Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Evlilikten Siz Hangisini Bekliyorsunuz ? (1 Kullanıcı)

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı

-60-70 yıllık birlikteliği değil, cennete varan mutlu beraberliği..

-Hayellerinizdeki prens ve prensesi değil, sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir hayat arkadaşını..

-Mutlu olmayı değil, mutlu etmeyi..

-Çoluk çocuğa karışmayı değil, kaliteli bir nesil yetiştirmeyi..

-Bulutların üzerinde dolaşmayı değil, ailenizin üzerine rahmet gibi yağmayı..

-Masalımsı bir hayat yaşamayı değil, çocuklarınıza güzel masallar anlatabilmeyi..

-Geniş bir aileye değil, geniş bir gönüle sahip olmayı..

-Rahat etmeyi değil, rahat ettirmeyi..

-Gözlerinin rengine baygın baygın bakmayı değil, basiret sahibi olmayı..

-Rüya gibi bir cennet hayatı yaşamayı değil, bütün engellere rağmen evinizi küçük bir cennete çevirebilmeyi..

-Tatmin olmayı değil, tatmin etmeyi..

-Deliler gibi aşık olmayı değil, kalbinize mukabil bir kalp bulup onun kıymetini bilmeyi..

-Destansı, efsane, mükemmel, muazzam, harikulade büyük mutluluklar yaşamayı değil; herşeye ama herşeye rağmen mutlu olabilmeyi ve mutlu edebilmeyi..

Yani: YAŞAMAYI değil, YAŞATMAYI... Dolayısıyla da PAYLAŞMAYI...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
htiyarkarkocafc1.jpg

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun çok güzel sözler....

ruyet

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜNALEYKÜM Emeğine sağlık kardeşim selametle.

Elifh

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm elinize emğinize sağlık çok güzel düşünceler ama evet çok zor deki ben yaptım ama karşımdaki yapamadı evet çok zor ve böyle evlilikler varmı bilmiyorum olduğunada inancım yok kul oğlu kibrinden benliğinden vazgeçmeyi unuttuğu müddetçede olmayacaklar belki karamsarlık benimkisi ama etrafıma baktığımda yok böyle evlilikler .Hangi insan kadın erkek fark etmez bu dediklerinizi yapabiliyorki hasılı zorr ama çok zor ve keşke yapılabilseydi ne iyi olurdu o zamn çok daha mutlu çocuklar yetiştirebilirdik ve onalrında çocukları iyi yetişirdi keşke içimdeki her şeyi dökebilsem buraya yinede emeğinize sağlık ve umarım bi gün gerçekten böyle bir çifte rastlayıp onları tebrik fırsatı bulurum

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm elinize emğinize sağlık çok güzel düşünceler ama evet çok zor deki ben yaptım ama karşımdaki yapamadı evet çok zor ve böyle evlilikler varmı bilmiyorum olduğunada inancım yok kul oğlu kibrinden benliğinden vazgeçmeyi unuttuğu müddetçede olmayacaklar belki karamsarlık benimkisi ama etrafıma baktığımda yok böyle evlilikler .Hangi insan kadın erkek fark etmez bu dediklerinizi yapabiliyorki hasılı zorr ama çok zor ve keşke yapılabilseydi ne iyi olurdu o zamn çok daha mutlu çocuklar yetiştirebilirdik ve onalrında çocukları iyi yetişirdi keşke içimdeki her şeyi dökebilsem buraya yinede emeğinize sağlık ve umarım bi gün gerçekten böyle bir çifte rastlayıp onları tebrik fırsatı bulurum

Vealeykümselam,

Gözlerinize sağlık kardeşim.

Olabilernlerden olmak duasıyla.

Allaha emanet olun....

Ayşegül00

Kayıtlı Kullanıcı
]allah razı olsun çok güzel sözler.... a.e.o. dua ile,,

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt