Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ezana Saygi (1 Kullanıcı)

hülya-

Kayıtlı Kullanıcı
EZANA SAYGI

mekkede hatice adında bir kadın çok zenginmiş.ayrıca çok iyi biriymiş.bu kadın çöllerin yeşermesi için ALLAH'ın rızasını kazanmak ve cennete girmek amacıyla mekkeden medineye ağaç diktirmiş.birçok kimsenin hayır dualarını almış.bu kadın öldüğünde mekkenin evliyalarından bir zaat onun cennete mi cehenneme mi gireceğini görmek istemiş. cennette büyük bir derece kazanmış olduğunu görünce bunun sebebinin ALLAH rızası için mekkeden medineye ağaç diktirmesinden mi olduğunu sormuş.hatice ona hayır ben ağaç diktirdiğimde herkesin dilinde idim ve kendimce çok övündüm.ALLAH bana zerre kadar sevap vermedi demiş.bunun üzerine evliya neden bu kadar derecesinin yüksek olduğunu sorunca hatice ben ezan okunduğunda bütün işimi bırakır,sadece ezan dinlerdim bu ezana saygımdan dolayı büyük derece sahibi oldum demiş...

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm üyeliğiz hayırlı olsun ezana saygı gerçekten çok önemli ezanı sonuna kadar dinleyip içiömizden tekrar etmeliyiz sonunda da'' sadakte ve berirte ''dogru söyledin ve iyilik işledin denilir

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Ezani Sessizde Içimizden Tekrar Ederek Dinlemek çok Sevabdir...

Bittikten Sonrada Ezan Duasini Okumak Sevabdir.....

Paylaşimin çok Güzel ...

Allaha Emanet Ol Dua Ile Kardeşim...

hülya-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm üyeliğiz hayırlı olsun ezana saygı gerçekten çok önemli ezanı sonuna kadar dinleyip içiömizden tekrar etmeliyiz sonunda da'' sadakte ve berirte ''dogru söyledin ve iyilik işledin denilir

sağol kardeşim hoşbulduk yaşlarda yazılsa aslında daha iyi olurdu.benim fikrim tabi:)

hülya-

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Ezani Sessizde Içimizden Tekrar Ederek Dinlemek çok Sevabdir...

Bittikten Sonrada Ezan Duasini Okumak Sevabdir.....

Paylaşimin çok Güzel ...

Allaha Emanet Ol Dua Ile Kardeşim...

allah razı olsun sizlerde allaha emanet olun.:)

hülya-

Kayıtlı Kullanıcı
allahım ezanımızı ve bayrağımızı bizlerden eksik etme.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Bir çok Yerde Insanlar Ezana Sygiyi Birakinda O Sesi Duymayi Bile Istemiyorlar....yazik Onlara....vay Onlarin Haline.rabbim Hepimize Hidate Versin...onlara Da....selamün Aleyküm...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt