Gülüşü Yaralı
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.facebook.com
Felah Download - Ücretsiz Ezan Programı - Namaz Vakitlerini Bildirme Programı İndir
Sürüm : 2.2
Boyut : 19 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista
Üretici Firma : Beyaz Software
Tanıtım:
Felah ezan programı bulunduğunuz konuma (ülke ve şehir) göre günde 5 vakit ezan okuyarak sizlere namaz vakilerini bildirir.
Program kendi içinde birkaç hesaplama yöntemi kullanmakta ancak bu yöntemler Diyanet’in hesaplama yönteminden farklı olduğu için vakitler Diyanet Takviminden farklı çıkmaktadır.
Özellikleri:
• Dünyadaki birçok şehrin namaz vakitlerini hesaplar
• İşletim Sistemi olarak Windows, Linux, Pardus, Unix, Open Solaris ve FreeBSD’de çalışabilir (diğer işletim sistemleri için sürümleri üretici sitesinden inndirilebilir)
• Pratik ve esnek
• Şık tasarım
• Program 4 dil desteğine sahiptir: Türkçe, Arapça, Almanca, İngilizce.
• Hicri tarih gösterir
• Her vakit geldiğinde ezan okur
• Windows açılışında otomatik çalışarak sol alta, sistem tepsisine iner.
• Vakitlerin hesaplanması için internet bağlantısına gerek yoktur! Program Astronomik Hesaplama algoritması ile vakitleri hesaplar ve kullanıcının sadece bulunduğu ülke ve şehri girmesi yeterlidir
http://www.hotlinkfiles.com/files/2063020_111t9/Felah2.2x86Win32.zip]Felah2.2x86Win32.zip
ben kullanıyorum bayağı güzel... yeni yeni kullanmaya başladım biraz önce ezan vakti gelince sağ köşeden arapça ezan sözleri çıktı biyandan ezan okudu:a12:
Sürüm : 2.2
Boyut : 19 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista
Üretici Firma : Beyaz Software
Tanıtım:
Felah ezan programı bulunduğunuz konuma (ülke ve şehir) göre günde 5 vakit ezan okuyarak sizlere namaz vakilerini bildirir.
Program kendi içinde birkaç hesaplama yöntemi kullanmakta ancak bu yöntemler Diyanet’in hesaplama yönteminden farklı olduğu için vakitler Diyanet Takviminden farklı çıkmaktadır.
Özellikleri:
• Dünyadaki birçok şehrin namaz vakitlerini hesaplar
• İşletim Sistemi olarak Windows, Linux, Pardus, Unix, Open Solaris ve FreeBSD’de çalışabilir (diğer işletim sistemleri için sürümleri üretici sitesinden inndirilebilir)
• Pratik ve esnek
• Şık tasarım
• Program 4 dil desteğine sahiptir: Türkçe, Arapça, Almanca, İngilizce.
• Hicri tarih gösterir
• Her vakit geldiğinde ezan okur
• Windows açılışında otomatik çalışarak sol alta, sistem tepsisine iner.
• Vakitlerin hesaplanması için internet bağlantısına gerek yoktur! Program Astronomik Hesaplama algoritması ile vakitleri hesaplar ve kullanıcının sadece bulunduğu ülke ve şehri girmesi yeterlidir
http://www.hotlinkfiles.com/files/2063020_111t9/Felah2.2x86Win32.zip]Felah2.2x86Win32.zip
ben kullanıyorum bayağı güzel... yeni yeni kullanmaya başladım biraz önce ezan vakti gelince sağ köşeden arapça ezan sözleri çıktı biyandan ezan okudu:a12: