Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Eyvah ! MahvoLdum ! (1 Kullanıcı)

´´GüLiѕтaи´´

Kayıtlı Kullanıcı
Genç mühendis, işe yeni başladığı şirketteki bir toplantı sırasında, masa üzerindeki gazeteye göz atıp âniden yerinden fırladı ve; Eyvah mahvoldum! gibilerden bir şeyler söyleyip koşar adımlarla odasına girdikten sonra, kapısını da arkadan kilitledi.

Bir anda içeride buz gibi bir hava esti. Önce şirket sahibi, toplantıyı bir bıçak gibi kesip dedi ki:

- Bu işte bir bit yeniği var. Kötü birşeyler oldu. Dikkat edin, canına kıyabilir.

Bazıları da, çeşitli şekillerde fikirlerini açıkladı:
# Biliyorsunuz ki, bugün borsa tepetaklak geldi. Mutlaka çok sayıda hissesi vardı.
# Fâiz veya repo da olabilir, %200 sınırı aşıldı.
# Dün dolar bozduracağını söylemişti. Bugün döviz âniden yükseldiği için, milyarlarca lira zarar etmiş olmalı.
# Kesinlikle yanılıyorsunuz. Daha 3 gün önce avans çekmişti. Böyle birşeyler yapmaz. Olsa olsa karısıyla kavga etmiştir.
# Öyledir öyle. Hanımını geçen gördüm, suratsızın biriydi.

Bütün ihtimaller tek tek sıralanırken, şirket müdürü dedi ki:

- Konuşmakla vakit kaybetmeyelim. Her an bir tabanca sesi gelebilir içeriden... Müdürün sözleri ortalığı tekrar gerdi. Şirkette ne kadar çalışan varsa, mühendisin kapısına yığıldı. Müdür bey yumuşak bir sesle:

- Mühendis beyyy!.. diye seslendi. Canım kardeşim! Sakın bir çılgınlık yapma! Biliyorsun ki bu dünya fânidir. Birgün zaten öleceğiz...

Mühendisin bulunduğu oda kapısı, çelik levhadan yapıldığı için, bütün çabalara rağmen kırılmıyordu. Buna rağmen içeriden çıt çıkmıyordu. Bu arada itfaiyeye haber verildi. Altıncı katta bulunan odanın pencereleri altına brandalar gerildi ve televizyon kameramanları, yüzlerce meraklı eşliğinde canlı yayına geçerek, adamın aşağı atlaması için duâya başladılar.

Mühendis bey, 10 dakika sonra kapıyı açtı. Yüzü ışıl ışıldı ve neler olup bittiğinden habersiz kapı önündeki kalabalığın şaşkın bakışları arasında gülümsedi
Az kalsın ikindi namazını kaçırıyordum arkadaşlar!..

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık kardeşim selametle kalın.

M

m.reşat

emeğine sağlık.. Allah hepimizi o mühendis gibi azimli ve dikkatli kılar inşallah

LUTFI

Kayıtlı Kullanıcı
Emeğine sağlık kardeşim Rabbim bizleride mühendis gibi duyarlı insanlardan eylesin . Amin Selam ve dua ile

gizli-modeste

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.sorularlaislamiyet.com
O mühendis gibi namazına sarılan kardeşlerimizden oluruz inşaallah. Namazı geciktirmeyi demiyorum unuttuğu için duyduğu üzüntüyü kastediyorum.

_AYDIN_

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH c.c razı olsun.
RABBİM bizleri mühendis gibi namazına sarılan kullarından eylesin inşaallah.

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık kardeşim, diğer insanların aklına nasıl da hemen dünyalık menfaatler gelmiş yazık..
Rabbim bizleri yolundan ayırmasın inşallah..:a03:

´´GüLiѕтaи´´

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık kardeşim selametle kalın.

emeğine sağlık.. Allah hepimizi o mühendis gibi azimli ve dikkatli kılar inşallah

Emeğine sağlık kardeşim Rabbim bizleride mühendis gibi duyarlı insanlardan eylesin . Amin Selam ve dua ile

O mühendis gibi namazına sarılan kardeşlerimizden oluruz inşaallah. Namazı geciktirmeyi demiyorum unuttuğu için duyduğu üzüntüyü kastediyorum.

ALLAH c.c razı olsun.
RABBİM bizleri mühendis gibi namazına sarılan kullarından eylesin inşaallah.

emeğine sağlık kardeşim, diğer insanların aklına nasıl da hemen dünyalık menfaatler gelmiş yazık..
Rabbim bizleri yolundan ayırmasın inşallah..:a03:

RABBİM cümlemzden razı olsun inşALLAH...
Okuyan gözlerinize sağlık

suskuun025

Kayıtlı Kullanıcı
ya biraz abartılı olmuş ama çok güzeldi keşke bizde o idrakla yasayabilsek
tesekkurler paylasım için

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt