Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ey aşk! seninle oynuyorlar (1 Kullanıcı)

yarensin

Kayıtlı Kullanıcı

Ey aşk! Seninle oynuyorlar bu aşksız insanlar!
Bakışlarını uzat bana, seninle bakayım dünyaya... Seninle anlamlaştırayım hayatı, seninle anlam kazansın ibadetlerim...
Bakışlarını uzat bana, ışığınla aydınlansın kör bakan gözler... Sende görsün beni, gözlerim uzakları görebilmeli....
Bakışlarını uzat bana, yüreğimdeki karlar erisin! Bahar gelsin yüreğime, aklar'ım yeşersin! !
Bakışlarını uzat bana, içi gülsün gözlerimin... Bakışlarını düşür sözlerime, aşk d'olsun cümlelerim, aşkla d'olsun yüreğim...

-ellerini uzatma bana ey aşk!
Ola ki; tutamam ellerinden.... Tutamayışım iner yüreğine, kırılırsın en ince yerinde hayatın, küsersin bana...
-Ne olur ey aşk! Dokunma bana....
Sen beynimin dokunuşlarındasın, gülistanında yüreğimin...Ona yakarışlarımdasın... Ne olur ellere düşme..! Ne olur y'ellere bırakma kendini..! Eller bilmez kıymetini, sen hep kal gülistanında yüreğimin ve hep IŞIĞI ol gözlerimin...

İstersen hiç uğrama bana, hiç bilme, hiç tanıma, hiç anlama... Ben seni seviyorum ya! ! bu yeter bana ey aşk..! Güzelsin sen, sevilmek kadarsın...özlemek kadar, hasret seninle anlamlı.. Özlemek senle orantılı... Sensiz yaşanmaz....Sen ölümü kıskandıran tek 'var'sın... İnsanlara ölümü sevdiren ve ölümü bu denli anlamlaştıransın.
ölümsün doğuşlara vesile olan... Ateşsin yüreklerde ve gülsün hovarda ellerde...
Ne olur düşme ellere!
Ne olur kapılma y'ellere! ! !
'Eller kıymet bilmez'...
y'eller savurur seni, düşersin yerlere....
Düşme düşme düşme....
Ben düş'tüm.
Sen düş ol..
alıntı

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Bakışlarını uzat bana, seninle bakayım dünyaya... Seninle anlamlaştırayım hayatı, seninle anlam kazansın ibadetlerim...
Bakışlarını uzat bana, ışığınla aydınlansın kör bakan gözler... Sende görsün beni, gözlerim uzakları görebilmeli....
Bakışlarını uzat bana, yüreğimdeki karlar erisin! Bahar gelsin yüreğime, aklar'ım yeşersin! !
Bakışlarını uzat bana, içi gülsün gözlerimin... Bakışlarını düşür sözlerime, aşk d'olsun cümlelerim, aşkla d'olsun yüreğim...

Ve Aleyküm Selam kardeşim..
Allah c.c. razı olsun..
Emeğine ve yüreğine sağlık..
Çok güzel bir paylaşım....
Selametle kal..
Selam ve duayla..
Allah c.c. razı olsun..​

yarensin

Kayıtlı Kullanıcı

Ve Aleyküm Selam kardeşim..
Allah c.c. razı olsun..
Emeğine ve yüreğine sağlık..
Çok güzel bir paylaşım....
Selametle kal..
Selam ve duayla..
Allah c.c. razı olsun..​

sendende ALLAH razı olsun teşekkürler...
hisseden yüreğine sağlık...​

nurışığı

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşim
Emeğine sağlık çok anlamlı bir paylaşımdı
Selametle Allah Teala yar ve yardımcın olsun

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
İstersen hiç uğrama bana, hiç bilme, hiç tanıma, hiç anlama... Ben seni seviyorum ya! ! bu yeter bana ey aşk..! Güzelsin sen, sevilmek kadarsın...özlemek kadar, hasret seninle anlamlı.. Özlemek senle orantılı... Sensiz yaşanmaz....Sen ölümü kıskandıran tek 'var'sın... İnsanlara ölümü sevdiren ve ölümü bu denli anlamlaştıransın.
ölümsün doğuşlara vesile olan... Ateşsin yüreklerde ve gülsün hovarda ellerde...
Ne olur düşme ellere!
'Eller kıymet bilmez'...
Düşme düşme düşme....
Ben düş'tüm.
Sen düş ol..

harikaydı allah razı olsun

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Ne olur düşme ellere!
'Eller kıymet bilmez'...
Düşme düşme düşme....
Ben düş'tüm.
Sen düş ol..

emeğine sağlık kardeşim allah razı olsun çok güzeldi :T

yarensin

Kayıtlı Kullanıcı
Ne olur düşme ellere!
'Eller kıymet bilmez'...
Düşme düşme düşme....
Ben düş'tüm.
Sen düş ol..

harikaydı allah razı olsun

Ne olur düşme ellere!
'Eller kıymet bilmez'...
Düşme düşme düşme....
Ben düş'tüm.
Sen düş ol..

emeğine sağlık kardeşim allah razı olsun çok güzeldi :T

teşekkürler sizdende ALLAH razı olsun....​

beyaz glayör

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzeldi kardeşim emeğine sağlık
Allah razı olsun

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Ne kadar güzel yazılmış..
Aşk şu zamanlarda anlamayanların elinde..
Teşekkürler güzel yazı için.

yarensin

Kayıtlı Kullanıcı
hoşuma gitti yaa .
Allah razı olsun
emeğine sağlık

ne güzel :) sizdende ALLAH razı olsun...​

Ne kadar güzel yazılmış..
Aşk şu zamanlarda anlamayanların elinde..
Teşekkürler güzel yazı için.

ben teşekkür ederim sağolun...
evet malesef aşk şimdi aşktan anlamayanların elinde ve o ellerde ne kadar iğreti duruyor bir emanet gibi sanki birrazdan gidecekmiş gibi...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt