Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Evliya Çelebi Heyecanlanınca.... (1 Kullanıcı)

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Evliya çelebi bir gün rüyasında Peygamber Efendimiz s.a.v. 'i görür
ve durumdan çok heyecanlanır.
''Şefaat Ya Rasulallah'' diyecekken,''Seyahat Ya Rasullallah''der ve duası kabul olur.

Kaynak: Bayram Ali ÖZTÜRK hocamızın sohbetinden alıntıdır.

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Fatiha suresinin anlamını bilmeyen kalmasın!!!!

Her gün 5 vakit namazımızın her rekatında Allah c.c. huzurunda okuduğumuz,Kuran-ı kerimin anahtarı olan şu mübarek surenin ne anlama geldiğini de bilmiyorsak,kıldığımız namazların değeri sizce ne kadar?

Bu surenin anlamını bilmeyen kalmasın,yeni üyelerimizden de bilmeyenler var ise ilk işimiz bu 7 ayetten oluşan kısa fakat çok önemli bu surenin anlamını öğretmek için mücadeleye davet ediyorum sizleri...

Hayırda yarışanları bekliyorum...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı

Her gün 5 vakit namazımızın her rekatında Allah c.c. huzurunda okuduğumuz,Kuran-ı kerimin anahtarı olan şu mübarek surenin ne anlama geldiğini de bilmiyorsak,kıldığımız namazların değeri sizce ne kadar?

Bu surenin anlamını bilmeyen kalmasın,yeni üyelerimizden de bilmeyenler var ise ilk işimiz bu 7 ayetten oluşan kısa fakat çok önemli bu surenin anlamını öğretmek için mücadeleye davet ediyorum sizleri...

selamünaleyküm kardeşim
kesinlikle anlamını bilerek ve hissederek okumak namazımına ayrı bir tat katmaktadır. ALLAHu TEALAya nasıl niyazda bulunduğumuzu bilerek namazlarımızı eda edelim inşaAllah...

selametle kalınız

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim
kesinlikle anlamını bilerek ve hissederek okumak namazımına ayrı bir tat katmaktadır. ALLAHu TEALAya nasıl niyazda bulunduğumuzu bilerek namazlarımızı eda edelim inşaAllah...

selametle kalınız

Aleyküm selam,
Allah c.c. amellerinin üstünlerini nasip edip daim etsin kardeşcim inşallah...
Hayırlı geceler...

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı

Her gün 5 vakit namazımızın her rekatında ALLAH c.c. huzurunda okuduğumuz,Kuran-ı kerimin anahtarı olan şu mübarek surenin ne anlama geldiğini de bilmiyorsak,kıldığımız namazların değeri sizce ne kadar?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt