Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

EY GAZZE Yüreğimin Acıyan Yanı... (1 Kullanıcı)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
EY GAZZZEEEE

Bilirmisiniz acligi susuzlugu caresizligi yoklugu yoksullugu ?
Bilirmisiniz o keskin kış gecelerinin sogugun sanki bir mizrak gibi,
Elbiselerinizi delerek bir kırbaç gibi bedeninizi onulmaz acilara koydugunu,
Bilirmisiniz ? dogunun ve batinin kuzeyin ve güneyin agır agır üzerinize abandigını
Ve betondan duvarlarin cebecevre etrafinizi kusattigini,
Bilirmisiniz acliktan topraga veririken cocuklarinizi , yüreginizin onca feryatlarinin kimsenin duymadigini?
Bilirmisiniz PEYGAMBERI (S.A.V),arkadaslarini ve ambargoyu?
Bilirmisiniz karinlarina tas baglayan ama yilmayan yürekleri?
Her bir cigerlerinin kaybettiklerinde oerlerki…:
ALLAH negüzel dost o negüzel vekildir…!
Diyen ALLAH Erlerini?
Nerede EY KARDESLERIM?
NEREDE EY ! insanlar,insanliga sahib cikanlar?
NEREDE EY ! Müslümanlar ve hidayet yolunda sabredenler ?
GAZZE – REBEZE nasil bir yer bilirmisiniz?
Sizinde etrafinizda kan sizan duvarlar o hain o acimasiz duvarlar varmidir?
Kusatma altindadir GAZZE…!
Yok yanlis sözledim kusatma altindadir insanlik !
Bir yanda kanli eller biryanda dost bilinen yüzler

Nasilda onurla devam ediyor nasilda onunrlu bir durus sergiliyor GAZZE

Yürekleri ellerinde cocuklar, anneler babalar , hala direniyor ve direnmenin nemenem oldugunu gösteriyor tüm dunyaya
Kusatilirken en acimasiz zulumlerle arza bir bomba gibi düsüyor dillerindeki o ezgi…:
Birruh bidem nefdike ye aksa
Ey direnis !Ey susuz dudaklarin destani..!
Ey aciyi,katliami,acligi,susuzlugu,tastan duvarlari eriten sehir !
Ey cihadi kusanan kutlu sehir !
Ey GAZZEEE
YÜREGİMİN ACİYAN YANIIIII …!

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Selam can ablacim.
Yüreklerimizin köselerinde gizli sakli kalmis bir yaramiz kanayiverdi bu satirlari okuyunca...Umudun, sabrin, direnisin bir diger sözlük anlami gibidir, Masum Gazze..Allah c.c'nin dinine yardim etmek ve Allah c.c'nin adini yüceltmek icin verilen mücadele..Ve kamil din Islam ugruna vazgecilen nefisler, feda edilen canlar..Ümmetin yüz aki olabilme serefi ve müstekbirlere karsi sanli ve onurlu bir mücadelenin ''KANLA IMZALANMIS, GÖZYASIYLA MÜHÜRLENMIS'' hazin ismi, ama bir o kadar da izzetli ismi : Gazze...Siyonistlerin tankli, bombali vahsetlerinin, sadece bir tasla karsilik bulabildigi öksüz ve ümmetin hatirindan uzak tuttugu, unuttugu sehir...Gazze..

''Cihad, nefisleriniz hoslanmasa da size farz kilindi. Sizin ser bildiklerinizde hayir vardir.. -Bakara /216-'' Serrin hayirlara biiznillah dönüsecegine tüm kalbimizle ve dualarimizla inandigimiz Gazze'nin, Islam ümmetinin tevhid bayragini dalgalandiracagi o parlak istikbalini görmek nasip olur bizlere insallah. Ama HER SEYDEN ÖNCE O ONURLU CİHADDA BIR GÖZYASI KADAR DA OLSA DIYETIMIZ OLSUN INSALLAHÜ RAHMAN..

Kalbi dualarimiz Gazze'mizle, Gazzelilerimiz ile.. El-Nasr c.c, yar ve yardimcilari olsun, izzet ve muvaffakiyetiyle onlarin imdadina yetissin..Amin..

Allah c.c razi olsun sizden daimen can ablacim..Cihad kokulu, cok samimi paylasimlarinizdandi yine..Cihad suurunuzu bir kez daha tebrik ediyorum can ablam..Duyarliliginiz icin Rahman c.c razi olsun sizden tekrar tekrar..

En Emin'e emanetimsiniz..Selam ve dua ile insallah..B)B)

muro

Kayıtlı Kullanıcı
allah c.c bütün müslümanlarin yardimcisi olsun......................

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Selam can ablacim.

Yüreklerimizin köselerinde gizli sakli kalmis bir yaramiz kanayiverdi bu satirlari okuyunca...Umudun, sabrin, direnisin bir diger sözlük anlami gibidir, Masum Gazze..Allah c.c'nin dinine yardim etmek ve Allah c.c'nin adini yüceltmek icin verilen mücadele..Ve kamil din Islam ugruna vazgecilen nefisler, feda edilen canlar..Ümmetin yüz aki olabilme serefi ve müstekbirlere karsi sanli ve onurlu bir mücadelenin ''KANLA IMZALANMIS, GÖZYASIYLA MÜHÜRLENMIS'' hazin ismi, ama bir o kadar da izzetli ismi : Gazze...Siyonistlerin tankli, bombali vahsetlerinin, sadece bir tasla karsilik bulabildigi öksüz ve ümmetin hatirindan uzak tuttugu, unuttugu sehir...Gazze..

''Cihad, nefisleriniz hoslanmasa da size farz kilindi. Sizin ser bildiklerinizde hayir vardir.. -Bakara /216-'' Serrin hayirlara biiznillah dönüsecegine tüm kalbimizle ve dualarimizla inandigimiz Gazze'nin, Islam ümmetinin tevhid bayragini dalgalandiracagi o parlak istikbalini görmek nasip olur bizlere insallah. Ama HER SEYDEN ÖNCE O ONURLU CİHADDA BIR GÖZYASI KADAR DA OLSA DIYETIMIZ OLSUN INSALLAHÜ RAHMAN..

Kalbi dualarimiz Gazze'mizle, Gazzelilerimiz ile.. El-Nasr c.c, yar ve yardimcilari olsun, izzet ve muvaffakiyetiyle onlarin imdadina yetissin..Amin..

Allah c.c razi olsun sizden daimen can ablacim..Cihad kokulu, cok samimi paylasimlarinizdandi yine..Cihad suurunuzu bir kez daha tebrik ediyorum can ablam..Duyarliliginiz icin Rahman c.c razi olsun sizden tekrar tekrar..

En Emin'e emanetimsiniz..Selam ve dua ile insallah..B)B)
selamun aleykum kardeşim.Güzel yorumun için sana teşekkür ediyorum.Rahman razı olsun.Yazıyı daha yeni okudum.Bugün okudum ve hemen paylaşmak istedim.Ben cihadı destekliyorum elimden gelen bişey yok gerçi.Ama nacizane bikeresinde kurban bağışı yapmıştım.Bunu övünmek için değilde gerçekten herkezin görevi olduğu için söylüyorum.Allaha emanet ol canım benim sağolunB)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Selamünaleyküm değerli kardeşim ALLAH c.c. razı olsun...selam ve dua ile

Kudüs yüklü bir Hasret sardı beni...

Kudüs Yüklü bir hasret sardı beni..
Ellerimi yorgun kılan attığım taşlar değil,
Kan tutmuş bir şafakta kelepçeli kollarıma inen taşlardır..
Camları kırılmış pencermeden birde soğuklar hırpalar vücudumu..
Uçan turnalar değil artık gökyüzünde..
İki kaşımın ortasında güneşler söner.. Kudüs düşlerim günboyu..
Acımasız bir alev aydınlatır gökyüzünü,
Nükleer başlıklı füzeler petrol kokan sömürü saatleridir çalan..
Wasinghton merkezli cinayetleri perdelenmiş ihanetleri kim seyreder ?.. Ne der ?..

İşte lekeli bir çağda..
Gazze şeridinden bir çocuk ateşten bir çiçek sunar..
Muhacirler kampına dönen ey kalbim konuğun kutludur..
Eylemden geri durmuşluğumun kuşatılmışlığı altında ezildiğim günlerde suçluyum..
Kudüsüm ! Benden çalınan sevgili Kudüsüm..Şimdi senden uzağım uzak..
Ve Ateş çemberinde ruhum, dünya sunulur bizlere hergün...

Kanatlarını kan sularında yıkamış bir kuş gibi tüm vahşetlerini tezgahına sermiş..
Batı Şeria, Gazze, Kudüs, Beyrut derken Ortadoğu sokaklarında kumtaneleri çapında yahudi virüsleri..
Mescidi Aksa kalır gerilerde yanmış ,yenik ,kuşkulu hüznündeler senelerce..
Ah Davut oğlu Süleyman bak ne halde mabedler, emrine amade kılınmış rüzgarları gönder..
Yapılan kazılardan kesik kesik kan sızıyor, arz sallanıyor duyuyorum..Toprağın damarı çatladı kan kaybediyor..
Ah seni kimselere anlatamam.. bir gün yıkılırsan korkarım darılırsın bana...
İki gözüm ondan değil mahşerde hesaptan korkarım..

Acıların intiharlara kayıtlıda olsa ey gerilla doğrul..Varsın hergün ölümlerle geçmesin günün..
Bir atlı geçecek ordan..İnan üzerinde selahattinler taşıyan..Kanayan alnına mendilini uzatıcak bir atlı..
Çünkü biliyorum acılı bir sevda gibisin seni terk ettiğimden beri..
İstersen sor odamda ki asılı duran resmine sadece bakıp ağlıyorum ellerimde dualarım..
Dertlerini ağlatan yanlarınla sundun bir kez daha..
Uyuyamam artık uyusam çığlıklar kırmızı renk olur düşlerime..
Niçin kafir yunan zindanında ömür boyu mahkum AHMET YASİN..

İnsanları sormuyorum ben karşı duracak..
Biz neredeyiz ey çağdaşlar,demokratlar,Madrid satılmışları..
Mutlu aile yuvanızda çaylı,çerezli pastalı,börekli sıcak soba başlarında renkli görüntülü,uydu antenli ekranlarınızda doya doya seyredin..
Her akşam filistinde bir çocuk göğsü kalbura çevrilmişte bir taşla kapanmış toprağa..
Kılınız kıpırdamasın insancılık, demokrasi havariliği yapın acıyın vah vah deyin kınayın demeçler verin...
Sahi !..Siz lafla peynir gemisi yürütenler önce insan olun insan..
Ölüme ölümlere bir anlam getirin !!..
alıntı

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam nihalcim sağolasın katkın için.Allaha emanet ol:)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt