Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Fakir Babasi Icin Dua Edelim Mi? (1 Kullanıcı)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardeslerim bir arkadasimiz var,o fakir babasi,o herkese iyilik yapmak icin yarisan bir insan ama duydum ki isyeri zor durumdaymis,oysa o ogrencilere fakirlere zor durumda kalanlara kosan Allah rizasi icin herkese yardim elini uzatan ve kimseden bir karsilik beklemeyen iyi bir kul.Lutfen kardeslerim onun icin de dua edelim.Kim ne okuyabilirse kardeslerim.Allah okuyan ve okumayan tum kardeslerimden razi olsun.Amin....

A

Arzu_76

Selamün aleyküm kardeşim

Rabbim hakkında hayırlı ne ise o olsun inşallah.

Rabbim işlerini rast getirsin emeklerini zayi etmesin

İnşallah

Dua ile

su misali

Kayıtlı Kullanıcı
Allah İşlerini tez zamanda düzeltsin inşallah

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim Rabbim inşallah en kısa zmanda feraha çıkarır.Ben bir adet yasin okuyacağım kardeşimiz için Rabbim inşallah kabul eder.

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim Rabbim inşallah en kısa zmanda feraha çıkarır.allah razı olsun

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
selenyy su misali ve derya86 hepinizden Allah razi olsun.Allah dualarimizi insallah hayirlisiyla kabul eder.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Kardeslerim,bu fakir babasi arkadasimiz icin 41 yasin okuyalim mi?Bu arkadasimiz zzorda ona yardim elimizi dualarimizla uzatmaliyiz,o batarsa kac ogrenci kac insan ac kalir?o herkese karsiliksiz yardim etmis bir insan ama simdi bizim elimizden bir sey gelmiyor cok uzuluyorum arkadasimiz icin.Arkadasimizin ismi Ergin ismiyle yasin okuyalim.Allah okuyan ve okumayan tumkardeslerimden razi olsun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaslar Allah rizasi icin ben bu arkadasima bu gece 1 yasin okuyacagim,Allah rizasi icin okuyacak baska arkadas yok mu?Allah okuyandan da okumayan dan da razi olsun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Ben bu arkdasima 2 yasin okudum,baska okuyacak arkadas var mi?Allah okuyan ve okumayan tum kardeslerimden razi olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt