Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ezan vakitleri programı / Felah (1 Kullanıcı)

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
Felah Download - Ücretsiz Ezan Programı - Namaz Vakitlerini Bildirme Programı İndir

Sürüm : 2.2
Boyut : 19 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista
Üretici Firma : Beyaz Software

Tanıtım:

Felah ezan programı bulunduğunuz konuma (ülke ve şehir) göre günde 5 vakit ezan okuyarak sizlere namaz vakilerini bildirir.
Program kendi içinde birkaç hesaplama yöntemi kullanmakta ancak bu yöntemler Diyanet’in hesaplama yönteminden farklı olduğu için vakitler Diyanet Takviminden farklı çıkmaktadır.

Özellikleri:

• Dünyadaki birçok şehrin namaz vakitlerini hesaplar
• İşletim Sistemi olarak Windows, Linux, Pardus, Unix, Open Solaris ve FreeBSD’de çalışabilir (diğer işletim sistemleri için sürümleri üretici sitesinden inndirilebilir)
• Pratik ve esnek
• Şık tasarım
• Program 4 dil desteğine sahiptir: Türkçe, Arapça, Almanca, İngilizce.
• Hicri tarih gösterir
• Her vakit geldiğinde ezan okur
• Windows açılışında otomatik çalışarak sol alta, sistem tepsisine iner.
• Vakitlerin hesaplanması için internet bağlantısına gerek yoktur! Program Astronomik Hesaplama algoritması ile vakitleri hesaplar ve kullanıcının sadece bulunduğu ülke ve şehri girmesi yeterlidir

http://www.hotlinkfiles.com/files/2063020_111t9/Felah2.2x86Win32.zip]Felah2.2x86Win32.zip

ben kullanıyorum bayağı güzel... yeni yeni kullanmaya başladım biraz önce ezan vakti gelince sağ köşeden arapça ezan sözleri çıktı biyandan ezan okudu:a12:

UniqueDemon

Kayıtlı Kullanıcı
Paylaşım için teşekkürler allah razı olsun.

M

mustafa2

Felah 3.1 yenilendi!

http ://sites.google.com/site/beyaz/felah

Windows ve Linux icin buradan indirebilirisiniz.

dervis1

Kayıtlı Kullanıcı
Felah 3.2 ezan programı daha yenisi cıkmış!

sites.google.com/site/beyaz/felah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt