Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ezan Sesi (1 Kullanıcı)

DAMLAEVRİM

Kayıtlı Kullanıcı
A.s Kadreşlerim.geçenlerde Uykuya Dalmak üzereyken Ezan Sesi Ile Kendime Geldim. O Kadar Güzel Bir çocutk Sesiydi Ki Bu Gözlerimi Kapatip Ezani Dinlemekten Kendimi Alikoyamadim.bir çok Kisiye Acaba Acaba Bu Nedir Diye Sordum Ama Kimse Bana Net Bir Açiklama Yapmadi.iki Gece Arka Arkaya Ayni Sey Oldu Acaba Bu Ne Demekti.

DAMLAEVRİM

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaslar Benim Bu Soruma Cvp Yazacak Biri Yokmu.?

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
cevabını bılmıyorum ama
ezan sesı kadar guzel bır ses olmadığından emınım kı hayırlıdır
allah ezan seslerını kulaklarımızdan sılmesın amın
allaha emanet olun
selam ve dua ıe

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
s.a namaza ilk başladığım zamananlarda ezan sesini çok duyardım eğere namaza başladıysan yada o niyetteysen o yüzden duyuyo olabilirsin allaha emanet ol

DAMLAEVRİM

Kayıtlı Kullanıcı
NAMAZA BASLAMAYI DÜSÜNÜYORUM ÇOK İSTİYORUM.AMA İS YERİM NAMAZIMI KILMAYI MÜSAİT DEĞİL ZAMANIMIN ÇOĞUDA İSTE GEÇİYO BİR ÇÖZÜM YOLU BULAMADIM DAHA.NAMAZA BASLAYIP BIRAKMAYI NAMAZI TERKETMEYİ DE İÇİME SINDIREMİYORUM.nE YAPICAM HIÇ BILMIYORUM.GÖRÜSLERİNİZ İÇİN TESEKKÜR EDERİM.

istatistik

Kayıtlı Kullanıcı
CENAB I RABBİM ezanı MUHAMMEDİYEYİ ahirete kadar TÜRKİYE nin ve tüm islam ülkelerinin üstünden susturmasın susturmak isteyenlere ALLAH fırsat vermesin

DAMLAEVRİM

Kayıtlı Kullanıcı
Amin.allah Kulaklarimizi Ezan Sesinden Mahrum Birakmasin

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm nerde yaşıorsunuzz:) bizim köyde imamlar bazen çocuklarına okuturdularrr sizinkide öyle olmasınnnn:) hayırlı günlerr...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Merhaba...

Merhaba...

NAMAZA BASLAMAYI DÜSÜNÜYORUM ÇOK İSTİYORUM.AMA İS YERİM NAMAZIMI KILMAYI MÜSAİT DEĞİL ZAMANIMIN ÇOĞUDA İSTE GEÇİYO BİR ÇÖZÜM YOLU BULAMADIM DAHA.NAMAZA BASLAYIP BIRAKMAYI NAMAZI TERKETMEYİ DE İÇİME SINDIREMİYORUM.nE YAPICAM HIÇ BILMIYORUM.GÖRÜSLERİNİZ İÇİN TESEKKÜR EDERİM.

Atalarımızın bir sözü vardır....
Namazda gözü olmayanın EZANDA kulağı olmaz diye...
:evet
Allah CC. hakkımızda hayırlı ve güzel olanı nasip etsin...
Bir başlayın inşallah gerisi gelecektir...
Allah sabır versin...
:G
Selam ve DUA ile...

DAMLAEVRİM

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm nerde yaşıorsunuzz:) bizim köyde imamlar bazen çocuklarına okuturdularrr sizinkide öyle olmasınnnn:) hayırlı günlerr...

ESPİRİ YAPILAMAYACAK KADAR CIDDI BI KONU OLDUĞUNU DÜSÜNÜYORUM BU BENİM GÖRÜSÜM SİZİ BİLEMEM EZANI NE KADAR CIDDIYE ALIYORSUNUZ.

DAMLAEVRİM

Kayıtlı Kullanıcı
Atalarımızın bir sözü vardır....
Namazda gözü olmayanın EZANDA kulağı olmaz diye...

Allah CC. hakkımızda hayırlı ve güzel olanı nasip etsin...
Bir başlayın inşallah gerisi gelecektir...
Allah sabır versin...

Selam ve DUA ile...

ÇOK TESEKKÜR EDERİM.DÜSÜNCELERİNİZ İÇİN İNSALLAH EN YAKIN ZAMANDA BASLAMAYI DÜSÜNÜYORUM.ALLAH HIÇ BIRIMIZI ONUN YOLUNDAN AYIRMASIN.HAYIRLI GÜNLER.TÜM HAYINIL DUALAR ÜZERİNİZDE OLSUN

CAN DOSTU

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba Kardeşim Bu Olayin Belki Allah Tarafindan Namaz Kilman Için Yapilmiştir. Ezanin Sesinden Etkilenen çok Kim Etkilenmezki Işallah Yaptiğin Ibadetler Kabul Olur. Genelde Sabah Ezaninda Olur. Allah'a Emanet Ol Inşallah Faydali Olmuştur...:

DAMLAEVRİM

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba Kardeşim Bu Olayin Belki Allah Tarafindan Namaz Kilman Için Yapilmiştir. Ezanin Sesinden Etkilenen çok Kim Etkilenmezki Işallah Yaptiğin Ibadetler Kabul Olur. Genelde Sabah Ezaninda Olur. Allah'a Emanet Ol Inşallah Faydali Olmuştur...:

güzell dilekleriniz için tesekkür ederim.insallah yüce allahım hepimizin yaptığı ibadetleri kabul eder bizi doğru yoldan ayırmaz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt