük değildir.bundan önceki yıllara bir geri dönüş yapılsa zihinlerde ne bulunacak acaba? ozamanlar türkiye bukadar gelişmiş miydi geriyemi gitti şimdi? ımf ye olan borçlar vs ekonomik kalkınma bunlar nerden nereye geldi.kimlerin sayesinde kendi kendinemi.elbette onlarında birçok hatası vardır oluyorda benim gönlüm güzel ülkemi güzelleştirecek insanlardan yana ne a partisi nede b partisi ben iyi olana destek veririmki ülkemide iyi hale getirsin oyuzden iktidarda olanlar en azından kötünün iyisi bile olsa nankörlük etmemek gerek diye düşünüyorum... bunlar benim şahsi görüşlerimdir amacım kimseye birşeyler ima etmek etkilemek değildir birde şunu söyliyeyim fatih altaylı cübbeli ahmet hocayı programına alıpta onun dini sözlerine anlatımlarına katılarak gülen kahkalar atan yani resmen islamla dalga geçen birisidir ben duyduğuma inanmayı değilde gördüğüme inanmayı tercih ederim işi gücü rayting olan birinin laflarına inanıpta kendim bizzat şahit olmadan kimsenin günahını üzerime alamam doğrusunu allah bilir selametle..[/QUOT

BASBAKANIMIZ GELMEDEN ÖNCEKİ SENELERİ DÜŞÜNSÜNLER NE HALDEYDİK NASIL DURUMDAYDIK ŞİMDİ NE OLDUK NASIL OLDUK DALGA GECMEYLE OLMUYO BU İŞLER MİLLET OTURDUGU YERDE LAF ATMASINI BİLİR AMA YANLIŞ EDEPSİZLİK BANA GÖRE TAMAMEN Bİ EKSİKSİZLİK GÜNÜMÜZ SARTLARINA BAKILLIRSA HERKEZ RAHAT YASAMAKTA DAHA ÖNCE BÖYLE RAHATLIK VAR MIYDI Bİ DÜŞÜNSÜNLER...

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
BASBAKANIMIZ GELMEDEN ÖNCEKİ SENELERİ DÜŞÜNSÜNLER NE HALDEYDİK NASIL DURUMDAYDIK ŞİMDİ NE OLDUK NASIL OLDUK DALGA GECMEYLE OLMUYO BU İŞLER MİLLET OTURDUGU YERDE LAF ATMASINI BİLİR AMA YANLIŞ EDEPSİZLİK BANA GÖRE TAMAMEN Bİ EKSİKSİZLİK GÜNÜMÜZ SARTLARINA BAKILLIRSA HERKEZ RAHAT YASAMAKTA DAHA ÖNCE BÖYLE RAHATLIK VAR MIYDI Bİ DÜŞÜNSÜNLER...
kardeşim;
maalesef insanoğlu nankör çok doğru bir söz.zamanında çalıp çırpanlar hala el üstündeler ama allah yolunda dindar hükümet adamlarını sürekli karalanmaya çalışıyolar ben nedenini çok iyi biliyorum nedeni herşeyden önce allahı sevmeleri,dindar olmaları.. ülkeyi yöneten ancak allahı severse adil olur, imanı olursa dürüst olur, o insan birileri gibi fatiha okumasını dahi bilmeseydi ona bukadar bulaşmazlardı.. korkuyolar mini etekleri yasaklanır diye,istedikleri gibi kürtaj olamazlar diye,denize sahile bikiniyle giremezler diye... bunlar için korkuyolar sanıyorlarki şeriat ülkesine döndük,herkes kapanıcak kıyafet özgürlüğü vs olmayacak sanıyorlar onlar bunların derdinde halbuki kimse kimseyi kapatamaz insan sadece allahın korkusuyla kapanır allahın rızası için.onların derdi ülke değil askerler değil onların derdi kendilerine ne olacağı durum bu.

MELEK DİLBER

Kayıtlı Kullanıcı
basbakanımız gelmeden önceki seneleri düşünsünler ne haldeydik nasıl durumdaydık şimdi ne olduk nasıl olduk dalga gecmeyle olmuyo bu işler millet oturdugu yerde laf atmasını bilir ama yanlış edepsizlik bana göre tamamen bi eksiksizlik günümüz sartlarına bakıllırsa herkez rahat yasamakta daha önce böyle rahatlık var mıydı bi düşünsünler...
[sıze=3]kardeşim;
maalesef insanoğlu nankör çok doğru bir söz.zamanında çalıp çırpanlar hala el üstündeler ama allah yolunda dindar hükümet adamlarını sürekli karalanmaya çalışıyolar ben nedenini çok iyi biliyorum nedeni herşeyden önce allahı sevmeleri,dindar olmaları.. ülkeyi yöneten ancak allahı severse adil olur, imanı olursa dürüst olur, o insan birileri gibi fatiha okumasını dahi bilmeseydi ona bukadar bulaşmazlardı.. Korkuyolar mini etekleri yasaklanır diye,istedikleri gibi kürtaj olamazlar diye,denize sahile bikiniyle giremezler diye... Bunlar için korkuyolar sanıyorlarki şeriat ülkesine döndük,herkes kapanıcak kıyafet özgürlüğü vs olmayacak sanıyorlar onlar bunların derdinde halbuki kimse kimseyi kapatamaz insan sadece allahın korkusuyla kapanır allahın rızası için.onların derdi ülke değil askerler değil onların derdi kendilerine ne olacağı durum bu.
[/sıze]

kendi düşen aglamaz sinem abla elbet bu cırpınışlarımız görünücektir elbet aadalet yerini bulucaktır bu ülke elbet gercekleri görücektir ki inşallah cok gec olmaz kah bu dünya da kah öbür dünyada....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt